- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
Bakayım ben de bi, yoksa şu Instagramda paralı cinsiyet bakanlar bundan mı yapıyorValla Dr. Ramzi teorisi ile öğrenmeye çalışıyoruz bizde cnm... İnternetten arastir bak plasentanin bulundugu yere göre cinsiyet belirlemesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakayım ben de bi, yoksa şu Instagramda paralı cinsiyet bakanlar bundan mı yapıyorValla Dr. Ramzi teorisi ile öğrenmeye çalışıyoruz bizde cnm... İnternetten arastir bak plasentanin bulundugu yere göre cinsiyet belirlemesi
Oyle birsey mi varmış yok artikBakayım ben de bi, yoksa şu Instagramda paralı cinsiyet bakanlar bundan mı yapıyor
Ben cinsiyet partilerine bakiyim derken cinsiyet öğrenme, kesin cinsiyet öğrenme diye bir sürü sayfa gördüm.Oyle birsey mi varmış yok artik
Vay anasını millet nasil para kazanıyor ya kendimi calismiyorum diye boş gezenin boş kalfası gibi hissettimBen cinsiyet partilerine bakiyim derken cinsiyet öğrenme, kesin cinsiyet öğrenme diye bir sürü sayfa gördüm.
Parali cinsiyet mi Kiz biz burda bedavaya bakiyoruzBakayım ben de bi, yoksa şu Instagramda paralı cinsiyet bakanlar bundan mı yapıyor
Canım ben bebek arabasını Hollanda'dan aldım ama 4lü set tabii büyük biraz bebek olmadığı için uçağa almıyorlar kargo şirketi bakıyoruz bizdeHem aklomdan gecenleri yazmissin hem de cok guze fikir vermissin. Ben konsept cekim icin yillardir bir fotografciyi takip ediyorum o kadar harika kiyafetleri var ki hep amerikadan getirtiyor. Orda secenekler arasindan secerim sanirim. Vitamin falan konusunda kesinlikle haklisin aklimda target’a falan yollayip kardesimi goruntulu aratirim kesin kiyafet olarak oshgoshbgosh carters gap baby falan var aklimda. Muslinler battaniyeler dedigin gibi Turkiyede cok iyiler onlara gerek yok. Ingilizce 1 yas alti gelisitirici oyuncaklardan olabilir. Bebek arabasini biz de konustuk bugun onunla ucak biletini aldigi firmayi arayip soracak bebek olmadan bebek arabasi tasiyabilir miyim yanimda diye. Ona gore ona da karar vermek lazim. Babybjorn’un ana kucagini kardesim ingilterede yasiyor ordan getirtecegim orda 1400 liraya geliyor burda 3800 mu ne, amerikadan daha ucuz cikti ingilterede. Off deli gibi arastirma lazim ama once hayirlisiyla 12 hafta bitti hersey yolundayi duyayim da doktordan 7 eylulde, o zaman gonul rahatligiyla saatlerce internette gezer yaparim listelerimi
Canım biz bi kaç kez garip eşyalar türkiyeden buraya da buradan türkiyeye de götürdük. Eğer o seti valiz boyunda kolilerseniz almak zorundalar ama tabii valiz hakkından düşer ve 4lü set dediğin bi değil 2 valiz boyu koliye sığmak zorunda kalabilir bu durumda extra valiz hakkı mı almak daja ucız olur kargo mu bilmiyorum.Hollanda sonuçta Türkiyeye daha yakın.Canım ben bebek arabasını Hollanda'dan aldım ama 4lü set tabii büyük biraz bebek olmadığı için uçağa almıyorlar kargo şirketi bakıyoruz bizde
Canım sorduk ama araba şasesi oturak modeli Portbebe puset ve isofixbase var iki kutu geliyor zaten ürün. Uçakla çok zor sıkıntı çıkarmışlar ekstra para ödemeyle de çözülmeyecek gibi. Bide tırla dağıtım yapan bi tanıdık buldu kayınpederim eğer tarihler denk gelirse ona da aldırabiliriz araştırıyor bakalım Eylül içinde belli olur. Boyut baya büyük çünkü mecbur B planı istiyor durumCanım biz bi kaç kez garip eşyalar türkiyeden buraya da buradan türkiyeye de götürdük. Eğer o seti valiz boyunda kolilerseniz almak zorundalar ama tabii valiz hakkından düşer ve 4lü set dediğin bi değil 2 valiz boyu koliye sığmak zorunda kalabilir bu durumda extra valiz hakkı mı almak daja ucız olur kargo mu bilmiyorum.Hollanda sonuçta Türkiyeye daha yakın.
Zaman yaklasinca sana cok sorularim olacak :)) umarim gonlune gore bulursun isini de Firuzecim. Ben 2 yildir evden calisiyorum, artik cidden aksini dusunmek istemiyorum hele de bebeyle. Buyuk ihtimal tek cocugum olacak insalah evladima kavusursam, onu da doya doya yetistirmek istiyorum insallah. Hepimize de nasip olsun insalahYani benim bildiğim bebek arabası kabin boy valiz yerine geçiyor taşıyabilir ama yanına kabin valizi alamaz alırsa ek ücret ödemesi lazım. Vitamin işi için amazon veya iherb öneririm hem daha ucuz hem çeşit çok hem de sen direkt görebilirsin ne alacağını daha rahat olur. İkisinin de kargosu hızlı zaten. Hatta organic bebek bakım markaları için de iherb iyi baya. Bir yaş altı dokulu bebek kitapları oyuncakları falan çok mantıklı zaten.
Bir de amerikada her marka ucuz değil amerikan markaları daha ucuz eğer bir avrupa markasıysa işler değişebiliyor mesela philips avent biberonlar çok öneriliyor ama amerika türkiye fiyat farkı çok değil çünkü Hollanda markası.
Ben de Kasım gibi markete çıkacağım inşallah hızlıca iş bulurum da bebişi prensler/prensesler gibi büyütürüm zaten sırf onun için kariyer değiştiriyorum evden çalışabileceğim bi işe geçiyorum
Ben de oyle olur diye dusundum o yuzden travel sistem imkansiz ama kabin boy bir araba istiyordum sayahatlar icin, eger fiyati almaya deger olursa dusunuyorum bakalimCanım ben bebek arabasını Hollanda'dan aldım ama 4lü set tabii büyük biraz bebek olmadığı için uçağa almıyorlar kargo şirketi bakıyoruz bizde
Ben de Amerikan firmalarına güveniyorum. Solgarın tamam an doğal, bitkisel olduğunu sanıyordum. Ama yine de iyi diyorsun, içim rahatladı. Garden of Life'ın Türkiyede satışı varsa ona devam ederimSolgar da çok iyi bir marka ama daha endüstriyel bir marka ben mesela Garden of Life kullanıyorum tamamen içeriği organik ve gdosuz ürünlerden oluşuyor. Bir de amerika markalarına güvenim daha çok çünkü denetim çok fazla.
Mayıs sonu bıraktım işi şimdi işte kurs alıyorum. İnşallah yaa aşırı cazip evden çalışmak burada bazı arkadaşlar hep böyle evden çalışıyordu beni de teşvik ede ede ikna ettiler ben de sonunda başlarım akademisine dedimZaman yaklasinca sana cok sorularim olacak :)) umarim gonlune gore bulursun isini de Firuzecim. Ben 2 yildir evden calisiyorum, artik cidden aksini dusunmek istemiyorum hele de bebeyle. Buyuk ihtimal tek cocugum olacak insalah evladima kavusursam, onu da doya doya yetistirmek istiyorum insallah. Hepimize de nasip olsun insalah
Şubata doğuma kadar çok vakit var zaten inşallah o zamana bi çözüm bulunurCanım sorduk ama araba şasesi oturak modeli Portbebe puset ve isofixbase var iki kutu geliyor zaten ürün. Uçakla çok zor sıkıntı çıkarmışlar ekstra para ödemeyle de çözülmeyecek gibi. Bide tırla dağıtım yapan bi tanıdık buldu kayınpederim eğer tarihler denk gelirse ona da aldırabiliriz araştırıyor bakalım Eylül içinde belli olur. Boyut baya büyük çünkü mecbur B planı istiyor durum
Yani kesinlikle kötü bir marka değil yanlış anlaşılmasın şahsen kendime Solgar kullanırım ama bebeğime daha iyi bir opsiyon varsa onu tercih edebilirim.Ben de Amerikan firmalarına güveniyorum. Solgarın tamam an doğal, bitkisel olduğunu sanıyordum. Ama yine de iyi diyorsun, içim rahatladı. Garden of Life'ın Türkiyede satışı varsa ona devam ederim
Canim seninkide sagda kaliyor kiz gibi
Ayyy cok guzelmis ben zaten su korelilerin cinlilerin kullandigi elektronik seylere bayılıyorum bu da onlar gibi pratik cihazlardan malesef hic avrupada yasayan akrabam yok hos olsa da akrabadan bana hic fayda da olmazdiBu arada alakasız ama kızlar eğer yurtdışından ürün getirebilme imkanınız varsa kesinlikle instantpot getirtin. Bir tür elektrikli düdüklü tencere yanında Fissler falan hikaye kalıyor resmen. Sabahtan düdüklüyü ayarlayıp akşam pişmiş yemekle eve gelebiliyorsunuz bir de normal düdüklüden de kısa sürede pişiriyor. Mesela bi mercimek çorbası 5dkda hazır oluyor. Yeşil Fasulya 4-7 dkda hazır. Ayrıca yoğurt yapma ayarı falan da var. Yalnız mümkünse amerika değil Avrupa'dan getirtin ki prizler uysun. Sonra bana dua edersiniz. Eki Görüntüle 3111211