- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
Sağol kuzummm Rabb'im hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasio etsinHosbuldumm canım inan tecrübe falan yok yani bende ama istediginiz xaman ne merak ederseniz sorabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzummm Rabb'im hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasio etsinHosbuldumm canım inan tecrübe falan yok yani bende ama istediginiz xaman ne merak ederseniz sorabilirsiniz
MerhabaMerhaba herkeze
Ben hala beklemedeyim bebeği hala göremediler haftaya tekrar gidicem 7. Haftayı bitirmiş olucak ama pek umudum yok netten okudugun kadarı ile 9 haftada bebeği görenler var ama bilemiyorum yine bebek görülmezse kürtaj olacağım garanti olacak galiba 9. Haftaya kadar beklemelimiyim sizce
Aminnn insallahSağol kuzummm Rabb'im hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasio etsin
Bebek gözükmüyor ki kalp sesi olsun bende bebek oluşmamışMerhaba
İcini ferah tut bende 7 haftada zor görmüştu doktor 9. Haftaya kadar beklemelisin kalp atışı duyabildin mi
Mide gurultusu kelebek kipirdamasi gibiymis ilk hissetme bi iki haftaya hissedersinAyyy nasil duygulandim masallah cocuguma ya oh bol hareketlerini hissedelim inşallah benimde elim hep karnımda sanki hissetcekmisim gbi
Bence beklemelisin cnm, ilerde karsina ne çıkacak bilemeyiz ama keske dememek icin bekle cnmMerhaba herkeze
Ben hala beklemedeyim bebeği hala göremediler haftaya tekrar gidicem 7. Haftayı bitirmiş olucak ama pek umudum yok netten okudugun kadarı ile 9 haftada bebeği görenler var ama bilemiyorum yine bebek görülmezse kürtaj olacağım garanti olacak galiba 9. Haftaya kadar beklemelimiyim sizce
İnşallah duyarsın pıt pıt canım. Senide doktorun bekletmiş heralde garanti olsun diye. Beni de 5-6 gün geç çağırdı. Ayın 15 i 16 sı gibi gel dediBnde 6. Haftada keseyi gördüm daha gitmedim yarın duycam allahın izniyle dua et
Hayırlısı artık bekliyorum allah zaten nasip etmişse olur etmemişse de yapacak bisi yokBence beklemelisin cnm, ilerde karsina ne çıkacak bilemeyiz ama keske dememek icin bekle cnm
Bekle canm sabrın sonu selamet olsun inşallah Rabb'im büyükMerhaba herkeze
Kese var bebek mi görünmüyor canım. Eğer öyleyse bak daha vaktin varmış. Canını çok sıkmamaya çalış lütfenMerhaba herkeze
Bekle canm sabrın sonu selamet olsun inşallah Rabb'im büyü
Amin inşallahBekle canm sabrın sonu selamet olsun inşallah Rabb'im büyük
Içın nasıl rahat ediyorsa öyle yap ben hep çalıştım halada calisiyorum firma elemanlığı yapıyorum ürün getir depodan ürün yerleştir felan benimde hiç kanamam olmadi ama iste böyle bir durumda ama diye düşünüyor bence gitmelisinMerhaba kızlar size bişey soracağım ben transfer sürecinden beri sürekli evde yatıyorum ufak defek ev işleri hariç hiç bir şey yapmıyorum yaptırmıyorlar 27 Haziran'da transfer oldum ve ev hapsine tıkıldım sanki 8+2 bu gün en başından kanamam lekelenmem hiçbir şeyim olmadı iki defa kalp atışını dinledim kese gördüm elhamdülillah bu gün eşimden beni annemlere götürmesini istedim arabayla yarım saat mesafedeler taş çatlasın trafik felan 40 dk hastaneyede gittiğimde yarım saat sürüyor eşim akşam gidelim dedi kayınvalidem bendeydi az önce gitti gitmemi hiç istemedi bişey olursa sorumluluk sende felan dedi normalde böyle bir insan değil biliyorum korkuyor önemsiyor ama hastanede hemen hemen aynı mesafeydi şimdi annemler yemek felan hazırlıyorlar benim vicdanım sızladı bişey olur mu diye sizce ne yapayım
Sıkmamaya calisiyoru 4. Denemem di hersey kısmet biliyorum demekki hayırlısı değilmiş bunuda diyorum ama üzülmemek elde degil iste :)Kese var bebek mi görünmüyor canım. Eğer öyleyse bak daha vaktin varmış. Canını çok sıkmamaya çalış lütfen
Ya canım kaç defa hastaneye felan gittim Allah'ın izniyle aynı mesafe birşey olmaz diye düşünüyorum evet tüp bebek riskli ama millet neler yapıyor bizim kızlardan çok var burda çalışan gidicem bişey olmaz inşallahIçın nasıl rahat ediyorsa öyle yap ben hep çalıştım halada calisiyorum firma elemanlığı yapıyorum ürün getir depodan ürün yerleştir felan benimde hiç kanamam olmadi ama iste böyle bir durumda ama diye düşünüyor bence gitmelisin
Canım bu kadar süre evde bu şekilde kalman bence doğru değil. Çok şükür düşük tehliken yok, sürekli yatman gerekmiyor. Her gün mutlaka yürüyüş yapman lazım. İnsan içine karışman lazım. Burda işte çalışan arkadaşlarımız var. Normal hayatına dönmelisin, eşine bunu güzel bir dille anlatmaya çalış. Gerekirse doktorunu devreye sok. Ağır kaldırmıyorum,temizlik de pek yapmıyorum, yardımcı geliyor. Ama akşamları yürüyorum, gündüz işim olursa çıkıyorum çarşıya uzun süre ayakta kaldığım da oluyor. 1 saatlik yola arabayla da gidiyorum.Merhaba kızlar size bişey soracağım ben transfer sürecinden beri sürekli evde yatıyorum ufak defek ev işleri hariç hiç bir şey yapmıyorum yaptırmıyorlar 27 Haziran'da transfer oldum ve ev hapsine tıkıldım sanki 8+2 bu gün en başından kanamam lekelenmem hiçbir şeyim olmadı iki defa kalp atışını dinledim kese gördüm elhamdülillah bu gün eşimden beni annemlere götürmesini istedim arabayla yarım saat mesafedeler taş çatlasın trafik felan 40 dk hastaneyede gittiğimde yarım saat sürüyor eşim akşam gidelim dedi kayınvalidem bendeydi az önce gitti gitmemi hiç istemedi bişey olursa sorumluluk sende felan dedi normalde böyle bir insan değil biliyorum korkuyor önemsiyor ama hastanede hemen hemen aynı mesafeydi şimdi annemler yemek felan hazırlıyorlar benim vicdanım sızladı bişey olur mu diye sizce ne yapayım
Rabb'im yardımcın olsun dedim ya sabrın sonu selamet inşallah Allah'ım hiç umadığın anca güzellikler nasip edicektir inşallahSıkmamaya calisiyoru 4. Denemem di hersey kısmet biliyorum demekki hayırlısı değilmiş bunuda diyorum ama üzülmemek elde degil iste :)
Allahim izniyle hiç bisi olmaz arabayla gidiyorsun zaten gidip uzanırsın ya ben kaç mağaza geziyorum günde bir bilsen o otobüsten öbürüne evde yatarken bile aniden bir sey olabilir bunun onun e geçemezsin kiYa canım kaç defa hastaneye felan gittim Allah'ın izniyle aynı mesafe birşey olmaz diye düşünüyorum evet tüp bebek riskli ama millet neler yapıyor bizim kızlardan çok var burda çalışan gidicem bişey olmaz inşallah
Canım eşim karışmıyor evim büyük 5 oda günde iki üç tur atıyorum içinde kayınvalidem biraz çok titriyor bende sizleri anlatıyorum kızlar böyle şöyle diye ama kayınvalidem herkesin bünyesi ayrı diyor tavır yapmadı ama bozuldu yani anladım evet benim için söylüyor ama ben bana kötü olacak bir şeyi zaten yapmamCanım bu kadar süre evde bu şekilde kalman bence doğru değil. Çok şükür düşük tehliken yok, sürekli yatman gerekmiyor. Her gün mutlaka yürüyüş yapman lazım. İnsan içine karışman lazım. Burda işte çalışan arkadaşlarımız var. Normal hayatına dönmelisin, eşine bunu güzel bir dille anlatmaya çalış. Gerekirse doktorunu devreye sok. Ağır kaldırmıyorum,temizlik de pek yapmıyorum, yardımcı geliyor. Ama akşamları yürüyorum, gündüz işim olursa çıkıyorum çarşıya uzun süre ayakta kaldığım da oluyor. 1 saatlik yola arabayla da gidiyorum.
Amin insallahRabb'im yardımcın olsun dedim ya sabrın sonu selamet inşallah Allah'ım hiç umadığın anca güzellikler nasip edicektir inşallah