- 10 Haziran 2022
- 111
- 163
- 35
Ay evet çok hareketliydi çok muhtesem yaMaşallah canmcinsiyet için daha minicikler annesi
Ben de tam bu düdüklüye bakıyordum ekran fotosu almıştım. amazonda Türkiye fiyatıyla 7.500₺Ayyy cok guzelmis ben zaten su korelilerin cinlilerin kullandigi elektronik seylere bayılıyorum bu da onlar gibi pratik cihazlardanmalesef hic avrupada yasayan akrabam yok hos olsa da akrabadan bana hic fayda da olmazdi
Bilmiyorum ki canısıTamam da bebiş ilk uktrason değil miydi baz alınan
Yaaa bu Amazon a girince cikamiyorum zatenBen de tam bu düdüklüye bakıyordum ekran fotosu almıştım. amazonda Türkiye fiyatıyla 7.500₺
evet dün akşam büyük bir gaz sancısı sonrası yine kanamam başladı, doktor yatıralım dedi ama ben eve gelmek istedim sabaha kadar devam etti. şimdi akıntı şeklinde azaldı bayaKanaman var mı canısı
Hay Allah kanama alani var mi peki ? Kesenin etrafinda olabiliyor ama full yat canm yorma öyle kendinievet dün akşam büyük bir gaz sancısı sonrası yine kanamam başladı, doktor yatıralım dedi ama ben eve gelmek istedim sabaha kadar devam etti. şimdi akıntı şeklinde azaldı baya
Zeka testi de mi varmış, vay arkadaş o nasıl oluyormuş çok merak ettim. Piticik beneğin zekasını nasıl anlıyorlarEnse kalınlıgı ve bırun kemigi normal sagllıklı dedi zeka testi yapturmak istermisn hayır dedim
evet kanama alanı var rahimde ama kanama oluyor sonuçta o alanın azalması gerekmez miHay Allah kanama alani var mi peki ? Kesenin etrafinda olabiliyor ama full yat canm yorma öyle kendini
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar çıktım drdan cinsiyet için erken dedi bu hafatalrda hepsi erkege benzer dedi dedim tahmin de bulunabilir misniz kıza da benziyor dedi bakalım iki hafta sonra gel dedi tekrar ilaçları bıraktım sadcee prıgestan firil ve vitamin prilam
Çok geçmiş olsun canım benim dinlen ve elinden geldiğince stres olmamaya çalış lütfen rabbim yardımcın olsunevet dün akşam büyük bir gaz sancısı sonrası yine kanamam başladı, doktor yatıralım dedi ama ben eve gelmek istedim sabaha kadar devam etti. şimdi akıntı şeklinde azaldı baya
Çok şükür kesede kanama yok cnm üzülme cogumuz yasadik ben de iki kez hastanede yattim serumlar igneler ki hala pruloton ve fitile devam ediyorum önlem amaçlı... Simdi iyiyim hamdolsun sende iyi olacaksın Allah'ın izniyle cnmevet kanama alanı var rahimde ama kanama oluyor sonuçta o alanın azalması gerekmez miçıldıracağım kızlar allaha şükür bebeklerim iyi hatta haftasından önde gidiyorlar tek tesellim bu onlar iyi olsunlar sağlıkla gelsinlerde unuturum ben bu yaşadıklarımı
İnşallah tekrarı olmaz canısı sen doktorunla iletişimi kesme yine bilgisini ver söyledin mi azaldığını bişey dedi mievet kanama alanı var rahimde ama kanama oluyor sonuçta o alanın azalması gerekmez miçıldıracağım kızlar allaha şükür bebeklerim iyi hatta haftasından önde gidiyorlar tek tesellim bu onlar iyi olsunlar sağlıkla gelsinlerde unuturum ben bu yaşadıklarımı
Canim benim hamilelikte değil ama evde kendi keedim tirmalamisti ve hemen tetano aşısı yapmışlardi. Biz zaten Eylül'de tetanoz olacaktik biraz erken vurulmus olursun aşını.korkma doktorunda vurulabilirsin demis saha saglikli olur vurulmanKızlar eşimle dışarı çıktık bugün, otururken ufak bir kedi yanıma yanaştı birden üstüme gelmek istedi ben ürkünce geri kaçtı ama üst bacağımı tırmaladı kanattı yani ufakta olsa. Hamilelikte kedi tırmalasında bişe olur mu diye doktoruma sordum bi acile gel tetanoz ya da kuduz yaptıralım diyor yabaşına böyle bişe gelen veya çevresinde duyan var mı ?
Kuzum hic duymadim ama sokak kedisi sonucta önlem amacli yapılsın doktor da bir sakinca görmemiş aşıyla alakaliKızlar eşimle dışarı çıktık bugün, otururken ufak bir kedi yanıma yanaştı birden üstüme gelmek istedi ben ürkünce geri kaçtı ama üst bacağımı tırmaladı kanattı yani ufakta olsa. Hamilelikte kedi tırmalasında bişe olur mu diye doktoruma sordum bi acile gel tetanoz ya da kuduz yaptıralım diyor yabaşına böyle bişe gelen veya çevresinde duyan var mı ?
Canim benim hamilelikte değil ama evde kendi keedim tirmalamisti ve hemen tetano aşısı yapmışlardi. Biz zaten Eylül'de tetanoz olacaktik biraz erken vurulmus olursun aşını.korkma doktorunda vurulabilirsin demis saha saglikli olur vurulman
Evet kızlar doktor direk acile yönlendirdi gidicez birazdan. Ya 30 senedir kedi severim bi kere olmadı ne alaka dedim vallaKuzum hic duymadim ama sokak kedisi sonucta önlem amacli yapılsın doktor da bir sakinca görmemiş aşıyla alakali
İste kuzum olacağı varmış, nerden bileceksin... Gelmis gecmis olsun cnmmEvet kızlar doktor direk acile yönlendirdi gidicez birazdan. Ya 30 senedir kedi severim bi kere olmadı ne alaka dedim valla
Hiç tedirgin olma gecmis olsun kuzucum şükür zaten olmamiz gereken ve az zamanimiz kalmis bir aşıEvet kızlar doktor direk acile yönlendirdi gidicez birazdan. Ya 30 senedir kedi severim bi kere olmadı ne alaka dedim valla
Öyle tabii sağol canımİste kuzum olacağı varmış, nerden bileceksin... Gelmis gecmis olsun cnmm
Ayy hayvan sevgimi sorguladım yaa nerden çıktın üstüme durup dururken neyse çıktı şimdi kuzu gidiyoruz her şey önceden bana oluyor bu grupta ele başı oldum çıktımHiç tedirgin olma gecmis olsun kuzucum şükür zaten olmamiz gereken ve az zamanimiz kalmis bir aşıbenimde kedim üstümde uyuyormus ben rüyamda korkunca onu da korkutmusum sanırım korkup yüzüme saldırmıştı sıpa yüzünden bir hafta kolum felc olmuştu
Hahahahaha dur dur bebis hissetmessin bu travmayıÖyle tabii sağol canım
Ayy hayvan sevgimi sorguladım yaa nerden çıktın üstüme durup dururken neyse çıktı şimdi kuzu gidiyoruz her şey önceden bana oluyor bu grupta ele başı oldum çıktım
inşallah canım inşallahÇok şükür kesede kanama yok cnm üzülme cogumuz yasadik ben de iki kez hastanede yattim serumlar igneler ki hala pruloton ve fitile devam ediyorum önlem amaçlı... Simdi iyiyim hamdolsun sende iyi olacaksın Allah'ın izniyle cnm