2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

ya ben de cinsiyet partisi çok istiyorum. Bakalım kısmet olur inşallah. Ama kendimde orda öğrenmek istiyorum :) doktor kapali zarfa yazsin koysun :)

hahaaaa bende de aynindan var. sasirt beni de, ben hep oyle diyorum, daha becerip sasirtamadi ama umutluyum :KK70:
Ben o performansı da beklemiyorum doktorumdan 🤣🤣🤣 önden soylemek lazim kağıda yaz zarfla diye ... Yok anam coskun ruhumu dindiremiyirlar ama evet bende mutluyum

Kıyamam ya valla sen de haklısın bi arkadaşım var Rabbim tez zamanda ona da bebek nasip etsin onun da olmuyor ve belki de hiç olmayacak dua edin aklıma gelmişken söyliyim dedim. O da hep der keşke hamile olsam da sabah akşam kussam ağrı çeksem gıkım çıkmaz 9 ay parmağımı bile kıpırdatmam gözlerimi tek oynatırım falan der o geldi aklıma
Rabbimin mucizesi çok inşallah nasip olur 🤲🏻🤲🏻
Allah en yakın zamanda ona da nasip etsin inşallah. Benim çalıştıgım yerde bi kadın var sol tüpü alınmış skolyoz hastası 11 yıl çocugu olmadı tüp bebekte yaptı olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı maşallah art arda 3 tane doğurdu. Yani olmayacak şey yoktur. Allah ol desin sadece

Allah en yakın zamanda ona da nasip etsin inşallah. Benim çalıştıgım yerde bi kadın var sol tüpü alınmış skolyoz hastası 11 yıl çocugu olmadı tüp bebekte yaptı olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı maşallah art arda 3 tane doğurdu. Yani olmayacak şey yoktur. Allah ol desin sadece
Ah canısı erken menapoz onun ki doktorlar direkt yanlarından gönderiyorlar olmaz diyerekten😢 ama dediğin gibi Allah ol desin yeter ki 🤲🏻

Kıyamam ya valla sen de haklısın bi arkadaşım var Rabbim tez zamanda ona da bebek nasip etsin onun da olmuyor ve belki de hiç olmayacak dua edin aklıma gelmişken söyliyim dedim. O da hep der keşke hamile olsam da sabah akşam kussam ağrı çeksem gıkım çıkmaz 9 ay parmağımı bile kıpırdatmam gözlerimi tek oynatırım falan der o geldi aklıma
Rabbimin mucizesi çok inşallah nasip olur 🤲🏻🤲🏻
Ay cnm adi ney ona göre dua edelim Rabbim ol desin yeter ki , birazdan namaz kilacam ismini zikredeyim en azindan

X