- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
Amin insallah yaa bi yuregim agzima geldi ama cok sukur.Çok çok şükür canım vallahi içimiz rahatlıyor tekrarı olmaz inşallah Allahım amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah yaa bi yuregim agzima geldi ama cok sukur.Çok çok şükür canım vallahi içimiz rahatlıyor tekrarı olmaz inşallah Allahım amin
Ben yine bakarim arada ses ederim işte insallah cok yormazlarsa beni yine buralardayim ayy en olmadi oyle yapariz dedigin gbi WhatsApptan daha kolay takip ederim en azindanYa böyle ortadan çat diye kaybolmayın valla bi kere de olsa günde ses verin hiç olmadı whatsapp a geçeriz yani insan merak ediyor yahuu
S_lidya bana hepsi uyar kızlar artık kemik kadro gibiyiz zaten isterseniz geçerizBnde katılıyorum buraya girmek baya Zor oluo gğn içinde whatsapp grubu olsa daha aktif oluruz
Daha bugün aynısı oldu bende ama anlam veremedimKızlar bebişi bazen hisseden var mı yani pıtır pıtır hareket oluo bende bazen acaba gaz mı
Bunu nasl yapacagimizin yollarini dusunelimS_lidya bana hepsi uyar kızlar artık kemik kadro gibiyiz zaten isterseniz geçeriz
Ya bende kendimi cok dinliyorum Lavinya_1014 bir iki kere oldu ama gaz mi lok etti yoksa bebis mi bilmiyorum daha cok mu erken demistimDaha bugün aynısı oldu bende ama anlam veremedim
Erkwn hissedersen erkek bebiş diyorşar bnde bazen hissediyorum ya ypruldugumda uzandıgım zman falan kalp atışı gibiKızlar bebişi bazen hisseden var mı yani pıtır pıtır hareket oluo bende bazen acaba gaz mı
Ben okeyşm valla mesela kurucı rubbyt olsn özeldn numarakarmızı atalım ona olmaz mıS_lidya bana hepsi uyar kızlar artık kemik kadro gibiyiz zaten isterseniz geçeriz
Bunu nasl yapacagimizin yollarini dusunelim
Ya bende kendimi cok dinliyorum Lavinya_1014 bir iki kere oldu ama gaz mi lok etti yoksa bebis mi bilmiyorum daha cok mu erken demistim
Ya bende acaba mı diorm bebek mi gaz mı bilemdm ultrasonda cok harektliydi ya ama doktorum daha hissetmzsn dediErkwn hissedersen erkek bebiş diyorşar bnde bazen hissediyorum ya ypruldugumda uzandıgım zman falan kalp atışı gibi
Bizimkiler tup bebek hersyeini hissedeirzzzzYa bende acaba mı diorm bebek mi gaz mı bilemdm ultrasonda cok harektliydi ya ama doktorum daha hissetmzsn dedi
Evet bende de öyle oluyor karıştırıyor muyum acaba diyorumKızlar bebişi bazen hisseden var mı yani pıtır pıtır hareket oluo bende bazen acaba gaz mı
Gebelik olma ihtimali var mı halaO zaman tekrar doktora gitmelisiniz
Bunu bilmemiz mümkün degil ama anlattığıniz bilgilere gore gebe degilsiniz doktora gitmenizi öneririmGebelik olma ihtimali var mı hala
Ahh canim benim ya o kadar iyi anlıyorum ve üzülüyorum ki yaşadığın duruma inşallah en kısa surede duzelecek inanıyorum.Kızlar 2 3 gündür hem fiziken hem ruhen iyi değilim. Mide bulantılarım artık dayanılmayacak noktaya geldi zofer filan da etki etmiyor. Fiziken kötü olunca bebeğime yetemiyorum diye psikolojik olarak da kötü oluyorum. Yarın kontrolüm var artık ne olacak bilmiyorum.
Bu arada rubbyT canım hem geçmiş olsun kedi tırmalaması için hem de gözün aydın test sonuçların güzel çıkmış, inşallah sorunsuz devam eder. Bu arada beni de sorduğun için teşekkür ederim
buradayimfiruze canım geçmiş olsun inşallah bi daha tekrarlamaz, dikkat et kendine bol bol dinlen.
Burcu senin de kullanıcı adını hatırlayamadım prensesin hayırlı olsun, inşallah üçlü test sonuçların da güzel gelir.
Mucizeyokmu canım sorduğun için teşekkür ederim
Hiçbir şey yiyemediğim için bebeğim besinsiz kalıyor biraz zorlayınca kendimi çok kötü oluyorum umarım bir an önce düzelir çok sağ ol canımAhh canim benim ya o kadar iyi anlıyorum ve üzülüyorum ki yaşadığın duruma inşallah en kısa surede duzelecek inanıyorum.
Nolur kendini üzme sen harika bir anne olacaksın yetememek nedemek
Ek olarak gencecik bir arkadaşsınız anladığım kadarıyla yaşadığınız ilişki sonrasında hamile olmaktan korkuyorsunuz ve hamile olmaniz durumunda aldiracaksiniz. Sizi kırmayı kesinlikle istemem zaten hamile de degilsiniz sadece psikolojik olaral adet olamıyorsunuz doktorunuz hamile olmadığınızı soylemesine rağmen gelip bir de tüp bebek annelerinin topiginde sorunuza yanit aramaniza anlam bulamadim bence baska topicte sorularinizin cevabını arayin ve benden bir abla tavsiyesi pisman olacaginiz şeyleri bir daha yaşamayınGebelik olma ihtimali var mı hala
Rabbim iyilik güzellik versin canm benimde kaç gündür prilam bile fayda etmiyor insan psikolojikmen çöküyorHiçbir şey yiyemediğim için bebeğim besinsiz kalıyor biraz zorlayınca kendimi çok kötü oluyorum umarım bir an önce düzelir çok sağ ol canım
Yaa o bebis varya senin kanını emer yine besinsiz kalmaz hic merak etme üzülme lutfenHiçbir şey yiyemediğim için bebeğim besinsiz kalıyor biraz zorlayınca kendimi çok kötü oluyorum umarım bir an önce düzelir çok sağ ol canım