2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Anladım Kuzum bnm ki özel hastane ilaç hiç vermedi bu konu ile alakalı içimde bu sebepten ya kaybedersem korkusu var
Bana gen ve trombofili testi yapmalarının sebebi tekrarlayan gebelik kaybi olmasi, ben iki dogal gebeligimi kaybetmistim bu yuzden test sonuçlarına gore kan sulandırıcı kullaniyorum .. sen hic korkma kaygi yasamak iyi birsey degil kuzum

Bizde randevudan çıktık teyzoşlar❤️ Haftayla uyumluyuz cinsiyet için beklicez dedi. İkili testi önerdi tekrar randevu alıcam bu hafta yaptırıcam bende. Vitaminlere Demir ve Kan ilacına başladı. Folik asiti bırakıyorum bir hafta sonra. Progestan devam dedi kanama olduğu için bir sonraki randevuda konuşuruz onu da dedi. Oynuyordu kıpır kıpır çok şükür🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️
Oyyy teyzesi yesin onun kıpır kıpır totosunu ❤️❤️❤️ maşallah cnm maşallah...

Evet canım bugün doktorum ilaç raporu yazdı o şekilde aldım eczaneden. Hayırlısı ne diyelim. Sen göbekten mi kullaniyorsun yoksa kolundan mi
Ben oksapar 0.4 kullaniyorum enox da aynisi zaten onun . Bana kol bacak ve gobekten yapabilirsin dediler ama gobek daha kolayima geliyor acikcasi zaten kol ve bacaktan yaparsan ütü cizgilerinin yan taraflarina yaoacaksin dedi ben nasıl belirleyeyim ütü cizgisini yani dedim en iyisi göbek 🤭

Ben oksapar 0.4 kullaniyorum enox da aynisi zaten onun . Bana kol bacak ve gobekten yapabilirsin dediler ama gobek daha kolayima geliyor acikcasi zaten kol ve bacaktan yaparsan ütü cizgilerinin yan taraflarina yaoacaksin dedi ben nasıl belirleyeyim ütü cizgisini yani dedim en iyisi göbek 🤭
Bana da doktor göbekten, eczacı da kolundan yap dedi ben de göbekten yaparım muhtemelen

Bana da doktor göbekten, eczacı da kolundan yap dedi ben de göbekten yaparım muhtemelen
Ben 3 aydır kullanıyorum.
Bende de pıhtılaşma çıkmıştı.
Göbekten yapıyorum, şuana kadar morarma falan hiç sorun yaşamadım.
Ama tüp bebek transferlerinde kabullenemediğimden midir nedir hep kıpkırmızı morarmalar olurdu..

Ben 3 aydır kullanıyorum.
Bende de pıhtılaşma çıkmıştı.
Göbekten yapıyorum, şuana kadar morarma falan hiç sorun yaşamadım.
Ama tüp bebek transferlerinde kabullenemediğimden midir nedir hep kıpkırmızı morarmalar olurdu..
Ben de yeni baslicam kullanmaya inşallah sıkıntısız geçer, sabah mi akşam mi kullaniyorsunuz fark eder mi acaba

X