Kuduz önermedi ısırıp tükürüğü yaraya gelirse bekleriz onu tırmalama olduğu için tetanoz öneriyoruz zaten olmanız gerekecekti dedi oldum geldim bakalım inşallah bir şey olmazTransferden hemen önce beni de sokak kedisi tırmalamıştı,ben de riske atmadım kuduz aşısı (5 doz )ve tetanoz oldum ,transferim bundan dolayı bir ay ötelendi ,ama bu aşılar hamilelikte güvenli aşılar ,herhangi bir sorun olmuyor diye biliyorum .
Geçmiş olsun canım gaz sancısı için yemeğine kimyon koy sürekli gaz yapılmasını engelliyor. Ben yemeğe katmayı unuttuğum gün sancı başlıyorsürekli iletişim halindeyim dinlen diyorlar sadece kalkmıyorum bende hiç, gaz yapmayan şeyler yemeye çalışıyorum allahım yavrularımı bana bağışlar inşallah, stresli geçiyor benim için zaman
allah razı olsun canım beni anlayanlar ile iletişime geçmek öyle güzel kiCanim bende ayni sen gibiyim bugun daha kontrolden ciktim her sey yolunda gunuyle uyumlu ben kipkirmizi kan mi gormedim acik renk mi gormedim her rengi gordum ama benim sansim kanamaya donusmedi hicbir zaman peceteye sildikce geldi ve kesiliyodu daha dun yine acik pembe geldi dedim kesin kanama olcak sukur yine kahverengiye dondu hocaya bahsettim bugun kese etrafinda kanama alani yok bebekten yana bisey yok ama iste bazi insanlarda oluyor 9 ay suren bile var bana 12. Haftaya kadar progestan fitil igne ve proluton devam dedi ve sebebini aciklayamiyor doktor seni cok iyi anliyorum hicbir zaman agzinin tadiyla hamileligini yasayamiyosun hep bi acaba ama sabret ve dua et insallah bitcek bugunlerde
sağol canımGeçmiş olsun canım gaz sancısı için yemeğine kimyon koy sürekli gaz yapılmasını engelliyor. Ben yemeğe katmayı unuttuğum gün sancı başlıyor
İnşallah iyi gelir canımsağol canımevet kayınvalidem söyledi kimyonu bugün denedim sanki daha rahatım
Gerek görmedilerse sorun yok demektir,tetanoz zaten hamilelikte olması gereken bir aşı aradan çıkmış oldu ,içini ferah tut hiç bir sıkıntı olmazKuduz önermedi ısırıp tükürüğü yaraya gelirse bekleriz onu tırmalama olduğu için tetanoz öneriyoruz zaten olmanız gerekecekti dedi oldum geldim bakalım inşallah bir şey olmaz
Canım kuduz vakası kedilerde yok denecek kadar az ama toprakta dolaştıkları için tetanoz riski hep var. Bilinen paslı çivinin aksine topraktan bile geçebiliyor tetanoz açık yarada. Tetanoz zaten yapılacak, doktor yaptır dediğine göre erken de sıkıntı yok demek.Kızlar eşimle dışarı çıktık bugün, otururken ufak bir kedi yanıma yanaştı birden üstüme gelmek istedi ben ürkünce geri kaçtı ama üst bacağımı tırmaladı kanattı yani ufakta olsa. Hamilelikte kedi tırmalasında bişe olur mu diye doktoruma sordum bi acile gel tetanoz ya da kuduz yaptıralım diyor yabaşına böyle bişe gelen veya çevresinde duyan var mı ?
Evet sinirim bozuluyor bakmaktan vazgeçiyorumEvet ama iste hic o kdar pahali bir urun degil bi kac farkli modeli var airfyerlisi bile 150$ falan
Olmaz inşallah canısı geçmiş olsun aradan çıktı bu şekilde bakalım doktor da normal bakmış duruma sıkıntı yok demek kiKuduz önermedi ısırıp tükürüğü yaraya gelirse bekleriz onu tırmalama olduğu için tetanoz öneriyoruz zaten olmanız gerekecekti dedi oldum geldim bakalım inşallah bir şey olmaz
Kuzum ben hergün aşeriyorum, burnumda tütme gözümün önünde kendi yerken görme hepsi. Hemen ulaşınca harika bir tatmin gecikince ya d olmayınca uff nasıl özlemm. Çok fenaAyyy kıyamam annene hemen kalkmis da yapmis yaneyse aramizda ilk aseren sen oldun bakalım pesinden kim gelecek
Evet evet çok şükür inşallah canımGerek görmedilerse sorun yok demektir,tetanoz zaten hamilelikte olması gereken bir aşı aradan çıkmış oldu ,içini ferah tut hiç bir sıkıntı olmaz
Evet erken yaptırmış oldum canımm bunda da vardır bir hayırCanım kuduz vakası kedilerde yok denecek kadar az ama toprakta dolaştıkları için tetanoz riski hep var. Bilinen paslı çivinin aksine topraktan bile geçebiliyor tetanoz açık yarada. Tetanoz zaten yapılacak, doktor yaptır dediğine göre erken de sıkıntı yok demek.
Tetanoz yeterli dedi kuzu Allah sizlerden uzak etsinOlmaz inşallah canısı geçmiş olsun aradan çıktı bu şekilde bakalım doktor da normal bakmış duruma sıkıntı yok demek ki
Bizim transferlerden önce guzel bir indirim vardı bende almıştımkızlar oioi markasının bebek yemek gereçleri çok güzel. Ben bir kere kafama esip ebebekte çok indirimde diye tabak bardak kaşık falan almıştım. Şimdi de meyve püresi emme aletini trendyoldan aldım indirime girmiş. Size de yazayım dedim. Epey kaliteli silikondan ürünler. Aklınızda olsun
Bende almıştım bayılıyorum onlarakızlar oioi markasının bebek yemek gereçleri çok güzel. Ben bir kere kafama esip ebebekte çok indirimde diye tabak bardak kaşık falan almıştım. Şimdi de meyve püresi emme aletini trendyoldan aldım indirime girmiş. Size de yazayım dedim. Epey kaliteli silikondan ürünler. Aklınızda olsun
Bende aynı durumdayım valla bu hamilelik beni bi sabırlı yaptıOoo çok hızlısınız ya ben henüz bi çöp bile almadım bi de erkenden almaya başlarım diyordum hahhaa
Sorma deli gibi alışveriş yapmak isteyen ben bi durdum kaldım inanamıyorum kendimeBende aynı durumdayım valla bu hamilelik beni bi sabırlı yaptı
Bende aynı valla neden acaba böyle oldukSorma deli gibi alışveriş yapmak isteyen ben bi durdum kaldım inanamıyorum kendime
Ben henuz bir çöp almadim yalniz degilsin cevikkizimOoo çok hızlısınız ya ben henüz bi çöp bile almadım bi de erkenden almaya başlarım diyordum hahhaa
uzun yillar polimerlerle calistim o yuzden bi kac uyari yapmadan gecemeyecegim. Her ne kadar uzerinde safe yazsa da mikrodalga ve bulasik makinesine ozellikle bebegin kullanacagi silikon urunlerin konmamasini tavsiye ediyorum minimal de olsa bozunma olabilir ve bebege gecer. Ayrica alinan urun plastik mi silicone mu bu da iyi arastirilmali plastik hic olmazkızlar oioi markasının bebek yemek gereçleri çok güzel. Ben bir kere kafama esip ebebekte çok indirimde diye tabak bardak kaşık falan almıştım. Şimdi de meyve püresi emme aletini trendyoldan aldım indirime girmiş. Size de yazayım dedim. Epey kaliteli silikondan ürünler. Aklınızda olsun