2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Firuzecim benim konustuklarimdan 2si amerikadaki illumina firmasinin akredite yeriymis. O bahsettigim 70 hastalik yaninda genom analizi de yapiyorlarmis ama bir sorun cikarsa onu rapora ekliyorlarmis. Bu bana cok iyi geldi kapsam anlaminda. Ama iste yurt disina yollanana mi baksam da diyorum onlar da benzer fiyatmis. Artik herseyde karar vermek zorlasti 2 secenegi olan hersey dert oldu. Bu kadar zor karar vermezdim eskiden

Bunlar daha da pahaliymis. Yurt disina mi yolluyorlar Turkiye’de mi calisiyorlar?

Öyle valla her gün yeni bişey çıkıyor 2 ay önce bi arkadaşımdan Nipt duymuştum 9. Haftasında yaptırmıştı şimdi kendimi araştırırken buluyorum Sağlıkla huzurla gelsin de bebişler biz tabii mecbur biraz titiz anneler olucaz Şu an amazon hesabımda listemde 5 farklı yatak yanı beşik var hepsinin yorumlarını okumadan ve gözümle görüp emin olmadan alamayacağım sanırım

Bunlar daha da pahaliymis. Yurt disina mi yolluyorlar Turkiye’de mi calisiyorlar?
Fransa’ya gönderiyorlar ,broşüründe 3 farklı test parametresi vardı ,1.olan sadece trizomi 21,18,13 e bakıyor ,onun fiyatını sormadım ,muhtemelen diğerlerine göre daha uygundur ,ben zaten pgd yaptırdığım için temel düzeyde bir taramadan ziyade daha kapsamlı bir test düşünüyorum

Aaaaa 5 günde.. ben gundemin cok gerisindeyim ya bu testler burda degil Amerika da yapiliyor saniyorum ben yani oraya gönderiyorlar biliyorum
Bazi laboratuvarlar amerikadaki firmalardan akredite olmus, oradan test kitleri aletleri getirmislet burada yapiyorlarmis ama fiyatta cok degismiyor yani. Bir firma buyuk hastanelere biz yapiyoruz direkt bizden daha ucuz falan dedi. Bir suru de not aldim kafam karisti. Bir tanesi 13. Hafta oneriyoruz en guzel sonuc oyle oluyor dedi, digeri 11. Haftayi oneriyorum dedi, daha var o yuzden biraz daha yer ararim, doktorda oyle lafin yaninda soyledi ayrintili konusmamistik

Yani ben yaptırma taraftari degilim ama benim bile kafam karisti simdi

Ay ben de hizla alinacak seyleri listeleyebilmek istiyorum ama bu kararsizlikla nasil olacak bilmiyorum. Kardesim eylul sonu Amerika’ya gidecek, delaware’de aoutlete gidecek, en sevdigim aliveris yeri taxsiz :) ona birseyler aldirmak istiyorum getirebilecegi turkiye de cok daha pahali olan ama oste karar veremiyorum. Sen registry ni hazirlayinca buraya link at olur mu kopya cekeyim

Cok mantikli. Ben de ayni fikirdeyim. O basic modelleri ben de sormadim. Ama 550 eurod cok fazlaymis, cocugun rizki daha ilk trimesterda testlere gidiyor ;( 350 dolar bana en maks verebilecegim gibi geldi. Keske sigorta karsilasaymis. Eksi sozlukte okudum umraniye egitim arastirmada 2017de yapiliyirmus ucretsiz 2019da yeterince kaynak bulamayinca bitirmisler

Hazırlayınca atarım canım bence stroller kabin boy getirtebilirsin bir de GAP Carter's falan ürünleri olabilir. Şahsen organik pamuklu havlular/battaniyeler hastane çıkışı falan ben bunları Türkiyeden getiricem öylesi daha çok içime sinecek burada maalesef polyester ağırlıklı cottonlar da hep Çinden gelme. Fisher&Price ürünleri de alınabilir buradan bir de bebek bakım ürünleri alınabilir iyi markaların. Ben en çok herkese vitamin/collagen falan gibi supplements yolluyorum onlar da bakılabilir TRye göre daha ucuz ve daha kaliteli çoğu hem kendin hem bebiş için. Bir de bebeğe consept foto çekimi istiyorsan (ben mesela harry potter temalı bi kaç foto istiyorum) consept kıyafet halloweenden dolayı burada daha çok seçenek var.

Hem aklomdan gecenleri yazmissin hem de cok guze fikir vermissin. Ben konsept cekim icin yillardir bir fotografciyi takip ediyorum o kadar harika kiyafetleri var ki hep amerikadan getirtiyor. Orda secenekler arasindan secerim sanirim. Vitamin falan konusunda kesinlikle haklisin aklimda target’a falan yollayip kardesimi goruntulu aratirim kesin kiyafet olarak oshgoshbgosh carters gap baby falan var aklimda. Muslinler battaniyeler dedigin gibi Turkiyede cok iyiler onlara gerek yok. Ingilizce 1 yas alti gelisitirici oyuncaklardan olabilir. Bebek arabasini biz de konustuk bugun onunla ucak biletini aldigi firmayi arayip soracak bebek olmadan bebek arabasi tasiyabilir miyim yanimda diye. Ona gore ona da karar vermek lazim. Babybjorn’un ana kucagini kardesim ingilterede yasiyor ordan getirtecegim orda 1400 liraya geliyor burda 3800 mu ne, amerikadan daha ucuz cikti ingilterede. Off deli gibi arastirma lazim ama once hayirlisiyla 12 hafta bitti hersey yolundayi duyayim da doktordan 7 eylulde, o zaman gonul rahatligiyla saatlerce internette gezer yaparim listelerimi

Firuzecim ben Solgar kullanıyorum. Hiç şaşmadım, bilmiyorum iyi mi yapıyorum ama, araştıra araştıra solgar da karar kıldım. Amerikan marka seni bilirsin

Yani benim bildiğim bebek arabası kabin boy valiz yerine geçiyor taşıyabilir ama yanına kabin valizi alamaz alırsa ek ücret ödemesi lazım. Vitamin işi için amazon veya iherb öneririm hem daha ucuz hem çeşit çok hem de sen direkt görebilirsin ne alacağını daha rahat olur. İkisinin de kargosu hızlı zaten. Hatta organic bebek bakım markaları için de iherb iyi baya. Bir yaş altı dokulu bebek kitapları oyuncakları falan çok mantıklı zaten.
Bir de amerikada her marka ucuz değil amerikan markaları daha ucuz eğer bir avrupa markasıysa işler değişebiliyor mesela philips avent biberonlar çok öneriliyor ama amerika türkiye fiyat farkı çok değil çünkü Hollanda markası.
Ben de Kasım gibi markete çıkacağım inşallah hızlıca iş bulurum da bebişi prensler/prensesler gibi büyütürüm zaten sırf onun için kariyer değiştiriyorum evden çalışabileceğim bi işe geçiyorum

Firuzecim ben Solgar kullanıyorum. Hiç şaşmadım, bilmiyorum iyi mi yapıyorum ama, araştıra araştıra solgar da karar kıldım. Amerikan marka seni bilirsin
Solgar da çok iyi bir marka ama daha endüstriyel bir marka ben mesela Garden of Life kullanıyorum tamamen içeriği organik ve gdosuz ürünlerden oluşuyor. Bir de amerika markalarına güvenim daha çok çünkü denetim çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…