2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Bence bekle canım bu süreç hep bekleyiş rabbime emanet inşallah mucize olacak daha önce burda arkadaşımızda oldu okuduk ağladık kesinlikle bekle duamdasın
Ya bazen çok korkunca gereksiz refleks verilebiliyor araba da en rahat şekilde yolculuk et ve git bence. Ben ailemi görmediğimde tek olduğumda ve sürekli yattığımda daha çok hastayım psikoloji önemli dikkat ederek temkinli olarak bir şey olmaz inşallah Allah'a emanetler kuzum

Allahim izniyle hiç bisi olmaz arabayla gidiyorsun zaten gidip uzanırsın ya ben kaç mağaza geziyorum günde bir bilsen o otobüsten öbürüne evde yatarken bile aniden bir sey olabilir bunun onun e geçemezsin ki
Aynen öyle kuzum işte sizin hikayeleriniz fikirleriniz çok önemli sagol canm

Işte bir umut bekliyorum inşallah bende yazarim tahmini doğum yaşım:) haftaya yazarım artik son durumu

İnşallah kuzum yastık katıcam arkama bide yakınız öyle saatler değil yani yarım saat 40 dakika bişey olmaz diye düşünüyorum defalarca hastaneye gittim bi yerden başlamam lazım yoksa hiç dışarı çıkıp arabaya felan binemeyeceğim

Evet yapmazsın tabi. Arada çık alıştırma onları çok evde oturmaya birşey olmadığını görünce onlar da zamanla rahatlar. Sonuçta sen de ailende özlemiştir seni, git mis gibi anne yemeği ye

Evet yapmazsın tabi. Arada çık alıştırma onları çok evde oturmaya birşey olmadığını görünce onlar da zamanla rahatlar. Sonuçta sen de ailende özlemiştir seni, git mis gibi anne yemeği ye
Ay evet özledim tabi ilk defa bayramda gidemedim yengem ikiz doğum yaptı miniklerin yarın 40 kı çıkacak daha görmedim annemlere çok yakın oturuyorlar oraya gidip mutlu olmak minikleri sevmek bile bana çok iyi gelecek ya eşim karşı değil ve neyin ne olduğunun farkında ama ne bilim bi takıldı aklıma bundan sonra akşamları yürüyüşede çıkacağım inşallah Çarşamba doktorla görüşelim bi

Canım ben hep çıkıyorum ya anneme ya kayınvalidemlere kendini yorma Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah

Canım ben hep çıkıyorum ya anneme ya kayınvalidemlere kendini yorma Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah
Sagol kzuum yorulacağım bişey yok sadece arabaya binmeden korktum normalde fitili 7 gibi alıp bi saat uzanıyorum 5-6 gibi alıp uzansam yola çıkmadan daha iyi olur mu etkisi aklıma takıldı ya

İyi yapmışın cnm daha güzel güzel haberler ver bize
Yazamadım kayınvalidemlere falan geçtik. Muayene çok güzel geçti bu sefer ve sanki ultrason cihazları daha iyiydi görüntü daha netti. Doktor kemik gelişimine bakarak orada bir açı varmış ona bakarak kıza benziyor sanki dedi sonra erkek gibi de duruyor daha çok erken dedi, ama kolu bacağı net gördüm hareket ediyordu. Onun heyecanıyla kimliği de hastanede unutmuşuz

Ya maşallah çok şükür

Ayy çok şükür maşallah demekki iyice kurtlandiklari haftalar bunlar yerde genişken ohh hareket edip dönüp duruyorlardir

Kanaman lekelenmen yokmuş canım bişey olmaz Allahın izniyle ama bi daha ki sefere bunu doktorana sorki kayınvalidenin de içi rahat etsin. Otobüslere/minibüslere güvenmiyorum ama kendi aracınızla gittikten sonra bişey olmaz inşallah. Senle aynıydıydı transferimiz ben ben bi gün 1,5 saat uzaklığa gittim geldim şehir dışına bi kez de 1 saat uzaklığa çok şükür bi sorun olmadı benim doktorum da 25 dk mesafede zaten evime.

Ayy bunun adı nub teorisi bunla ilgili herşeyi öğrendim bana cinsiyeti söylemezlerse kendim bulucam

Çarşamba kontrol var muhakkak sorucam ben daha hiç çıkmadım kendi arabamız bu sefer yastıkta alıcam arkama Allah'ın izniyle bişey olmaz benimde doktor yarım saate yakın mesafede annemlerde hemen hemen aynı fitili şimdiden alayım diyorum bi saat erken ama bişey olmaz inşallah daha iyi olur mu erken almam etki eder mi

Ben her hafta muayeneye yazliktan gidip geliyorum trafikle 1.5 saat fln Azelya21

Bu kadar çok her şeyi derin düşünmek iyi değil canım rahat ol ve dışarı çık ailenle görüş sadece çok dikkatli ol önemli olan bu

Ayy bunun adı nub teorisi bunla ilgili herşeyi öğrendim bana cinsiyeti söylemezlerse kendim bulucam
Evet bunu teoriyi ben De okumuştum. İstatistikler tüp bebekte erkek oranının kıza göre daha yüksek olduğunu gösteriyor. Bir de şöyle birşey var. Erkek spermleri daha hızlıdır ama çabuk ölür. Kız spermleri daha yavaştır ama hemen ölmez. Diyelim ki ilişki oldu ama daha sperm ile yumurta karşılaşmadı, o anı beklerken belli bir süreden sonra erkek spermleri ölüyor kız spermleri yaşıyor ve karşılaştıklarında yumurtayı kız spermi döllüyor. Şimdi bizimki laboratuvar şartlarında olduğu için erkek sperm hızlı davranıp döllüyor sanırım. Tabi erkeğin sperminde hız vs. Gibi etkenler yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…