2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Canım ben bebek arabasını Hollanda'dan aldım ama 4lü set tabii büyük biraz bebek olmadığı için uçağa almıyorlar kargo şirketi bakıyoruz bizde

Canım ben bebek arabasını Hollanda'dan aldım ama 4lü set tabii büyük biraz bebek olmadığı için uçağa almıyorlar kargo şirketi bakıyoruz bizde
Canım biz bi kaç kez garip eşyalar türkiyeden buraya da buradan türkiyeye de götürdük. Eğer o seti valiz boyunda kolilerseniz almak zorundalar ama tabii valiz hakkından düşer ve 4lü set dediğin bi değil 2 valiz boyu koliye sığmak zorunda kalabilir bu durumda extra valiz hakkı mı almak daja ucız olur kargo mu bilmiyorum.Hollanda sonuçta Türkiyeye daha yakın.

Canım sorduk ama araba şasesi oturak modeli Portbebe puset ve isofixbase var iki kutu geliyor zaten ürün. Uçakla çok zor sıkıntı çıkarmışlar ekstra para ödemeyle de çözülmeyecek gibi. Bide tırla dağıtım yapan bi tanıdık buldu kayınpederim eğer tarihler denk gelirse ona da aldırabiliriz araştırıyor bakalım Eylül içinde belli olur. Boyut baya büyük çünkü mecbur B planı istiyor durum

Zaman yaklasinca sana cok sorularim olacak :)) umarim gonlune gore bulursun isini de Firuzecim. Ben 2 yildir evden calisiyorum, artik cidden aksini dusunmek istemiyorum hele de bebeyle. Buyuk ihtimal tek cocugum olacak insalah evladima kavusursam, onu da doya doya yetistirmek istiyorum insallah. Hepimize de nasip olsun insalah

Ben de oyle olur diye dusundum o yuzden travel sistem imkansiz ama kabin boy bir araba istiyordum sayahatlar icin, eger fiyati almaya deger olursa dusunuyorum bakalim

Ben de Amerikan firmalarına güveniyorum. Solgarın tamam an doğal, bitkisel olduğunu sanıyordum. Ama yine de iyi diyorsun, içim rahatladı. Garden of Life'ın Türkiyede satışı varsa ona devam ederim

Mayıs sonu bıraktım işi şimdi işte kurs alıyorum. İnşallah yaa aşırı cazip evden çalışmak burada bazı arkadaşlar hep böyle evden çalışıyordu beni de teşvik ede ede ikna ettiler ben de sonunda başlarım akademisine dedim

evet grup açık canım konuşuruz inşallah bol bol daha.

Şubata doğuma kadar çok vakit var zaten inşallah o zamana bi çözüm bulunur

Ben de Amerikan firmalarına güveniyorum. Solgarın tamam an doğal, bitkisel olduğunu sanıyordum. Ama yine de iyi diyorsun, içim rahatladı. Garden of Life'ın Türkiyede satışı varsa ona devam ederim
Yani kesinlikle kötü bir marka değil yanlış anlaşılmasın şahsen kendime Solgar kullanırım ama bebeğime daha iyi bir opsiyon varsa onu tercih edebilirim.

Bu arada alakasız ama kızlar eğer yurtdışından ürün getirebilme imkanınız varsa kesinlikle instantpot getirtin. Bir tür elektrikli düdüklü tencere yanında Fissler falan hikaye kalıyor resmen. Sabahtan düdüklüyü ayarlayıp akşam pişmiş yemekle eve gelebiliyorsunuz bir de normal düdüklüden de kısa sürede pişiriyor. Mesela bi mercimek çorbası 5dkda hazır oluyor. Yeşil Fasulya 4-7 dkda hazır. Ayrıca yoğurt yapma ayarı falan da var. Yalnız mümkünse amerika değil Avrupa'dan getirtin ki prizler uysun. Sonra bana dua edersiniz.

Ayyy cok guzelmis ben zaten su korelilerin cinlilerin kullandigi elektronik seylere bayılıyorum bu da onlar gibi pratik cihazlardan malesef hic avrupada yasayan akrabam yok hos olsa da akrabadan bana hic fayda da olmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…