Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayılırız çürütmeye zatennnGünaydın kızlar bugün cinsiyet ile ilgili birşey okudum. İkili testte hcg değeri 50 üstü ise kızmış, altı ise erkekmiş. Hadi ÇÜRÜTELİM
İkili testte mi canısı anlamadım ikili testte ona da mı bakılıyor neyse test sonucunu bekliyorum bakalım biGünaydın kızlar bugün cinsiyet ile ilgili birşey okudum. İkili testte hcg değeri 50 üstü ise kızmış, altı ise erkekmiş. Hadi ÇÜRÜTELİM
Forumda okudum canım. Yazanların yalancısıyımİkili testte mi canısı anlamadım ikili testte ona da mı bakılıyor neyse test sonucunu bekliyorum bakalım bi
Ay inşallahCanim seninkide sagda kaliyor kiz gibi
Ay inşallahCanim seninkide sagda kaliyor kiz gibi
Kafamda deli sorular diyosunPeki kızin sağa oğlanin sola tutunmasının sebebi neymiş ki
Hahhaaa adamlara zorla tahminde bulundurtturuyoruz çok şükür canısıKızlar çıktım drdan cinsiyet için erken dedi bu hafatalrda hepsi erkege benzer dedi dedim tahmin de bulunabilir misniz kıza da benziyor dedi bakalım iki hafta sonra gel dedi tekrar ilaçları bıraktım sadcee prıgestan firil ve vitamin prilam
Aynen hadi bunu da açıklayınKafamda deli sorular diyosun
Maşallah canm cinsiyet için daha minicikler annesiKızlar çıktım drdan cinsiyet için erken dedi bu hafatalrda hepsi erkege benzer dedi dedim tahmin de bulunabilir misniz kıza da benziyor dedi bakalım iki hafta sonra gel dedi tekrar ilaçları bıraktım sadcee prıgestan firil ve vitamin prilam
Ohh masallah sağlıkla ilerlesin ins cnm bnm bende progestron fitil ve vitaminlere devam ediyorum ... İkili test vermis miydinKızlar çıktım drdan cinsiyet için erken dedi bu hafatalrda hepsi erkege benzer dedi dedim tahmin de bulunabilir misniz kıza da benziyor dedi bakalım iki hafta sonra gel dedi tekrar ilaçları bıraktım sadcee prıgestan firil ve vitamin prilam
Ense kalınlıgı ve bırun kemigi normal sagllıklı dedi zeka testi yapturmak istermisn hayır dedimOhh masallah sağlıkla ilerlesin ins cnm bnm bende progestron fitil ve vitaminlere devam ediyorum ... İkili test vermis miydin
Benim ilk ultrasonda karında solda şimdi sagda ama Nasıl olacak bu iş
Canısı zaten doktor da kıza benziyor demiş tamam seninki de sağda hayırlı olsun canım alışverişe başlaB
Benim ilk ultrasonda karında solda şimdi sagda ama Nasıl olacak bu iş
Sanirim benzerini sinbo cikarmis ama ne kadar benziyor bilmiyorum otomatik duduklu diye geciyor galiba. Turkiyede instanpot da satiliyor hepsiburada da ama fiyat 8000 TL ki burada modeline gore 50-100$ fiyatiAyyy cok guzelmis ben zaten su korelilerin cinlilerin kullandigi elektronik seylere bayılıyorum bu da onlar gibi pratik cihazlardan malesef hic avrupada yasayan akrabam yok hos olsa da akrabadan bana hic fayda da olmazdi
Tamam da bebiş ilk uktrason değil miydi baz alınanCanısı zaten doktor da kıza benziyor demiş tamam seninki de sağda hayırlı olsun canım alışverişe başla