2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kizlar mesela be katlanir kuvet seti bakiyordum yer kaplamamasi icin ama bugun bir yorum gördüm katlanir küvetler birden kapanıyor gibi normal kuvet bakmaya basladim yer kaplasin napayim aklimda şüphe kalcagina
İyi iyi almayalım bundan hem pahalı evdeki kovayı leğeni kullanacam neyse şaka bi yana Allah korusun bakmayalım o zaman gereksiz risk hiç sevmem ben bebek arabalarından bile korkuyorum ya Her an düşebilir düşüncesi var ben de bunu aşamıyorum

Evet ya bende oyle simdi bu aklimda kalacak ben hep ya bisey olursa dicem ne gerek var benim ev minyatur ondan öyle düşünmüştüm o yuzden bebis yıkacak bir legenimde yok ufak camasir sepetim var sadece banyom desen ufak bana kuvet sart

Tabii ki 2 tup bebekli arkadasim normal dogum yapti sorun yok insallah ama etiketleyemedim simdi Tuba arkadasimiz gibi oncesinde agir bi ameliyat gecirildiyse sezaryen olabilir.
Aynen canım, yakın zaman ki o yakın tanımı ne kadarı kapsıyor bilmiyorum, miyom gibi rahme yapışık bir yapı, kazınma tarzı bir işlemle alınmışsa, rahimde normal doğum yırtılma oluşturabileceği için sezeryan zorunlu oluyor. Önceden sezeryan olanlarda da benzer bir durum var, belli bir yıl geçmediyse ilkinden sonra tekrar sezeryan gerekiyor, ama yeterince zaman geçtiyse sonraki doğumu vajinal yapabiliyorlar. O yeterli zaman ne onu bilmiyorum sadece ama benim aralık sonu ameliyatım çok erkene giriyor

Ben onu planlıyorum inşallah yıllar önce araştırmıştım, inşallah çocuğum olursa diye. 20. Haftadan itibaren kısmet olursa ben ingilizce konuşacağım, türkçeyi babasından öğrenecek artık diğer herkesle beraber. İnşallah çocuğa şiveli türkçe öğretmezler hahhahhahhahah ben de liseyi almanca okudum, arada almanca da okumak konuşmak istiyorum. 3 yaşına kadar yutuyorlarmış zaten her dili. Tek çekincem türkçe konuşmazsam nasıl anne götünü yesin senin diye sevmeden durabileceğim :) :) :)

Aaaaaa yapma o kadar .. ana dili öğrenmek babalara kalirsa kelime hazneleri cok az olur bence siveyi falan geçtim yani.... Belki senin cocuk ingilizce degil de Japonca ogrenmek isteyecek bu baski niyeeeeee simdiden

Aaaaaa yapma o kadar .. ana dili öğrenmek babalara kalirsa kelime hazneleri cok az olur bence siveyi falan geçtim yani.... Belki senin cocuk ingilizce degil de Japonca ogrenmek isteyecek bu baski niyeeeeee simdiden
Hahhahahhahahahahah koptum Mucizecim yaaaa. Dil öğrenmeyi öğrenirse zaten istediği dili daha sonra kolayca öğrenir, onun için yapıyorum zaren max 2-3 yaşına kadar çözüyorlarmış olayı. hatıralarında bile kalmayacak ama 2. Bir ana dili olacak :)

Günaydın kızlar ben alışverişe başladım İndirimde gördükçe alıyorum hastane çıkışını aldım geçen gün Uzun zamandır istediğim bir modeldi zaten sade beyaz model istiyordum indirimdeyken aldım Açıkçası herşeyin fiyatı o kadar uçuyorkiiii bence alışverişe başlanabilir diye düşündüm

Vala cinsiyeti belli olsun isimli yaptrcam çoğu şeyi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…