2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Gecmis olsun cnm ben artik iyice fitillere kabahat bulmaya başladım neyse ikinci erkek haberi de senden geldi ve bir teori çürütmeyi basariyla tamamlamis oldun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim
Çok teşekkür ederim ,sağlıkla kavuşmak inşallah hepimize nasip olur canım,2 buçuk aydır günde 3 fitil artık vücutlar error verdi ,sadece fitil olsa oksapar, coraspirin ,estrofem ,progestan iğne vitaminler ,levotiron dışında ,transfer gününden beri cumartesi günleri 8 saat boyunca hastanede damardan ilaç alıyorum ,bugün yine damarım şişti artık yakında patlayacak diye korkuyorum ,çok ağır kefir kıvamında bir ilaç ,sabah 10 da hastaneye gittim şimdi bitti ,10 haftadır böyle devam ediyoruz ,umut ediyorum ki 2 hafta sonra bu da biter …Ben kesin kararlıydım doğuma kadar öğrenmeyeceğim diye ama burda o kadar konuşuldu ki ben de dayanamadım artık belli değildir de bir şansımı deneyeyim dedim , doktor pat diye söyledi,neyse artık eşime sürpriz olur ona söylemedim ..ben nedense kıza odaklıydım ,öyle hissediyordum ,kendi teorimi de çürütmüş oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…