- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
Evet 11 buçukta en geç uyuyorumSana bir şey diyemiyorum saat farkımız çok
Günaydıııın canımcımbu kızlar sohbet ediyor valla ben takılamıyorum gece sabahta geç kalıyorum sende erken mi uyuyorsun
Yarın gidicem canım zaman geçmiyor valla bide diyorum sürpriz olup cinsiyet için bir şey diyormuşEvet 11 buçukta en geç uyuyorumsenin kontrol ne zaman canım
Belli olur belki kuzum ay gerçekten çok heyecanlıYarın gidicem canım zaman geçmiyor valla bide diyorum sürpriz olup cinsiyet için bir şey diyormuşSağlıklı olsun ama çok merak ediyoruum
Hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallahGünaydın kızlar kontrole gidiyorum ben dee maşallah muhabbetiniz harika akşam ben de uyumuşum
Bende şimdi uygulama da takılıyordum200 lü günlerden düştük zaman geçtikçe daha bi heyecanlı oluyorEki Görüntüle 3107133
Haberdar et canımcımGünaydın kızlar kontrole gidiyorum ben dee maşallah muhabbetiniz harika akşam ben de uyumuşum
Tamam çıkar çıkmaz burdayım sanırım 2li taramaya gireceğim bugünBende şimdi uygulama da takılıyordum
Haberdar et canımcım
Hadi hayırlısı sağlıklı haberlerini alalım inşallahTamam çıkar çıkmaz burdayım sanırım 2li taramaya gireceğim bugün
1 gün var aramızda seninleBende şimdi uygulama da takılıyordum
Haberdar et canımcım
evet bizimkiler grubun abi ablaları birazcık1 gün var aramızda seninle
Ay vallahi kafama öyle takmışım ki, dün de bir tanıdık öğrendi cinsiyeti erkek dediler sanırım zihnimde yer etmiş. Gece rüyamda ultrasona bakıyorum aa erkek diyorumevet bizimkiler grubun abi ablaları birazcıkdoktoruna cinsiyeti de sor canım bazıları erken öğreniyor bakalım seninki ne dicek bende sorucam yarın
hayırlısı olsun yaa inşallah önce sağlıklı olsunlar ama gönlündeki erkek mi?Ay vallahi kafama öyle takmışım ki, dün de bir tanıdık öğrendi cinsiyeti erkek dediler sanırım zihnimde yer etmiş. Gece rüyamda ultrasona bakıyorum aa erkek diyorum
Eveet biz abi abla olucaz inşallah, tabi erkenden süpriz yapanlar olmazsa
Aminnnn insallah canim, cok sag olÇook çoook sevindim harika haber canım benimdualarımdasın hepiniz öylesiniz yoldaşlarım kaderdaşlarım her şey güzel olacak kavuşucaz bebişlere inşallah
hayirli haberler al canim. Beni uyku tutmadi sonra bir eglendik uyuyakalmisim huzurla :)Günaydın kızlar kontrole gidiyorum ben dee maşallah muhabbetiniz harika akşam ben de uyumuşum
Günaydın canm Güzel haberlerle dön inşallahGünaydın kızlar kontrole gidiyorum ben dee maşallah muhabbetiniz harika akşam ben de uyumuşum
Ya gönlümde karışık bilmiyorum kiihayırlısı olsun yaa inşallah önce sağlıklı olsunlar ama gönlündeki erkek mi?ilerleyen zamanlarda görücez bakalım önden gidenler olacak mı
Bu arada doktordan çıktım, biraz gerginim bu sefer. Bu sefer tüp bebek doktoruma gittim ilaçları falan da ne yaparız diye. Çok aceleciydi bugün herşey aceleye geldi. 2li test istiyo musun dedi evet dedim. Kan ultrason birşeyler kimse bi açıklama yapmadan eve döndüm. Sordum haftaya görüşürüz dedi..hayırlısı olsun yaa inşallah önce sağlıklı olsunlar ama gönlündeki erkek mi?ilerleyen zamanlarda görücez bakalım önden gidenler olacak mı
Hicbirsey yapmadi mi yaniBu arada doktordan çıktım, biraz gerginim bu sefer. Bu sefer tüp bebek doktoruma gittim ilaçları falan da ne yaparız diye. Çok aceleciydi bugün herşey aceleye geldi. 2li test istiyo musun dedi evet dedim. Kan ultrason birşeyler kimse bi açıklama yapmadan eve döndüm. Sordum haftaya görüşürüz dedi..
Normal ultrasonla baktı kendisi, ölçtü falan. Sonra cinsiyet sordum, görünmüyor şimdi dedi. İlaçları sordu, sekreterine söyledi yan odaya girdi. Bizim doktor yan yana 2 odası var birine bakıyo hop yan odada başka birine. Sonra 2li test için ultrason birimine yönlendirdiler. Ordaki doktor da tıp dilinde ft şu BP şu falan dedi. Dedim ki nasıl görünüyor. Sonuçları kendi doktorun değerlendirir dedi. İyice gerildim ya. Sonuçlar çıksın kendi gittiğim kadın doğum doktoruna gidicem direk.Hicbirsey yapmadi mi yani