2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kamera görüntüsünün resmini çektim, karından, buna göre kızçe miii?….. ben de bakıp diyorum annecim ne kedi gibi kendini kenara sıkıştırdın ferah ferah ortada dursana :KK70:

Eklentiler

• 0740BFDE-4162-4938-9354-5F966A0B837D.jpeg
    0740BFDE-4162-4938-9354-5F966A0B837D.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar bugün nipt için birkaç yeri aradım, herkes farklı fiyat söylüyor. Düzen lab çok pahalı 7600 dedi, ama sadece trizomilere değil 70 çeşit hastalığa bakıyorlarmış, etik olarak cinsiyeti söylemiyorlarmış. genetiks diye bir yere sordum onlar da 5500 dedi. Bir tane daha vardı adını unuttum o 350 dolar dedi 6300 gibi birşeye geliyor. Fiyatlar hem yüksek hem de niye farklı böyle, off kafam çok karıştı. Ben nipt düşünmüyordum hiç, ikili rest riskli derse amniyosentez yaptıracaktım, ama geçen kontrolde 2li yerine bunu önerince doktor off kafam çok karıştı. Allahtan sonuçlar hızlı çıkıyormuş, bir de bekleme stresi var. Öyle paylaşayım dedim sizinle stresimi

Kızlar bugün nipt için birkaç yeri aradım, herkes farklı fiyat söylüyor. Düzen lab çok pahalı 7600 dedi, ama sadece trizomilere değil 70 çeşit hastalığa bakıyorlarmış, etik olarak cinsiyeti söylemiyorlarmış. genetiks diye bir yere sordum onlar da 5500 dedi. Bir tane daha vardı adını unuttum o 350 dolar dedi 6300 gibi birşeye geliyor. Fiyatlar hem yüksek hem de niye farklı böyle, off kafam çok karıştı. Ben nipt düşünmüyordum hiç, ikili rest riskli derse amniyosentez yaptıracaktım, ama geçen kontrolde 2li yerine bunu önerince doktor off kafam çok karıştı. Allahtan sonuçlar hızlı çıkıyormuş, bir de bekleme stresi var. Öyle paylaşayım dedim sizinle stresimi
Nipt testin bekleme süresi ne kadarmış acaba ... Ben sanki 1 ayda cikiyor biliyorum sonuclar ama emin de degilim cok

Canım şu an ben de NIPT araştırıyorum çünkü burada artık ikili test yapılmıyormuş. Hatta yeni gideceğim kadın doğum doktoruna sordum o da gel haftaya bi sürü farklı lab var NIPT yapan sigortana göre seçeriz dedi. NIPT için en son konuştuğum lab $300 dedi ama çok kapsamlı olan değilmiş fakat eğer bi sorun çıkarsa onda tekrar kan vermeden üstüne biraz daha para verince daha kapsamlısını da baktırabiliyormuşsun. Amniosentezden daha accurate ve ikili test de offer edilmediğinden ben mecbur yaptırcam. Ama 35 yaş üstü olsam mecbur olmasam da yaptırırdım risk arttırdığından.

Ben de aynı durumdayım ,doktorum ikili test yaptırma ,sonucun yaştan dolayı zaten kötü çıkar dedi,nipt önerdi,bugün eurofins ile görüştüm
5 kromozom toplamda 9-10 parametre bakılan 370 Euro ,46 kromozom bakılan daha kapsamlısı 550 Euro,cinsiyeti söylemek yasak raporda belirtilmiyor ama off the record söyleriz dediler

Canım ben de bu ramziyi çok araştırdım ama artık ultrasound makinelerinde ayar var vaginal de baksa karından da baksa resmi aynalamadan yansıtabiliyor. O yüzden en mantıklı direkt ultrasound yapan kişiye sormak placenta sağda mı solda mı diye. Aşagıdaki bilgi hatta ramzitheory websitesinden aldım.
Resmin ters olup olmadığını anlamak için ultrason kağıdının üstünde TV ya da TRANS yazısı var mı ona bakmak lazım ya da Righ/Left Image yazısı var mı diye. Benimkinde hiç bişey yazmıyor o durumda da belirsiz diyor belki düz resim belki de ultrasonu yapan doktor o özelliği bastırmadı.

Eki Görüntüle 3111111
Kizz bi teori daha curumesin dur 😂😂🤭 Allahim oncelikle hayirlisini versin canim bizimkisi meraktan😂 Maksat önden merak gidermece yoksa teori zaten kanit asla yok 🤭

Kizz bi teori daha curumesin dur 😂😂🤭 Allahim oncelikle hayirlisini versin canim bizimkisi meraktan😂 Maksat önden merak gidermece yoksa teori zaten kanit asla yok 🤭
Yani benim fikrim şu açıkcası S_lidya S_lidya rubbyT rubbyT ve senin ultrasound fotolarına bakınca seninki düz onlarınki ters duruyor bence. Bu durumda seninki erkek S_lidya S_lidya nınki kız. Ultrasound fotolarına bakarsan seninki dar gelip büyüyor S_lidya S_lidya nınki geniş gelip daralıyor. Düz olan dar gelip büyüyen diye biliyorum.

Bu sordumlarimdan biri 10-12 gun dedi, biri yeni teknoloji bir alet getirdik amerikadan 5 gunde cikiyor dedi digeri de 2 hafta dedi
Aaaaa 5 günde.. ben gundemin cok gerisindeyim ya bu testler burda degil Amerika da yapiliyor saniyorum ben yani oraya gönderiyorlar biliyorum

X