2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu 😍
kanamanın miktarı ne kadardı canım kendimle kıyaslamak için soruyorum

oh

maşallah çok sevindim bi sorun olmamasına ne güzel açıklamada yapmış doktorun ☺️ böyle bir doktora ihtiyacım var benimde 😅
Hatta kendi doktorum yoktu baska bi doktor geldi ama sagolsun kendi doktorum kadar ilgiliydi 😍 Allah hepimizi iyi doktorlarla hemsirelerle karsilastirsin insallah cok onemli hele biz tup bebeklilerde

Kizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu 😍
Çok çok şükür canım vallahi içimiz rahatlıyor tekrarı olmaz inşallah Allahım amin 🥰🤲🏻

16.haftadan merhaba teyzoslar 3 lu taramamizi yaptırdık suanda iyiyiz 2 li tarama gibi kan veriyosunuz bacak boyuna ve kafa yapisina bakiyo doktor merak edenlere haber vermek istedim 3 lu taramayi rubbyT rubbyT cinsiyetimiz %90 kız dedi doktorumuz 😂😂 ilk başta gostermedi cikolata yeyince sakinlesti cocuk bacak arasinda bi çıkıntı yoktu benim gördüğümde haftaya kan sonucunu aldigimda tekrar bakilacak 11.haftada erkek demisti suan kıza dönmüş 😂 şaşkınlıklar icindeym ne yapcami bilemiyrm 🥰🥰
Ayyy amanın da amanın ne kaaaa güzel haberler 🥳🥳🥳💜💜💜 maşallah canısı 🧿🤲🏻

Geçen ay oldum ama çok çok az oldum bu ay da olmadım
Kan testi negatif ciktiysa daha kesin bir sonuc olamaz ama adet olmaniza engel baska sebepler olabilir ya da beklediginiz icin stressel gelmiyor olabilir kafanızı rahatlatmaya çalışın eger isterseniz bir doktora görünün belki ilaçla söktürür

Kan testi negatif ciktiysa daha kesin bir sonuc olamaz ama adet olmaniza engel baska sebepler olabilir ya da beklediginiz icin stressel gelmiyor olabilir kafanızı rahatlatmaya çalışın eger isterseniz bir doktora görünün belki ilaçla söktürür
Evet ilaç kullanıyorum duphaston ama hala gelmedi 1 ay geciktim

X