Eveeet belki baya yakınızdırYa bana %99 erkek dedi değişmez artık herhaldesağlıkla gelsin minikler
Benim son adet tarihim 23 mayıs , 9 haziran transfer kuzu
Ayy gerçekten miiii
Benim iştahım artıyor. Çok acıkınca bulantı yaşıyorum bi kaç öğün zorla bir iki lokma atıyorum. Bulantım geçince acayip yiyesim geliyorGrup büyüyor ne güzel Yeni gelenler hoşgeldiniz Kızlar şimdilik kilo aldınız mı ? Ben şimdilik almadım gibi Bulantılar geçince iştah açılabilir bakalım göreceğiz
Hosbulduk canım ben bulantılardan çok bişey yiyemiyorum açıkçası kilo almadım ama göbeğim cıktıGrup büyüyor ne güzel Yeni gelenler hoşgeldiniz Kızlar şimdilik kilo aldınız mı ? Ben şimdilik almadım gibi Bulantılar geçince iştah açılabilir bakalım göreceğiz
Eveeet belki baya yakınızdır
ben 2 kilo verdim almayı bırakGrup büyüyor ne güzel Yeni gelenler hoşgeldiniz Kızlar şimdilik kilo aldınız mı ? Ben şimdilik almadım gibi Bulantılar geçince iştah açılabilir bakalım göreceğiz
Benden iki gün sonra transfer olmusunYa bana %99 erkek dedi değişmez artık herhaldesağlıkla gelsin minikler
Benim son adet tarihim 23 mayıs , 9 haziran transfer kuzu
Ayy gerçekten miiii
Evet olabilir bizde sık sık gidiyoruz yürüyüşeBelkide olabilir beylikdüzü candırbelki yaşam vadisinde karşılaşmış bile olabiliriz
Benden iki gün sonra transfer olmusunsenin cinsiyet icin yüzde 99 demis artik o pipi net cnm
Evet olabilir bizde sık sık gidiyoruz yürüyüşe
Bende kiza alıştım ya sonradan erkek derse ne hissederim bilmiyorumAynen kuzu başta erkek gibi dedi eşim kesin mi falan diyince bi inceleyeyim dedi evet evet erkek gibi %99 erkek dediYine de 1 ay bekleyelim kesinleşir dedi ama ben erkeğe çok alıştım
Yaa bizde
Ben sonucu benim icin degismeyecek hir teste o kadar para vermem dedim ama senin kararin tbi ki cnmkızlar selam nift testi halkında bilginiz varmı doktorum onu yaptırmamı önerdi
çok kararsızım ben ya , araştırdım biraz nerdeyse herkes yapılması taraftarı artıları eksileri bilemiyorum vallaBen sonucu benim icin degismeyecek hir teste o kadar para vermem dedim ama senin kararin tbi ki cnm
Sonucun kaç çıktı canım neden önerdi?kızlar selam nift testi halkında bilginiz varmı doktorum onu yaptırmamı önerdi
Ben de haftaya yaptıracam nipt,bana doktorum ikili testi yaptırma dedi onun yerine bunu önerdi ,35 yaş üstüne genelde öneriliyor ,ikili teste göre güvenirlik oranı daha yüksek ,yüzde 99,99 ve daha kapsamlı .Kan alınarak yapacağınız firmanınkızlar selam nift testi halkında bilginiz varmı doktorum onu yaptırmamı önerdi
yaptırmadım henüz ama 2 li tarama zamanı gelince ikili tarama yerine bunu söylediSonucun kaç çıktı canım neden önerdi?
Canım bana da bugün doktorum nipt testini önerdi daha kapsamlı 2 li test yaptırana kadar bu daha geçerli ve yeni nesil test dedi. Ben genetik taramalı tüp yaptırmıştım ama bunu da düşünüyorum yine de. Neyle karşılama ihtimalimiz var hem bilelim Allah korusun hem de içimiz rahat olsun istiyorum. Kuzenim de geçen yıl yaptırdı onun doktoru 30 yaş üstü tüm hastalarına yaptırmalarını tavsiye etmişti. 15 gün sonra benim kontrolüm o zaman da test zamanı gelmiş oluyor.kızlar selam nift testi halkında bilginiz varmı doktorum onu yaptırmamı önerdi
çok pahalı bir testmiş ama sanırım bende yaptıracağımCanım bana da bugün doktorum nipt testini önerdi daha kapsamlı 2 li test yaptırana kadar bu daha geçerli ve yeni nesil test dedi. Ben genetik taramalı tüp yaptırmıştım ama bunu da düşünüyorum yine de. Neyle karşılama ihtimalimiz var hem bilelim Allah korusun hem de içimiz rahat olsun istiyorum. Kuzenim de geçen yıl yaptırdı onun doktoru 30 yaş üstü tüm hastalarına yaptırmalarını tavsiye etmişti. 15 gün sonra benim kontrolüm o zaman da test zamanı gelmiş oluyor.
Biraz önce tüp bebek hemşirem ile görüştüm embriyoya genetik tarama yapıldığı için nipt testine gerek yok gereksiz maliyet dedi. 2'li testi mutlaka bakanlık istiyor embriyo ne kadar sağlıklı da olsa anneye tutunurken kromazal bağlarda milyonda bir de olsa kopmalar olabilir o yüzden 2 li testi yaptırın kafanız rahat olsun, nipt testi sadece türkiyedeki bilinen kromazal hastalıkları test ediyor aslında milyonlarca hastalık var o yüzden hiç kafanızı karıştırmayın, ama aklımda hiç bi şey kalmasın her şeyi yaptırmak istiyorum derseniz yaptırabilirsiniz dedi. Benim de aklım karıştı şimdi. Siz genetik test yaptırmışmıydınız?çok pahalı bir testmiş ama sanırım bende yaptıracağım