Gelir gelir bak iki ay geçti bile çok şükürAy inşallah ya o günler hemen gelsin inşallah
Evet ya şaka gibi rabbim ol desin olur inşallahGelir gelir bak iki ay geçti bile çok şükür
Hadi ya çok üzüldüm Allah sabır versin o zamanAh canısı erken menapoz onun ki doktorlar direkt yanlarından gönderiyorlar olmaz diyerektenama dediğin gibi Allah ol desin yeter ki
Plancentanın oluşması beklenen kısım çünkü bebek o kısma yapışık gibi duruyorGünaydın şekerimBu yuvarlak içine alınan kısım hangi kısım şimdi ben anlamadım
Evet gösteriş kısmına katılıyorum oysa hiç öyle bişey değil daha komiği bence herkesin kendi kendine baby shower hazırlamasıAy çok güzelmişsahsen burda sadece gösteriş amaçlı yapılıyor bana cok gereksiz gelir... Ama cinsiyet partilerine çok özeniyorum
Maşallah darısı bana11+2 deyim 5 günü iple çekiyorumsanki 12 olunca her şey düzelecek gibi ilaçlar bitecek bulantılar tansiyonlar bitecek oooo gelsin yemeler gitsin gezmeler
Bu Ramziye göre kız sanırsamsaHadi benimkini yorumlayalim duymustum bunu ama ben anlayamiyorym
Senin yine kafan karisiyormus ben asla birbirine benzetemiyorumBu Ramziye göre kız sanırsamsaama tam çözemedim de ben bir de baya ağır disleksik bir insanım kafam çok karışır böyle şeylerde yani basit bişey fotolara bakıp benzeri seçilcek de benim beynim yanlış seçebilir
Bu çok acayip yaa ben öyle oda kokusu falan pek bulundurmam zaten normalde de çok kimyasal gelir bana ama tatlı yiyemiyorum asla dün marketine gittik normalde çeşitlerce çikolata alan ben bir tane aldım ve bi ısırıktan sonrasını getiremedim. Dün karnıyarık yapmıştım patlıcanı yiyemedim ki patlıcan şu hayatta en sevdiğim sebze. Koku olarak tek tiksindiren kedinin maması ve kumu. Kumunu eşim sık değiştiriyor pek kokmuyor da bazen kedimin mamasını vermem gerekiyor ölüyorum resmen bir de bizim kedi sadece yaş mama yiyebiliyor korkunç kokuyor mamayı açıp kaçıyorum resmenOff kokular benimde bas düşmanım olduben evin her tarafinda kokulara bayilirim normalde oda kokulari , kokulu mumlar , palo santo , adaçayı , defne yaprağı, dolap kokulari bak hic birini gormek istemiyorum şuan benim bulantimi tetikliyor cok fena. Sonra sevdgim seylerden tiksiniyorum mesela kahve
İcmessem migrenim tutardi bir aydir kahve asla icmiyorum dun bisey vardi yemekte dedim cok az mayonezle yiyim özledim allah bir yumurta tadi geldi mayonezden ya normal mayonez yani nekdr yumurta tadi olabilirtiksinme olayi cok var bendede
Canım bu diş sıkmalar genelde benim bildiğim magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor bir de hamilelik boyunca prenatal multivitamin kullanılmalı sizin folik asit yazdıklarınız da yanlış anlamıyorsam folik asit içeren vitaminler. Bebiş yavaş yavaş bizden vitaminleri mineralleri çektikçe vücutta belli bölgelerde ağrımız artıcak mesela şuan sende yavaş yavaş iskelet oluşmaya başladı ya bacak ağrısı olabilir ya böyle dişlere vurabilir bu ara yeterince kalsiyum ve magnezyum aldığından emin olmak lazım. Yoksa hamilelik sonrası çoğu kadın dişlerde sıkıntı yaşıyor. Bi doktor konuşmasında bebekler vampir gibidir ne lazımsa anneden çeker ama annenin kendi sağlığı için deposunu dolu tutması lazım demişti o yüzden hele hiç anlmadım nasıl folik asiti bırak der doktorAyni sorunu mu yaşıyorsunbenim ilk defa oluyor boyle ne yassadigimi bile bilmiuorum normalde ara ara ozelikle stres oldugum zamanlar cenemden yemek yerken ses duyardim kit kit diye şimdi o ses yok direk cenemi acarken agri oluyor hatta gece muhtemelen çok siktigimdan çenem agriyarak uyaniyorum kac gündür he birde tuvalete cikamama sorunum var valla hamilelik çok zor geçiyor benim icin Allah beterinden korusun ama nebilim zorlaniyorum
Patlican icin ben cok üzgünüm en sevdiklerimden biri ... Kedi mamalari zaten cok kötü kokuyor kisa bir tecrube edinmistimBu çok acayip yaa ben öyle oda kokusu falan pek bulundurmam zaten normalde de çok kimyasal gelir bana ama tatlı yiyemiyorum asla dün marketine gittik normalde çeşitlerce çikolata alan ben bir tane aldım ve bi ısırıktan sonrasını getiremedim. Dün karnıyarık yapmıştım patlıcanı yiyemedim ki patlıcan şu hayatta en sevdiğim sebze. Koku olarak tek tiksindiren kedinin maması ve kumu. Kumunu eşim sık değiştiriyor pek kokmuyor da bazen kedimin mamasını vermem gerekiyor ölüyorum resmen bir de bizim kedi sadece yaş mama yiyebiliyor korkunç kokuyor mamayı açıp kaçıyorum resmen
Ya benim diş sikmak sorun değilde çenem oynadi galiba bilmiuorum bugün agzimi açamıyorum çok ağrıyorCanım bu diş sıkmalar genelde benim bildiğim magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor bir de hamilelik boyunca prenatal multivitamin kullanılmalı sizin folik asit yazdıklarınız da yanlış anlamıyorsam folik asit içeren vitaminler. Bebiş yavaş yavaş bizden vitaminleri mineralleri çektikçe vücutta belli bölgelerde ağrımız artıcak mesela şuan sende yavaş yavaş iskelet oluşmaya başladı ya bacak ağrısı olabilir ya böyle dişlere vurabilir bu ara yeterince kalsiyum ve magnezyum aldığından emin olmak lazım. Yoksa hamilelik sonrası çoğu kadın dişlerde sıkıntı yaşıyor. Bi doktor konuşmasında bebekler vampir gibidir ne lazımsa anneden çeker ama annenin kendi sağlığı için deposunu dolu tutması lazım demişti o yüzden hele hiç anlmadım nasıl folik asiti bırak der doktorrubbyT (içeriği sadece folik asitse bırakıp multivitamine geçmek daha mantıklı tabii) çünkü folik asit ilk 3 ay lazım sadece bebeye.
Ayyy mucizem ayni sekilde bende beyaz sabun kokusu manyagiydimPatlican icin ben cok üzgünüm en sevdiklerimden biri ... Kedi mamalari zaten cok kötü kokuyor kisa bir tecrube edinmistimama beyaz sabun kokulu ne bulursam alırdım simdi dayanamiyorum bu kokuya tiksiniyorum ya
Ay cnm ya Rabbim yardimcin olsun yetmiyor demek ki bulanti ilaclari sana .. ablamın gorumcesi de senin gibiydi 9 ay hatta doğuma kadar kustu ama ilk üç kötüydü sonra eskisi kadar şiddetli degildiKızlar selam bi süre yazamadım cumartesi feci bir gündü ağzıma ne alsam çıkardım 1 günde 1 kilo verdim resmen. Hâlâ bulantım var ne zaman geçeceği konusunda bi fikrim yok sürekli dua ediyorum ben ve benim gibi olanlara şifa ver Allahım diye inşallah bi an önce rahatlar da hamileliğin keyifli zamanlarını yaşarız
Canim benim coook gecmis olsun smdi biraz daha iyisindir umarim arada malesef siddetleniyor insallah en kisa surede atlatiriz. Dün esim diyorki bizim embriyolari bir kac sene tutalim hastanede cocuk istersek kardes diye valla dedim suanki psikolojimle bana ikinci cocuk deme dedim nolcak kardes istersek diyor annem ordan daldi diyorki sen oluyorsun galiba igneleriKızlar selam bi süre yazamadım cumartesi feci bir gündü ağzıma ne alsam çıkardım 1 günde 1 kilo verdim resmen. Hâlâ bulantım var ne zaman geçeceği konusunda bi fikrim yok sürekli dua ediyorum ben ve benim gibi olanlara şifa ver Allahım diye inşallah bi an önce rahatlar da hamileliğin keyifli zamanlarını yaşarız
Sağ ol canım zoferi dün kullanmak zorunda kaldım az biraz kesti ama içim rahat değil onu içerken de. Benim annemin de 5 ay sürmüş muhtemelen benim de öyle olacak gerçekten çok kötü tüm enerjim gidikAy cnm ya Rabbim yardimcin olsun yetmiyor demek ki bulanti ilaclari sana .. ablamın gorumcesi de senin gibiydi 9 ay hatta doğuma kadar kustu ama ilk üç kötüydü sonra eskisi kadar şiddetli degildi
İste genetik bu durumlar, ne annem ne ablamlar da hic boyle olmamis bende de olmuyor mesala ben sadece tiksiniyorum kusma yok bendeSağ ol canım zoferi dün kullanmak zorunda kaldım az biraz kesti ama içim rahat değil onu içerken de. Benim annemin de 5 ay sürmüş muhtemelen benim de öyle olacak gerçekten çok kötü tüm enerjim gidik
Çok bişey yiyip içemiyorum ona üzülüyorum inşallah bebeğe zararı olmuyordur. Geçen benim de eşim diyor 2. Yi ne zaman transfer edecez dedim halimi görmüyon mu 2. Yi düşünmek benim için ultra bişey şu anCanim benim coook gecmis olsun smdi biraz daha iyisindir umarim arada malesef siddetleniyor insallah en kisa surede atlatiriz. Dün esim diyorki bizim embriyolari bir kac sene tutalim hastanede cocuk istersek kardes diye valla dedim suanki psikolojimle bana ikinci cocuk deme dedim nolcak kardes istersek diyor annem ordan daldi diyorki sen oluyorsun galiba igneleri
Maşallah canım şanslısın evet genetikmiş benim normalde de midem çabuk bulanır şimdi en son sınırı yaşıyorum inşallah çabuk atlatırızİste genetik bu durumlar, ne annem ne ablamlar da hic boyle olmamis bende de olmuyor mesala ben sadece tiksiniyorum kusma yok bende