2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Oyy maşallah biz de dün yan yana koydum 6+5deki ultrasonla 8+5deki o kadar çok fark ki nasıl da büyümüş resmen kol bacak tomurcukları oluşmaya başlamıştı. Benim ki de bi gün önden gidiyor 8+6 gözüktü ama bana da doktor bi kaç gün ileri geri oynamalar normal dedi. Benim ilaçları şimdi azalttılar 10+5de tamamen bırakmış olucam inşallah. Sonunda tüp bebek merkezinden mezun olmak hayal gibi resmen 3 yıldır git gelim bitmiyordu

Adaş olamayacak bizimkiler desene

Sare de çok tatlı sağlıkla gelsin inşallah Sare'nin ingilizce karşılığı Sara o yüzden yurtdışında çok popüler Türklerin çoğu koyuyor ben de çok severim ama etrafımda her üç kız çocuğundan biri Sare olunca bu ismi rafa kaldırmıştım

hadi ya iyi Amerika da zorlanmayız bizimde ileride orada olma ihtimalimiz yüksek çünkü eşimin işi Amerika da tamamen, zorlanmaz çocuğum en azından bildiğim iyi oldu

Ben de 12+3 oldum dün. Dedim ya doktor göremedi diye duruşundan demek ki yan duruyordu çünkü ay bu defa da cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin şeyi oluşacak bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…