Bence senin de prenses olacak
Vajinal bakılmıştıKizlar bebisleri goren mutlu haberleri alan herkesi tebrik ediyorum sizin yazdiklarinizi okuyunca bende mutlu oluyorum kendim gitmis gibiBen dahil bu hafta randevusu olanlarda insallah guzel haberlerle geliriz Bu arada öncelikle rabbim hayirlisini versin kiz erkek fark etmeksizin bir kac gündür kafayi ramzi teorisiyle hasir nesirim cinsiyeti merak eden varsa bebegi ilk gordugu ultrasyon fotosunu atsinda az cinsiyet tahmini yapalim
Valla bende hevesleniyorum böyle minikleri gördükçe sağlikli olsunlar da iki cinsiyette başimizin gozumuzun ustuneBu karındandiayy hadu bakalim heveslendim
Ben hep kiza yoğunlaşiyorum ya bebis duycak erkekse uzulcek diye cok korkuyorumValla bende hevesleniyorum böyle minikleri gördükçe sağlikli olsunlar da iki cinsiyette başimizin gozumuzun ustuneAma bu teori %95 tutuyormuş ilk tutunma yerine göre yorumlanıyormuş artık bu teori üstünde master yapcam
Allah'ım ben hariç herkes erkek diyorCanim sende bendensin erkek
Karındandı benim deGitmedim kızz burdayımCanım seninkide sağda eğer karındansa kızz vajinalse erkek
Offff ben deBen hep kiza yoğunlaşiyorum ya bebis duycak erkekse uzulcek diye cok korkuyorum
Senin az kaldi belli olmasina bakalim bende merak ediyorum vallaBen hep kiza yoğunlaşiyorum ya bebis duycak erkekse uzulcek diye cok korkuyorum
Evet ya aklimda hep bu var ya hissediyorsa istemedigimi dusunurse diyeOffff ben deve bu duygudan nefret ediyorum
Hemen dersem şaşırmazsınız sanırımKaçıncı
Peki kaçıncı hafta belli olmaya basladı
Vajinal bakilan daha dogru sonucsa ben onu da gondereyimSenin az kaldi belli olmasina bakalim bende merak ediyorum vallaYok yok uzulmez annesi ama buyuk surpriz olur
Saglikli olsunlar da hepsine raziyizAllah'ım ben hariç herkes erkek diyorbakalım ne çıkacak
Gönder canim bakarimVajinal bakilan daha dogru sonucsa ben onu da gondereyim
Kör olmayasi Firuzemmm o bendim Rubby degilAyy ilk cinsiyeti öğrendik Allahım şükürler olsun daha trasnfer sonrası kırk kez belirti arıyorduk kendimizdesenin erkek olursa Yahya dediğini hatırlıyorum şimdi kız ismi neydi?
Karından bakıldı canım. Elimde sadece bu var. Bir de embriyo transferi ultrasonuBebiş oluşurken var mi canimBirde vajinal mi bakildi ultrasyonmu onu da belirt bakayim
Sen o zamankini at unutma canim bana o zamanki daha belli olurKarından bakıldı canım. Elimde sadece bu var. Bir de embriyo transferi ultrasonu5+5 di o zaman. 5-6 gün sonra yenisi olacak. O zaman da 7+5 olacak.
Bu bal bi kizzBu vajinal bakilan 6+4