2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Çok bişey yiyip içemiyorum ona üzülüyorum inşallah bebeğe zararı olmuyordur. Geçen benim de eşim diyor 2. Yi ne zaman transfer edecez dedim halimi görmüyon mu 2. Yi düşünmek benim için ultra bişey şu an 😃 erkekler aynı kafada demek ki
Ne yasadigimi ona ancak şöyle anlatabiliyorum cok içtiğin bir gecenin sabahıni düşün diyorum. Vücudun halsiz kusmussun gece deli gibi miden bos , miden bos olduğu icin hala icin bulaniyor ama kusamiyorsun ayrica hic bir sey yemek istemiyorsun basin dönüyor vucudun huysz. Boyle anlatinca biraz bu kısmı anliyor ama bunun hep sürdüğünü anlatmak imkansiz 😂

Ne yasadigimi ona ancak şöyle anlatabiliyorum cok içtiğin bir gecenin sabahıni düşün diyorum. Vücudun halsiz kusmussun gece deli gibi miden bos , miden bos olduğu icin hala icin bulaniyor ama kusamiyorsun ayrica hic bir sey yemek istemiyorsun basin dönüyor vucudun huysz. Boyle anlatinca biraz bu kısmı anliyor ama bunun hep sürdüğünü anlatmak imkansiz 😂
Evet onlar düz düşündükleri için bizim bu karmaşık hallerimizi anlamaları biraz güç 😃

Çok bişey yiyip içemiyorum ona üzülüyorum inşallah bebeğe zararı olmuyordur. Geçen benim de eşim diyor 2. Yi ne zaman transfer edecez dedim halimi görmüyon mu 2. Yi düşünmek benim için ultra bişey şu an 😃 erkekler aynı kafada demek ki
Çok geçmiş olsun canm seni çok iyi anlıyorum tek tesellimiz şimdilik kandan besleniyor bebişler 🤷🤷

Kızlar merhaba bugün bebişlerimin kalp atışlarını duydum hayırlısı ile ikisi de iyi dedi doktorum.7 haftayla uyumlular.🥰 sevgili rubby beni de ekler misin ikiz gebelik tahmini doğum bilmiyorum nasıl hesaplanıyor ikiz olunca bide 🥰

Bu çok acayip yaa ben öyle oda kokusu falan pek bulundurmam zaten normalde de çok kimyasal gelir bana ama tatlı yiyemiyorum asla dün marketine gittik normalde çeşitlerce çikolata alan ben bir tane aldım ve bi ısırıktan sonrasını getiremedim. Dün karnıyarık yapmıştım patlıcanı yiyemedim ki patlıcan şu hayatta en sevdiğim sebze. Koku olarak tek tiksindiren kedinin maması ve kumu. Kumunu eşim sık değiştiriyor pek kokmuyor da bazen kedimin mamasını vermem gerekiyor ölüyorum resmen bir de bizim kedi sadece yaş mama yiyebiliyor korkunç kokuyor mamayı açıp kaçıyorum resmen 😂
Bu arada bizim sirketin orada fabrikalar var bira fabrikaları genel olarak herkes maya kokuyor diyor ama bana kedi mamasi kokusu gibi geliyor bazen bütün gün açık hava bile kokuyor ben normalde bile tiksiniyorum o kokudan suan alsam dusunemedim😂😂😂evde bir ara 4 kedim vardı şuan kokulara tahammül edemezmisim olsalar valla

Kızlar merhaba bugün bebişlerimin kalp atışlarını duydum hayırlısı ile ikisi de iyi dedi doktorum.7 haftayla uyumlular.🥰 sevgili rubby beni de ekler misin ikiz gebelik tahmini doğum bilmiyorum nasıl hesaplanıyor ikiz olunca bide 🥰
Ayy çok şükür diyelim😍😍😍🙏🙏🤩🤩
İkizlerimize masallah 🧿🧿🧿🧿
rubbyT rubbyT listemiz çoğalıyor 😍

Ayy masallha cnm ultrason fotosunda edd yazar altta genelde... Ordan bakip görebilirsin tahminin dgm tarihini

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 46
Canım bu diş sıkmalar genelde benim bildiğim magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor bir de hamilelik boyunca prenatal multivitamin kullanılmalı sizin folik asit yazdıklarınız da yanlış anlamıyorsam folik asit içeren vitaminler. Bebiş yavaş yavaş bizden vitaminleri mineralleri çektikçe vücutta belli bölgelerde ağrımız artıcak mesela şuan sende yavaş yavaş iskelet oluşmaya başladı ya bacak ağrısı olabilir ya böyle dişlere vurabilir bu ara yeterince kalsiyum ve magnezyum aldığından emin olmak lazım. Yoksa hamilelik sonrası çoğu kadın dişlerde sıkıntı yaşıyor. Bi doktor konuşmasında bebekler vampir gibidir ne lazımsa anneden çeker ama annenin kendi sağlığı için deposunu dolu tutması lazım demişti o yüzden hele hiç anlmadım nasıl folik asiti bırak der doktor rubbyT rubbyT (içeriği sadece folik asitse bırakıp multivitamine geçmek daha mantıklı tabii) çünkü folik asit ilk 3 ay lazım sadece bebeye.
Evet magnezyum ve diş konusunu bende biliyorum zaten dişlerim çok hassastır özellikle sordum 12. hafta tekrar konuşup planlarız dedi bakalım ne vericek bana
Kızlar selam bi süre yazamadım cumartesi feci bir gündü ağzıma ne alsam çıkardım 1 günde 1 kilo verdim resmen. Hâlâ bulantım var ne zaman geçeceği konusunda bi fikrim yok sürekli dua ediyorum ben ve benim gibi olanlara şifa ver Allahım diye inşallah bi an önce rahatlar da hamileliğin keyifli zamanlarını yaşarız
çok geçmiş olsun canımcım
hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah❤️🤲🏻
Eksik yazmışım 🤭yaş 29 ikiz gebelik 7 haftalık tahmini doğum sanırım Şubat tam hesaplayamadım çok teşekkürler şimdiden 💚💚
eklendi✌️🤩 canım ben seni şubat kısmına ekledim doktoruna bir danışıp bize dönersin tarihini de ekleriz. son adetin ne zamandı?

Kızlar selam bi süre yazamadım cumartesi feci bir gündü ağzıma ne alsam çıkardım 1 günde 1 kilo verdim resmen. Hâlâ bulantım var ne zaman geçeceği konusunda bi fikrim yok sürekli dua ediyorum ben ve benim gibi olanlara şifa ver Allahım diye inşallah bi an önce rahatlar da hamileliğin keyifli zamanlarını yaşarız
Bende sen gibiyim canim 7+6 da boyleysek ben ilerisini dusunemiyorum isyan asla etmiyorum ama sabahlar olsun istemiyorum aç nasil geziyorum bilmiyorum resmen aç geziyorum sabah yediğim kavga dövüş sadece normal bir dilim kadar ekmek içinde peynir yanında hiçbir şey yemiyorum akşamlarida sadece bir kase ne yemek yaptiysam o da çatalla didikliye didikliye yiyorum prilam gunde 4 tane atiyorum bana misin demiyor ve hiç yediklerimide çikarmiyorum daha bu sabah gozumu açtim açar açmaz safra çikardim çok bitkinim çokk😔😔😔

Kızlar eşim şimdi hastaneye gitti reçete yazdirmak için birde fotoğraf icin falan fiyat almış abooo onlar ne öyle 3 paket var biri 2000( sadece dogum cekimi)
3400 ( hamilelik ve dogum cekimi)
5400( hamilelik doğum yenidogan cekimi)
Vallahi bittik😂😂😂😂 ben bir arastirayim bakayım dışardan fotoğrafci kendimiz getirebiliyormuyuz oyle yaparsak ne kadar diye.
Birde oda süsleme fiyatlari atmis ben onlari yaptırmicam gerci ama masallah onlarin fiyatlari da hee

X