- 10 Eylül 2020
- 2.666
- 2.909
Banlanirsam da artik gözüm açık gitmem buralardanLidyanin paylastigini gordun mu cnmn oraya ışınlan kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banlanirsam da artik gözüm açık gitmem buralardanLidyanin paylastigini gordun mu cnmn oraya ışınlan kuzu
Ahahahahahah arkandayiz kuzumBanlanirsam da artik gözüm açık gitmem buralardan
Ben de attım şimdi :)Tamamdır mesaj attım
Şimdi gördüm canımm :) hemen yazdımLidyanin paylastigini gordun mu cnmn oraya ışınlan kuzu
Temam cnmmmmŞimdi gördüm canımm :) hemen yazdım
Ben mesaj atamıyorum bırak numarayı sosyal medya kullanmama zararları S_lidya bende sana buranın özelinden yazarım olur mu öyle demiştinKızlar numaranızıda yazıyomusunz
Evet kuzucum oyle yapcaz daha whatsappa geçmedik muhtemelen bugun aksama ya da yarina kadr geceriz ben sana ozelden yazcmBen mesaj atamıyorum bırak numarayı sosyal medya kullanmama zararları S_lidya bende sana buranın özelinden yazarım olur mu öyle demiştin
Tamam canım ben seni uğraştırıcam kusuruma bakma artıkEvet kuzucum oyle yapcaz daha whatsappa geçmedik muhtemelen bugun aksama ya da yarina kadr geceriz ben sana ozelden yazcm
Hangi hesaba kuzum lidya ya mıBu hesaba mesaj at canım Rabbi Hebli Mines Salihin
senusca_punch instagram kuzucum insallah dogru yazmisimdir bu defaHangi hesaba kuzum lidya ya mı
Rabbi Hebli Mines Salihin bak kuzum bu hesap h harfini fazla yazmış sadece senusca_punch buraya mesaj atılacakmışsenuscha_punch instagram siz oraya yavas yavaş mesajlari gonderin kizlar gordukce bir 10 güne toparlariz bence
Bnm instagramım yok kuzum maalesef sosyal medya kullanmıyomsenusca_punch instagram kuzucum insallah dogru yazmisimdir bu defa
İnstagram olaydı da ataydım yokkiRabbi Hebli Mines Salihin bak kuzum bu hesap h harfini fazla yazmış sadece senusca_punch buraya mesaj atılacakmış
Tamamdir ozman sende ozelden bana numaranı yazarsin grubu açınca oraya direk alirimİnstagram olaydı da ataydım yokki
Bende aynıİnstagram olaydı da ataydım yokki