kanamanın miktarı ne kadardı canım kendimle kıyaslamak için soruyorumKizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍
- Konu Sahibi rubbyT
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 26
Yumurtlamadan 3 gün önce oldu ilişki yani kesin olarak gebelik yok diyebilir miyizİlişkiden 50 gün sonra mi? Simdiye kadar adet olunması gerekliydi olmadiysa kan testi kesindir . Diyelim iliski yumurtlama zamanlarinda oldu , o zaman ultrasonda kese gozukmesi lazim
İnşallah canim rica ederimAnamm bir prenses daha mi geliyor bu tüpçü teyzelere sağlıkla gelsin ins cnmm .. verdigin bilgiler icin de cok sagol cnmmmm
- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
Hatta kendi doktorum yoktu baska bi doktor geldi ama sagolsun kendi doktorum kadar ilgiliydi Allah hepimizi iyi doktorlarla hemsirelerle karsilastirsin insallah cok onemli hele biz tup bebeklilerdeoh
maşallah çok sevindim bi sorun olmamasına ne güzel açıklamada yapmış doktorun böyle bir doktora ihtiyacım var benimde
- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Yani bunun tek yolu kan testiYumurtlamadan 3 gün önce oldu ilişki yani kesin olarak gebelik yok diyebilir miyiz
- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
Sanirim bi gunluk pedi(yani en minik olanlari) dolduracak kadar kirmiziydi.Sonrasinda kahvemsi leke olarak devam etti. Lekeler de 5-6 damla gibi.kanamanın miktarı ne kadardı canım kendimle kıyaslamak için soruyorum
- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 26
Yaptırdım ilişkinin 24.günü ve 50.günü negatifYani bunun tek yolu kan testi
- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
Çok çok şükür canım vallahi içimiz rahatlıyor tekrarı olmaz inşallah Allahım aminKizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu
- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
Ayyy amanın da amanın ne kaaaa güzel haberler maşallah canısı16.haftadan merhaba teyzoslar 3 lu taramamizi yaptırdık suanda iyiyiz 2 li tarama gibi kan veriyosunuz bacak boyuna ve kafa yapisina bakiyo doktor merak edenlere haber vermek istedim 3 lu taramayi rubbyT cinsiyetimiz %90 kız dedi doktorumuz ilk başta gostermedi cikolata yeyince sakinlesti cocuk bacak arasinda bi çıkıntı yoktu benim gördüğümde haftaya kan sonucunu aldigimda tekrar bakilacak 11.haftada erkek demisti suan kıza dönmüş şaşkınlıklar icindeym ne yapcami bilemiyrm
- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Peki adet oldun mu? Zaten kan testi negatifse kesin sonuçturYaptırdım ilişkinin 24.günü ve 50.günü negatif
- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
moonandstar cnm nerelerdesin ya
- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
- 33
Valla bende yazdım dönmedi çok merak ettimmoonandstar cnm nerelerdesin ya
- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
iki gündür sesi cikmiyor valla merak edilmeyecek gibi degilValla bende yazdım dönmedi çok merak ettim
- 10 Eylül 2020
- 2.667
- 2.910
- 83
Haftaya ise baslayinca ben buraya girecek halim kalmayacak kesiniki gündür sesi cikmiyor valla merak edilmeyecek gibi degil
- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Girersin girersin burasi bagimlilik yaptı bizeHaftaya ise baslayinca ben buraya girecek halim kalmayacak kesin
- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 26
Geçen ay oldum ama çok çok az oldum bu ay da olmadımPeki adet oldun mu? Zaten kan testi negatifse kesin sonuçtur
- 10 Eylül 2020
- 2.667
- 2.910
- 83
Kan testi negatif ciktiysa daha kesin bir sonuc olamaz ama adet olmaniza engel baska sebepler olabilir ya da beklediginiz icin stressel gelmiyor olabilir kafanızı rahatlatmaya çalışın eger isterseniz bir doktora görünün belki ilaçla söktürürGeçen ay oldum ama çok çok az oldum bu ay da olmadım
- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 26
Evet ilaç kullanıyorum duphaston ama hala gelmedi 1 ay geciktimKan testi negatif ciktiysa daha kesin bir sonuc olamaz ama adet olmaniza engel baska sebepler olabilir ya da beklediginiz icin stressel gelmiyor olabilir kafanızı rahatlatmaya çalışın eger isterseniz bir doktora görünün belki ilaçla söktürür
- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
O zaman tekrar doktora gitmelisinizEvet ilaç kullanıyorum duphaston ama hala gelmedi 1 ay geciktim
- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
- 33
Ya böyle ortadan çat diye kaybolmayın valla bi kere de olsa günde ses verin hiç olmadı whatsapp a geçeriz yani insan merak ediyor yahuuHaftaya ise baslayinca ben buraya girecek halim kalmayacak kesin