2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Bu arada doktordan çıktım, biraz gerginim bu sefer. Bu sefer tüp bebek doktoruma gittim ilaçları falan da ne yaparız diye. Çok aceleciydi bugün herşey aceleye geldi. 2li test istiyo musun dedi evet dedim. Kan ultrason birşeyler kimse bi açıklama yapmadan eve döndüm. Sordum haftaya görüşürüz dedi..
ya bazen yapıyorlar bunu sinir oluyorum hemşire hattı yok mu canım orayı ara doktora sorup dönsünler haftaya kadar neden bekleyesin soracağın şeyler varsa geciktirme

Hicbirsey yapmadi mi yani
Hatta o kadar gerildim ki kaldırımda yürürken arkamda bi karı koca varmış. Cık cık cık yapıyo sesi duyunca yol verdim. El kol yapıyor bide 😡😡🤬 ona da sinirlendim bi güzel dangalak dedim 😂 sanki müsade istese vermicem yol. Arkamda gözüm mü var benim 😂 ay bugün hiç iyi başlamadı akşama da benimkine saldırayım bari 😂

ya bazen yapıyorlar bunu sinir oluyorum hemşire hattı yok mu canım orayı ara doktora sorup dönsünler haftaya kadar neden bekleyesin soracağın şeyler varsa geciktirme
Normal gittiğim doktora gidicem haftaya herşeyi tek tek sorucam ya, ilaçları kessin zaten daha gitmem. Aslında doktor çok iyi doktor ama aşırı yoğun. He ilaçları da 1 hafta daha kullan sonra kesicez dedi. Folik asit kesti decovit ve d vitamini vermiş

Normal gittiğim doktora gidicem haftaya herşeyi tek tek sorucam ya, ilaçları kessin zaten daha gitmem. Aslında doktor çok iyi doktor ama aşırı yoğun. He ilaçları da 1 hafta daha kullan sonra kesicez dedi. Folik asit kesti decovit ve d vitamini vermiş
gerilme canım gerilme bebeğe yansımasın inşallah kendi doktoruna gidince rutine geçersin tüp bebekçiler maalesef öyle

Normal ultrasonla baktı kendisi, ölçtü falan. Sonra cinsiyet sordum, görünmüyor şimdi dedi. İlaçları sordu, sekreterine söyledi yan odaya girdi. Bizim doktor yan yana 2 odası var birine bakıyo hop yan odada başka birine. Sonra 2li test için ultrason birimine yönlendirdiler. Ordaki doktor da tıp dilinde ft şu BP şu falan dedi. Dedim ki nasıl görünüyor. Sonuçları kendi doktorun değerlendirir dedi. İyice gerildim ya. Sonuçlar çıksın kendi gittiğim kadın doğum doktoruna gidicem direk.
Ne emeklerle bugünlere gelmis bir kadina boyle davranilmasi hic hoş olmamis... Bazi tupbebek doktorlari boyle oluyor demek ki işi bitince... Uzme sen canini cok kafaya taktiysan kendi jinokologuna gidersen ferahlatir o seni

Hatta o kadar gerildim ki kaldırımda yürürken arkamda bi karı koca varmış. Cık cık cık yapıyo sesi duyunca yol verdim. El kol yapıyor bide 😡😡🤬 ona da sinirlendim bi güzel dangalak dedim 😂 sanki müsade istese vermicem yol. Arkamda gözüm mü var benim 😂 ay bugün hiç iyi başlamadı akşama da benimkine saldırayım bari 😂
Ahahahq sakın haaa, hem bebisi de strese sokarsın annesi ne gerek var simdi

D covit neymis mare🤣🤣 ilk defa duydum

Ne emeklerle bugünlere gelmis bir kadina boyle davranilmasi hic hoş olmamis... Bazi tupbebek doktorlari boyle oluyor demek ki işi bitince... Uzme sen canini cok kafaya taktiysan kendi jinokologuna gidersen ferahlatir o seni
Acaba mı dedim ben de, başta mecburiyetten çok özenli davranıp sonrasında böyle mi oluyor diye. Günahını da almayayım yoğun bi yer gerçekten. Haftaya kendi doktoruma gidicem inşallah 🤗

Yok yeni değil ben 2 sene önce de oraya gidiyordum hsg filan çekmiştim inşallah güzel geçer sürecimiz 😊
Yeni bir doktor heralde adını duymamıştım. Ben de şu an metrolife deki Kenan gengeçe gidiyorum. Bakalım hayırlısı 😊
Merhaba tup bebek yontemi ile mi hamile kaldiniz anladigim kadariyla urfada yasiyorsunuz tup bebek icin hangi doktora gittiniz acaba

Evet katiliyorum bilmemek daha iyi gibi🤣🤣🤣 ben mesela tup bebek sürecini hic bilmeden yasadim o an ne yaptilarsa hee boyle oluyormus dedim... Belki bilsem cesaret konusunda cok sıkıntılarınm olurdu.. kendimi hep uygulamali derse giriyormus gibi düşündüm cok bilmek de hic iyi degil bence ya
Benim tüp bebek yapan bir arkadaşım demişti asla bir adım sonrayı araştırmadım diye. Ben de öyle yaptım baksam bana da süreç daha zor geçerdi zaten yeterince zordu

X