2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Günaydın kızlar 🤗🤗🤗 bugün cinsiyet ile ilgili birşey okudum. İkili testte hcg değeri 50 üstü ise kızmış, altı ise erkekmiş. Hadi ÇÜRÜTELİM 🤣🤣🤣🤣
İkili testte mi canısı anlamadım 🙄 ikili testte ona da mı bakılıyor 😂😂 neyse test sonucunu bekliyorum bakalım bi 😂

E Eyllgvn benimki nur topu gibi bir erkek galiba doğru mu anlamışım vajinal muayene 🤣🤣 bu arada benim ki normaldede sola tutunmuş 💕
Screenshot_2022-08-11-12-22-16-308_com.miui.gallery.jpg

Kızlar çıktım drdan cinsiyet için erken dedi bu hafatalrda hepsi erkege benzer dedi dedim tahmin de bulunabilir misniz kıza da benziyor dedi bakalım iki hafta sonra gel dedi tekrar ilaçları bıraktım sadcee prıgestan firil ve vitamin prilam 😇
Hahhaaa adamlara zorla tahminde bulundurtturuyoruz😂 çok şükür canısı 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar çıktım drdan cinsiyet için erken dedi bu hafatalrda hepsi erkege benzer dedi dedim tahmin de bulunabilir misniz kıza da benziyor dedi bakalım iki hafta sonra gel dedi tekrar ilaçları bıraktım sadcee prıgestan firil ve vitamin prilam 😇
Maşallah canm 🧿 cinsiyet için daha minicikler annesi 🥰

Ohh masallah🧿🧿🧿 sağlıkla ilerlesin ins cnm bnm 🥰🥰 bende progestron fitil ve vitaminlere devam ediyorum ... İkili test vermis miydin

Ayyy cok guzelmis ben zaten su korelilerin cinlilerin kullandigi elektronik seylere bayılıyorum bu da onlar gibi pratik cihazlardan 🤩 malesef hic avrupada yasayan akrabam yok hos olsa da akrabadan bana hic fayda da olmazdi
Sanirim benzerini sinbo cikarmis ama ne kadar benziyor bilmiyorum otomatik duduklu diye geciyor galiba. Turkiyede instanpot da satiliyor hepsiburada da ama fiyat 8000 TL ki burada modeline gore 50-100$ fiyati 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

X