Tamam canım atarım, kaybolma biryerlereSen o zamankini at unutma canim bana o zamanki daha belli olur
Bu bal bi kizzVajinaldeki mantik şudur canim telefonu ters çevirip bakcaksin karindansa düz bakcaksin telefonu ters çevir bak seninki yine sağdaa
Yok yok burdayim canim dogurana kadar siz kovsanizda gitmemTamam canım atarım, kaybolma biryerlere
Canim kural su bebek ilk olusurken kesenin sag altinda veya sag ustundeyse kiz ama sol alt veya ustteyse erkekNerden anlıyorsun yaaa biz de bakalım
Bu benim fındık mesela sola yapismis kalmisNerden anlıyorsun yaaa biz de bakalım
Benim hafıza anca bu kadar MucizemKör olmayasi Firuzemmm o bendim Rubby degil
Hafizama yakin biri çıktı aşırı mutluyumBenim hafıza anca bu kadar Mucizem
Ayy harikaaBu bal bi kizzVajinaldeki mantik şudur canim telefonu ters çevirip bakcaksin karindansa düz bakcaksin telefonu ters çevir bak seninki yine sağdaa
Şu saç yüzük testini yapıp geliyorum bekleyinAyy harikaasuan ki butun teoriler testler kızı gösteriyor
O nasıl yapılıyor ben kaçırmışımŞu saç yüzük testini yapıp geliyorum bekleyin
Ahahah saka bir yana herkesin dedigini aklında tutmak cok zor cnm ... Olsun annesi doğru olmasa da gene bebegin ismi doğruBenim hafıza anca bu kadar Mucizem
Eveeeet bakalim bir teori daha çürüyecke mi yoksaa gercek mi olacak
MeraktayımEveeeet bakalim bir teori daha çürüyecke mi yoksaa gercek mi olacak
Canısı ipmiş ben saç sanıyordumO nasıl yapılıyor ben kaçırmışım
Eger bu doğruysa benimki erkek vajinal sağ üst. Ters çeviriyorum sol altCanim kural su bebek ilk olusurken kesenin sag altinda veya sag ustundeyse kiz ama sol alt veya ustteyse erkekBu karin için geçerli. Vajinalden bakildiginda ise telefonu ters çevireceksin sağlardaysa yine kiz sollardaysa erkek
Bayılırız teori çürütmeyeEveeeet bakalim bir teori daha çürüyecke mi yoksaa gercek mi olacak
Canım ben de bu ramziyi çok araştırdım ama artık ultrasound makinelerinde ayar var vaginal de baksa karından da baksa resmi aynalamadan yansıtabiliyor. O yüzden en mantıklı direkt ultrasound yapan kişiye sormak placenta sağda mı solda mı diye. Aşagıdaki bilgi hatta ramzitheory websitesinden aldım.Kizlar bebisleri goren mutlu haberleri alan herkesi tebrik ediyorum sizin yazdiklarinizi okuyunca bende mutlu oluyorum kendim gitmis gibiBen dahil bu hafta randevusu olanlarda insallah guzel haberlerle geliriz Bu arada öncelikle rabbim hayirlisini versin kiz erkek fark etmeksizin bir kac gündür kafayi ramzi teorisiyle hasir nesirim cinsiyeti merak eden varsa bebegi ilk gordugu ultrasyon fotosunu atsinda az cinsiyet tahmini yapalim
Ben yine biraz hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyorum daha mı iyi daha mı kötü bilemedim.Hafizama yakin biri çıktı aşırı mutluyum