2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

İnşallah tekrarı olmaz canısı sen doktorunla iletişimi kesme yine bilgisini ver söyledin mi azaldığını bişey dedi mi
sürekli iletişim halindeyim dinlen diyorlar sadece kalkmıyorum bende hiç, gaz yapmayan şeyler yemeye çalışıyorum allahım yavrularımı bana bağışlar inşallah, stresli geçiyor benim için zaman 😞

Yaaaa demek ki bizimki aserme değil henüz
Bak yemin ederim yaşamadım boyle bisey daha önce , anneme gittim kokuyu aliyor musunuz diye sordum yok kızım diyor nasil almiyorsunuz ya nasil kokuyor gelmiyor mu diyorum ama bunu derken aklimdan gram aserme duygusu geçmedi. Annem kalkti yapmaya basladi hemen ocağa koyduktan sonra söyledi asermek işte diye 🥲

Bak yemin ederim yaşamadım boyle bisey daha önce , anneme gittim kokuyu aliyor musunuz diye sordum yok kızım diyor nasil almiyorsunuz ya nasil kokuyor gelmiyor mu diyorum ama bunu derken aklimdan gram aserme duygusu geçmedi. Annem kalkti yapmaya basladi hemen ocağa koyduktan sonra söyledi asermek işte diye 🥲
Ayyy kıyamam annene hemen kalkmis da yapmis ya😢 neyse aramizda ilk aseren sen oldun bakalım pesinden kim gelecek

Ayyy kıyamam annene hemen kalkmis da yapmis ya😢 neyse aramizda ilk aseren sen oldun bakalım pesinden kim gelecek
Anlamış hemen canım benim ya 🥲🥲🥲 evet kızlar değişik bişeymis inşallah lüzumsuz saatlerde olamayacak şeyler asermeyiz ☹️ İzmir'e dönünce yerim diye düşünmüştüm ilk içimden kokuyu aldığımda ama annem yapmasa içimde kalirmis muhtemelen 🙄

Anlamış hemen canım benim ya 🥲🥲🥲 evet kızlar değişik bişeymis inşallah lüzumsuz saatlerde olamayacak şeyler asermeyiz ☹️ İzmir'e dönünce yerim diye düşünmüştüm ilk içimden kokuyu aldığımda ama annem yapmasa içimde kalirmis muhtemelen 🙄
Ohh afiyet olsun kuzum sifa olsunnn

Kızlar eşimle dışarı çıktık bugün, otururken ufak bir kedi yanıma yanaştı birden üstüme gelmek istedi ben ürkünce geri kaçtı ama üst bacağımı tırmaladı kanattı yani ufakta olsa. Hamilelikte kedi tırmalasında bişe olur mu diye doktoruma sordum bi acile gel tetanoz ya da kuduz yaptıralım diyor ya😕 başına böyle bişe gelen veya çevresinde duyan var mı ?
Transferden hemen önce beni de sokak kedisi tırmalamıştı,ben de riske atmadım kuduz aşısı (5 doz )ve tetanoz oldum ,transferim bundan dolayı bir ay ötelendi ,ama bu aşılar hamilelikte güvenli aşılar ,herhangi bir sorun olmuyor diye biliyorum .

evet dün akşam büyük bir gaz sancısı sonrası yine kanamam başladı, doktor yatıralım dedi ama ben eve gelmek istedim sabaha kadar devam etti. şimdi akıntı şeklinde azaldı baya 😞
Canim bende ayni sen gibiyim bugun daha kontrolden ciktim her sey yolunda gunuyle uyumlu ben kipkirmizi kan mi gormedim acik renk mi gormedim her rengi gordum ama benim sansim kanamaya donusmedi hicbir zaman peceteye sildikce geldi ve kesiliyodu daha dun yine acik pembe geldi dedim kesin kanama olcak sukur yine kahverengiye dondu hocaya bahsettim bugun kese etrafinda kanama alani yok bebekten yana bisey yok ama iste bazi insanlarda oluyor 9 ay suren bile var bana 12. Haftaya kadar progestan fitil igne ve proluton devam dedi ve sebebini aciklayamiyor doktor seni cok iyi anliyorum hicbir zaman agzinin tadiyla hamileligini yasayamiyosun hep bi acaba ama sabret ve dua et insallah bitcek bugunlerde 🤲

Ayy hadi inşallah bakalım bu teori ne kadar tutar hayırlısı olsun ben erkek istiyorum da kızım olurda bunları duyarsa çok bozulur 🤣🤣🤣
Valla artik belli olsada findiklar ona gore severiz😂 Ben hep oglus oglum diye seviyom karnimi benimkide kizsa dogunca bana nefretle bakcak😂

X