2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ayyy cok guzelmis ben zaten su korelilerin cinlilerin kullandigi elektronik seylere bayılıyorum bu da onlar gibi pratik cihazlardan malesef hic avrupada yasayan akrabam yok hos olsa da akrabadan bana hic fayda da olmazdi
Ben de tam bu düdüklüye bakıyordum ekran fotosu almıştım. amazonda Türkiye fiyatıyla 7.500₺

evet dün akşam büyük bir gaz sancısı sonrası yine kanamam başladı, doktor yatıralım dedi ama ben eve gelmek istedim sabaha kadar devam etti. şimdi akıntı şeklinde azaldı baya
Hay Allah kanama alani var mi peki ? Kesenin etrafinda olabiliyor ama full yat canm yorma öyle kendini

Hay Allah kanama alani var mi peki ? Kesenin etrafinda olabiliyor ama full yat canm yorma öyle kendini
evet kanama alanı var rahimde ama kanama oluyor sonuçta o alanın azalması gerekmez mi çıldıracağım kızlar allaha şükür bebeklerim iyi hatta haftasından önde gidiyorlar tek tesellim bu onlar iyi olsunlar sağlıkla gelsinlerde unuturum ben bu yaşadıklarımı

Çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah
evet dün akşam büyük bir gaz sancısı sonrası yine kanamam başladı, doktor yatıralım dedi ama ben eve gelmek istedim sabaha kadar devam etti. şimdi akıntı şeklinde azaldı baya
Çok geçmiş olsun canım benim dinlen ve elinden geldiğince stres olmamaya çalış lütfen rabbim yardımcın olsun

Çok şükür kesede kanama yok cnm üzülme cogumuz yasadik ben de iki kez hastanede yattim serumlar igneler ki hala pruloton ve fitile devam ediyorum önlem amaçlı... Simdi iyiyim hamdolsun sende iyi olacaksın Allah'ın izniyle cnm

İnşallah tekrarı olmaz canısı sen doktorunla iletişimi kesme yine bilgisini ver söyledin mi azaldığını bişey dedi mi

Kızlar eşimle dışarı çıktık bugün, otururken ufak bir kedi yanıma yanaştı birden üstüme gelmek istedi ben ürkünce geri kaçtı ama üst bacağımı tırmaladı kanattı yani ufakta olsa. Hamilelikte kedi tırmalasında bişe olur mu diye doktoruma sordum bi acile gel tetanoz ya da kuduz yaptıralım diyor ya başına böyle bişe gelen veya çevresinde duyan var mı ?

Canim benim hamilelikte değil ama evde kendi keedim tirmalamisti ve hemen tetano aşısı yapmışlardi. Biz zaten Eylül'de tetanoz olacaktik biraz erken vurulmus olursun aşını.korkma doktorunda vurulabilirsin demis saha saglikli olur vurulman

Kuzum hic duymadim ama sokak kedisi sonucta önlem amacli yapılsın doktor da bir sakinca görmemiş aşıyla alakali

Kuzum hic duymadim ama sokak kedisi sonucta önlem amacli yapılsın doktor da bir sakinca görmemiş aşıyla alakali
Evet kızlar doktor direk acile yönlendirdi gidicez birazdan. Ya 30 senedir kedi severim bi kere olmadı ne alaka dedim valla

Evet kızlar doktor direk acile yönlendirdi gidicez birazdan. Ya 30 senedir kedi severim bi kere olmadı ne alaka dedim valla
Hiç tedirgin olma gecmis olsun kuzucum şükür zaten olmamiz gereken ve az zamanimiz kalmis bir aşı benimde kedim üstümde uyuyormus ben rüyamda korkunca onu da korkutmusum sanırım korkup yüzüme saldırmıştı sıpa yüzünden bir hafta kolum felc olmuştu

İste kuzum olacağı varmış, nerden bileceksin... Gelmis gecmis olsun cnmm
Öyle tabii sağol canım
Ayy hayvan sevgimi sorguladım yaa nerden çıktın üstüme durup dururken neyse çıktı şimdi kuzu gidiyoruz her şey önceden bana oluyor bu grupta ele başı oldum çıktım

Öyle tabii sağol canım

Ayy hayvan sevgimi sorguladım yaa nerden çıktın üstüme durup dururken neyse çıktı şimdi kuzu gidiyoruz her şey önceden bana oluyor bu grupta ele başı oldum çıktım
Hahahahaha dur dur bebis hissetmessin bu travmayı bak ileride kedilerden korkarsa ya da sevmesse ona bu anıyı anlatiriz
Tecrubelerin hepimize ışık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…