Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agzinizdan bal damliyor yahu Allah'ım bebisim erkek olursa cok alinacakBence senin de prenses olacak
Vajinal bakılmıştıKizlar bebisleri goren mutlu haberleri alan herkesi tebrik ediyorum sizin yazdiklarinizi okuyunca bende mutlu oluyorum kendim gitmis gibi Ben dahil bu hafta randevusu olanlarda insallah guzel haberlerle geliriz Bu arada öncelikle rabbim hayirlisini versin kiz erkek fark etmeksizin bir kac gündür kafayi ramzi teorisiyle hasir nesirim cinsiyeti merak eden varsa bebegi ilk gordugu ultrasyon fotosunu atsinda az cinsiyet tahmini yapalim
Valla bende hevesleniyorum böyle minikleri gördükçe sağlikli olsunlar da iki cinsiyette başimizin gozumuzun ustune Ama bu teori %95 tutuyormuş ilk tutunma yerine göre yorumlanıyormuş artık bu teori üstünde master yapcamBu karındandi ayy hadu bakalim heveslendim
Ben hep kiza yoğunlaşiyorum ya bebis duycak erkekse uzulcek diye cok korkuyorumValla bende hevesleniyorum böyle minikleri gördükçe sağlikli olsunlar da iki cinsiyette başimizin gozumuzun ustune Ama bu teori %95 tutuyormuş ilk tutunma yerine göre yorumlanıyormuş artık bu teori üstünde master yapcam
Canim sende bendensin erkekVajinal bakılmıştı Eki Görüntüle 3111094
Allah'ım ben hariç herkes erkek diyor bakalım ne çıkacakCanim sende bendensin erkek
Karındandı benim de offff heveslenmek istemiyorumGitmedim kızz burdayım Canım seninkide sağda eğer karındansa kızz vajinalse erkek
Offff ben de ve bu duygudan nefret ediyorumBen hep kiza yoğunlaşiyorum ya bebis duycak erkekse uzulcek diye cok korkuyorum
Senin az kaldi belli olmasina bakalim bende merak ediyorum valla Yok yok uzulmez annesi ama buyuk surpriz olurBen hep kiza yoğunlaşiyorum ya bebis duycak erkekse uzulcek diye cok korkuyorum
Evet ya aklimda hep bu var ya hissediyorsa istemedigimi dusunurse diyeOffff ben de ve bu duygudan nefret ediyorum
Hemen dersem şaşırmazsınız sanırım 7. Haftadan beri göbişli geziyorum 10. haftada progesteronu bırakınca belki iner dedim Yok inmedi Yani şöyle üst karnım şişiyor Şimdi alttan rahim büyüyüp göbekle birleşince komple davul oluyorum özellikle akşamlarıKaçıncı
Peki kaçıncı hafta belli olmaya basladı
Vajinal bakilan daha dogru sonucsa ben onu da gondereyimSenin az kaldi belli olmasina bakalim bende merak ediyorum valla Yok yok uzulmez annesi ama buyuk surpriz olur
Saglikli olsunlar da hepsine raziyizAllah'ım ben hariç herkes erkek diyor bakalım ne çıkacak
Gönder canim bakarimVajinal bakilan daha dogru sonucsa ben onu da gondereyim
Kör olmayasi Firuzemmm o bendim Rubby degilAyy ilk cinsiyeti öğrendik Allahım şükürler olsun daha trasnfer sonrası kırk kez belirti arıyorduk kendimizde senin erkek olursa Yahya dediğini hatırlıyorum şimdi kız ismi neydi?
Karından bakıldı canım. Elimde sadece bu var. Bir de embriyo transferi ultrasonu 5+5 di o zaman. 5-6 gün sonra yenisi olacak. O zaman da 7+5 olacak.Bebiş oluşurken var mi canim Birde vajinal mi bakildi ultrasyonmu onu da belirt bakayim
Bu vajinal bakilan 6+4Gönder canim bakarim
Sen o zamankini at unutma canim bana o zamanki daha belli olurKarından bakıldı canım. Elimde sadece bu var. Bir de embriyo transferi ultrasonu 5+5 di o zaman. 5-6 gün sonra yenisi olacak. O zaman da 7+5 olacak.
Bu bal bi kizz Vajinaldeki mantik şudur canim telefonu ters çevirip bakcaksin karindansa düz bakcaksin telefonu ters çevir bak seninki yine sağdaaBu vajinal bakilan 6+4