- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
yorumlayamam ama ben bunu yerim yeriiiimmmmmHadi benimkini yorumlayalim duymustum bunu ama ben anlayamiyorym
Kusma degilde yemek konusunda ve kokularda cok sikinti cektim, en sevdigim sabun kokusu tiksindim ellerimi zor yikadim hala da zorlaniyorum ama eskisi kadar degil , ıslak mendille masayi sildi birgun eşim sanki burnumun icine soktular mendili oyle agir geldi kokusu... Bu dönem yemek hic istemedim patates haslama ve yogurtlu makarna ile gun gecirdim ama simdi daha iyiyim hala yemeklerde sikintim var ama bebek icjn zorlayabiliyorum kendimi en azindan
kızlar ya bende de aynı durum kahve hastası ben asla içemiyorum. çaysız yaşayamam derdim onu içsem içerim ama analık hissinden 2 tane oralet gibi içiyorum. kokulara hassasiyetim var ama delicesine değil. bende bu ara sol kasık batması oluyor büyüyorlar ondan mıdır acaba sizde oluyor mu?Off kokular benimde bas düşmanım oldu ben evin her tarafinda kokulara bayilirim normalde oda kokulari , kokulu mumlar , palo santo , adaçayı , defne yaprağı, dolap kokulari bak hic birini gormek istemiyorum şuan benim bulantimi tetikliyor cok fena. Sonra sevdgim seylerden tiksiniyorum mesela kahve
İcmessem migrenim tutardi bir aydir kahve asla icmiyorum dun bisey vardi yemekte dedim cok az mayonezle yiyim özledim allah bir yumurta tadi geldi mayonezden ya normal mayonez yani nekdr yumurta tadi olabilir tiksinme olayi cok var bendede