Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 mart tahmini doğum tek bebekKızlar merhaba beni de dahil eder misiniz.insallah Mart tüp bebek annesi olacağım bende
Senin sehir neresiydi cnm ben Trakyadayim mahvoldum
Anaaaaa cok yakinizİst /B.düzü kuzu
Anaaaaa cok yakiniz
Kızlar merhaba beni de dahil eder misiniz.insallah Mart tüp bebek annesi olacağım bende
rubbyT canim ekler misin ? Dem dem canmmhayirli olsun Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip olsun ins27 mart tahmini doğum tek bebek
Amin canım inşallah hepimiz tüm hamileler sağlıkla alsın kucağına sağlıkla geçirsin bu sürecirubbyT canim ekler misin ? Dem dem canmmhayirli olsun Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip olsun ins
Aynen simdi hatirladim bendeEvettt konuşmuştuk daha önce
Aynen simdi hatirladim bende
1 Eylül gibi giderim cnmn son kontrolden yaklasik 20 gun sonra falan yapıyor... İki hafta sonra geldi de ben ancak bu tarihe ayarlayabiliyorumBidaha ne zaman gidiyosun doktora benimki 1 ay sonra gel dedi
1 Eylül gibi giderim cnmn son kontrolden yaklasik 20 gun sonra falan yapıyor... İki hafta sonra geldi de ben ancak bu tarihe ayarlayabiliyorum
Evet bastan kiz dedi ama sonra da "basima cok geldi degisebilir ,erken daha belli olmaz" dediAyy hadi bakalım cinsiyet kesinleşir o zaman
Senin transfer tarihi ve son adet neydi kuzu ? Benim 18 mayis sat, 7 Haziran transfer olmustuAyy hadi bakalım cinsiyet kesinleşir o zaman
aaa ben beylikdüzü olmasını hatırlamıyorum bende beylikdüzünde oturuyorum komşuyuz yaani cukulatam :)))İst /B.düzü kuzu
hoşgeldin aramızaa:) bebek doğum tarihi, tek/ikiz ve yaşını yazar mısın göremedim bilgileriniAmin canım inşallah hepimiz tüm hamileler sağlıkla alsın kucağına sağlıkla geçirsin bu süreci
Hosbuldum canım 27 mart tek yaşım 39aaa ben beylikdüzü olmasını hatırlamıyorum bende beylikdüzünde oturuyorum komşuyuz yaani cukulatam :)))
hoşgeldin aramızaa:) bebek doğum tarihi, tek/ikiz ve yaşını yazar mısın göremedim bilgilerini
EklendiiiHosbuldum canım 27 mart tek yaşım 39
Sağlıkla gelsin güzel oğluşun%99 oğluş geliyooooorrr
Teşekkür ederim canımEklendiii
Evet bastan kiz dedi ama sonra da "basima cok geldi degisebilir ,erken daha belli olmaz" dedi
Senin transfer tarihi ve son adet neydi kuzu ? Benim 18 mayis sat, 7 Haziran transfer olmustu
aaa ben beylikdüzü olmasını hatırlamıyorum bende beylikdüzünde oturuyorum komşuyuz yaani cukulatam :)))
hoşgeldin aramızaa:) bebek doğum tarihi, tek/ikiz ve yaşını yazar mısın göremedim bilgilerini