2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Grup büyüyor ne güzel Yeni gelenler hoşgeldiniz Kızlar şimdilik kilo aldınız mı ? Ben şimdilik almadım gibi Bulantılar geçince iştah açılabilir bakalım göreceğiz
Benim iştahım artıyor. Çok acıkınca bulantı yaşıyorum bi kaç öğün zorla bir iki lokma atıyorum. Bulantım geçince acayip yiyesim geliyor 2 kilo aldım ama ilaçlardan heralde karnım şişti.

Benden iki gün sonra transfer olmusun senin cinsiyet icin yüzde 99 demis artik o pipi net cnm

Aynen kuzu başta erkek gibi dedi eşim kesin mi falan diyince bi inceleyeyim dedi evet evet erkek gibi %99 erkek dedi Yine de 1 ay bekleyelim kesinleşir dedi ama ben erkeğe çok alıştım
Evet olabilir bizde sık sık gidiyoruz yürüyüşe

Yaa bizde

Aynen kuzu başta erkek gibi dedi eşim kesin mi falan diyince bi inceleyeyim dedi evet evet erkek gibi %99 erkek dedi Yine de 1 ay bekleyelim kesinleşir dedi ama ben erkeğe çok alıştım

Yaa bizde
Bende kiza alıştım ya sonradan erkek derse ne hissederim bilmiyorum

kızlar selam nift testi halkında bilginiz varmı doktorum onu yaptırmamı önerdi
Ben de haftaya yaptıracam nipt,bana doktorum ikili testi yaptırma dedi onun yerine bunu önerdi ,35 yaş üstüne genelde öneriliyor ,ikili teste göre güvenirlik oranı daha yüksek ,yüzde 99,99 ve daha kapsamlı .Kan alınarak yapacağınız firmanın
merkezi neresiyse oraya gönderiyorlar ,sonuçlarda merkez Türkiyedeyse 3-5 günde ,yurtdışındaysa 10-14 gün arasında çıkıyor .Nipt yaptırırsanız ikili ,üçlü ,ammiyosentez gibi diğer testleri yaptırmak zorunda kalmıyorsunuz ,maliyeti yüksek ,yapacağınız test parametrelerinin kapsamına göre 5600-10000 arası değişiyor .

Bende ikili test yaptırdım sorun çıkmadı çok şükür. Doktora fetal dna yaptirmamiza gerek var mı diye sordum istiyorsanız yaptırabilirsiniz dedi. İçimiz rahat olsun derseniz yaptırın dedi. Ama ben sormasam soylemeyecekti diye düşündüm sonradan da. Siz ne düşünüyorsunuz. İkili testte risk düşük olsa da fetal dna yaptirmalimiyiz

kızlar selam nift testi halkında bilginiz varmı doktorum onu yaptırmamı önerdi
Canım bana da bugün doktorum nipt testini önerdi daha kapsamlı 2 li test yaptırana kadar bu daha geçerli ve yeni nesil test dedi. Ben genetik taramalı tüp yaptırmıştım ama bunu da düşünüyorum yine de. Neyle karşılama ihtimalimiz var hem bilelim Allah korusun hem de içimiz rahat olsun istiyorum. Kuzenim de geçen yıl yaptırdı onun doktoru 30 yaş üstü tüm hastalarına yaptırmalarını tavsiye etmişti. 15 gün sonra benim kontrolüm o zaman da test zamanı gelmiş oluyor.

çok pahalı bir testmiş ama sanırım bende yaptıracağım

çok pahalı bir testmiş ama sanırım bende yaptıracağım
Biraz önce tüp bebek hemşirem ile görüştüm embriyoya genetik tarama yapıldığı için nipt testine gerek yok gereksiz maliyet dedi. 2'li testi mutlaka bakanlık istiyor embriyo ne kadar sağlıklı da olsa anneye tutunurken kromazal bağlarda milyonda bir de olsa kopmalar olabilir o yüzden 2 li testi yaptırın kafanız rahat olsun, nipt testi sadece türkiyedeki bilinen kromazal hastalıkları test ediyor aslında milyonlarca hastalık var o yüzden hiç kafanızı karıştırmayın, ama aklımda hiç bi şey kalmasın her şeyi yaptırmak istiyorum derseniz yaptırabilirsiniz dedi. Benim de aklım karıştı şimdi. Siz genetik test yaptırmışmıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…