- 30 Haziran 2022
- 1.396
- 1.237
- 26
Valla bende aynı şimdilik beklemedeyimVala cinsiyeti belli olsun isimli yaptrcam çoğu şeyi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende aynı şimdilik beklemedeyimVala cinsiyeti belli olsun isimli yaptrcam çoğu şeyi ama
Daha erken değil mi kzuuzm ben ilk büyükleri alıcam bu tarz kıyafeti felan en son cinsiyet sonrasına bırakıcamGünaydın kızlar ben alışverişe başladım İndirimde gördükçe alıyorum hastane çıkışını aldım geçen gün Uzun zamandır istediğim bir modeldi zaten sade beyaz model istiyordum indirimdeyken aldım Açıkçası herşeyin fiyatı o kadar uçuyorkiiii bence alışverişe başlanabilir diye düşündüm
Ama bi yanımda herşeyi almak istiyooo :)Valla bende aynı şimdilik beklemedeyim
Ya sitelere bakıp favoriliyorum çok düşerse alırım ama önceliğim büyük eşyaları alıp gerisini cinsiyet ve isime göre yaptırmakAma bi yanımda herşeyi almak istiyooo :)
Aynen kuzum vala nolur Rabbim sağlıkla minnoşları kucağımıza alıp aldıklarımızı giydirelimYa sitelere bakıp favoriliyorum çok düşerse alırım ama önceliğim büyük eşyaları alıp gerisini cinsiyet ve isime göre yaptırmak
İnşallah canımAynen kuzum vala nolur Rabbim sağlıkla minnoşları kucağımıza alıp aldıklarımızı giydirelim
Vala cinsiyeti belli olsun isimli yaptrcam çoğu şeyi ama
Daha erken değil mi kzuuzm ben ilk büyükleri alıcam bu tarz kıyafeti felan en son cinsiyet sonrasına bırakıcam
Sag salim kucağına alıp giydirmen nasip olsun kuzum herkesin fikri zevki ayrı hepimiz gönlümüzce yaşayalım inşallahBen daha çok sapsade sevdiğim için erkek kız isim farketmeksizin aldım
Ben cinsiyetçi çok değilim kuzum yani cinsiyet için çok beklememe gerek yok sadeliği seviyorum , sade renklerden hoşlanıyorum tek ton seviyorum çok istediğim bir modeldi o yüzden aldım onu, bidahaki ayda bebek arabasını alacağız , erken diye düşünmüyorum açıkçası ocak ayında beğendiğim bebek arabası 2.500’den 8.000’e çıkmış Ne kadar erken o kadar iyi
Sag salim kucağına alıp giydirmen nasip olsun kuzum herkesin fikri zevki ayrı hepimiz gönlümüzce yaşayalım inşallah
Guuuunaydin kizceler valla benimde hastane çıkışım hazır hediye geldi ve çok güzel bende cinsiyetci degilim cok mavi pembe seyleri cok sevmiyorum. Ben izmire döneyim muhtemelen bende bakmaya baslarim ya para biriktiriyim 7-8. Ayda alirim diyordum ama biriktirdgim para ayni kalacak ama fiyatlar artacak almak sanirim daha mantıklıBen daha çok sapsade sevdiğim için erkek kız isim farketmeksizin aldım
Ben cinsiyetçi çok değilim kuzum yani cinsiyet için çok beklememe gerek yok sadeliği seviyorum , sade renklerden hoşlanıyorum tek ton seviyorum çok istediğim bir modeldi o yüzden aldım onu, bidahaki ayda bebek arabasını alacağız , erken diye düşünmüyorum açıkçası ocak ayında beğendiğim bebek arabası 2.500’den 8.000’e çıkmış Ne kadar erken o kadar iyi
Günaydın canm bende pembe mavi sevmem sadece isimli yaptırmak istiyorum hastane çıkışını zaten çoğu büyük eşyayı anneanne ve babaannemiz alıcak küçükleride cinsiyeten sonra ben keyfimce alıcam hepimize en güzeli nasip olur inşallahGuuuunaydin kizceler valla benimde hastane çıkışım hazır hediye geldi ve çok güzel bende cinsiyetci degilim cok mavi pembe seyleri cok sevmiyorum. Ben izmire döneyim muhtemelen bende bakmaya baslarim ya para biriktiriyim 7-8. Ayda alirim diyordum ama biriktirdgim para ayni kalacak ama fiyatlar artacak almak sanirim daha mantıklı
Günaydın canım, bende ufak tefek alıyorum müslinler falan aldım bana da çok hediye geldi bu ara kıyafetten ziyade bende büyük işleri hallederim ağustos sonuna doğru diyorum önceliğim arabası. bende tamamen sadeci olduğum için cinsiyeti pek farketmeyecek gri beyaz toprak tonları favorimdir o tarz şeyleri tercih ederim genelde bebeğime de öyle yapıcam ama beşik için fiyat falan sorduk odaya özel yaptırıcaz diye. indirimleri takip ediyorum ama indirimde bulduysan iyi yapmışsın bence alıp aklında kalmasınGünaydın kızlar ben alışverişe başladım İndirimde gördükçe alıyorum hastane çıkışını aldım geçen gün Uzun zamandır istediğim bir modeldi zaten sade beyaz model istiyordum indirimdeyken aldım Açıkçası herşeyin fiyatı o kadar uçuyorkiiii bence alışverişe başlanabilir diye düşündüm
evden çalışıyorum bilgisayar başında geçiyor günüm kuzu sen nasılsın napıyosun heyecan dorukta mıNapıyon kuzum nasılsın
İsimli yaptırmak tabi ayri o zmaan beklemek lazim ya bazi kıyafetler var evet beğeniyorum ama onlar mesela cinsiyete göre yani onlari bende muhtemelen belli olunca alirim.Günaydın canm bende pembe mavi sevmem sadece isimli yaptırmak istiyorum hastane çıkışını zaten çoğu büyük eşyayı anneanne ve babaannemiz alıcak küçükleride cinsiyeten sonra ben keyfimce alıcam hepimize en güzeli nasip olur inşallah
Ben de öyle sadeliği seviyorum muhtemelen unisex olacak eşyaların çoğuBen daha çok sapsade sevdiğim için erkek kız isim farketmeksizin aldım
Aynen kuzum büyük eşyalarda çok haklısın işte bn isim yazdrma sevdama bekliyomBen daha çok sapsade sevdiğim için erkek kız isim farketmeksizin aldım
Evet bazı parçalar gerçekten çok özel Maşallah ya ne çabuk öğrenmişler en fazla 13 14 haftada felandır o zamanİsimli yaptırmak tabi ayri o zmaan beklemek lazim ya bazi kıyafetler var evet beğeniyorum ama onlar mesela cinsiyete göre yani onlari bende muhtemelen belli olunca alirim.
Bu arada hamileligini birlikre ogrendigimiz benden bir hafta ya da 10 gün büyük olan arkdsm cinsiyeti öğrenmis cok erken değil mi ya
Guuuunaydin kizceler valla benimde hastane çıkışım hazır hediye geldi ve çok güzel bende cinsiyetci degilim cok mavi pembe seyleri cok sevmiyorum. Ben izmire döneyim muhtemelen bende bakmaya baslarim ya para biriktiriyim 7-8. Ayda alirim diyordum ama biriktirdgim para ayni kalacak ama fiyatlar artacak almak sanirim daha mantıklı
Günaydın canım, bende ufak tefek alıyorum müslinler falan aldım bana da çok hediye geldi bu ara kıyafetten ziyade bende büyük işleri hallederim ağustos sonuna doğru diyorum önceliğim arabası. bende tamamen sadeci olduğum için cinsiyeti pek farketmeyecek gri beyaz toprak tonları favorimdir o tarz şeyleri tercih ederim genelde bebeğime de öyle yapıcam ama beşik için fiyat falan sorduk odaya özel yaptırıcaz diye. indirimleri takip ediyorum ama indirimde bulduysan iyi yapmışsın bence alıp aklında kalmasın
evden çalışıyorum bilgisayar başında geçiyor günüm kuzu sen nasılsın napıyosun heyecan dorukta mı
Ben de öyle sadeliği seviyorum muhtemelen unisex olacak eşyaların çoğu
Aynen kuzum büyük eşyalarda çok haklısın işte bn isim yazdrma sevdama bekliyom