- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
Ayy kuzum benim dun gece uyuyamadim doğru düzgün sabah 4 .30 kalktim sonra da tekrar uyku bastirdi ve yagmur yaginca uyuyup kalmisim iyiyim cnm benim cok şükür uykumu da aldim gayet iyiyimrubbyT canısı kaçta randevun heyecanla bekliyoruz
Mucizeyokmu canım sesin çıkmadı bugün hiç iyisin inşallah
İyi olmana sevindim canım oh ne güzelAyy kuzum benim dun gece uyuyamadim doğru düzgün sabah 4 .30 kalktim sonra da tekrar uyku bastirdi ve yagmur yaginca uyuyup kalmisim iyiyim cnm benim cok şükür uykumu da aldim gayet iyiyim
Yaa ilk cinsiyeti öğrendik miiKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
Ayyy kıyamammmm canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallahKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
Ben şok oldum kuzu ya o kadar erkek dedik ki emin gibi bir şeydik rüya da herkes erkek gördü. Kayınvalidemin rüyaları çıkar kesin yani dedikYaa ilk cinsiyeti öğrendik miimaşallah teyzesinin prensesine
Çok şükür canımcım çok şükür darısı sizlerin güzel haberlerine inşallahAyyy kıyamammmm canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah
ay inşallah geçer sadece yatıyorum sırtım delinecek artık, tek bebeklerime bişey olmasın ben yatarım ama korku fena bişeyCanısı bende de görmüştü 6.haftada ama önemli değil demişti çok şükür 9.haftada gittiğimde kaybolmuş dedi önemli değil dediyse önemli değildir inşallah
Ayyyy cok cok sevindim cnm benim Rabbim sağlıkla devam ettirsinKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
Öyle dedi valla bebişim adam emin konuştu ama küçük ya daha bilemiyorum bide çok duyduk ya erkekti kız oldu ya da tam tersi önümüzdeki hafta daha netleşir benceAyyyy cok cok sevindim cnm benim Rabbim sağlıkla devam ettirsindemek bir kız geliyor , bir prenses annesi olacaksin yaaa yerimm sizi benn masallah
Yeterki saglikli evlat olsun hayırlı evlat olsun cnmmm benim ama anliyorum herkes erkek diyince kafa oraya bi gidiyor tabiBen şok oldum kuzu ya o kadar erkek dedik ki emin gibi bir şeydik rüya da herkes erkek gördü. Kayınvalidemin rüyaları çıkar kesin yani dedikya sağlıklı olsun benim olsun kendi doktorumdan da emin olunca tam oturur ama bu hoca baya eski bi perinatolog yanılma payı olur ama kız yani dedi
Çok şükür canımcım çok şükür darısı sizlerin güzel haberlerine inşallah
Aynen öyle önce sağlık sonrası kısmet işiYeterki saglikli evlat olsun hayırlı evlat olsun cnmmm benim ama anliyorum herkes erkek diyince kafa oraya bi gidiyor tabi
Çok sevindim Mervecim, sağlıkla kucağına alacağın günler de gelsinTeyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedikocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa
16. Haftada daha net konuşuyorlar kuzum bana şimdi söyleseler bile detaylı ultrasonda belli olana kadar kesin diye düşünmem herhaldeBen şok oldum kuzu ya o kadar erkek dedik ki emin gibi bir şeydik rüya da herkes erkek gördü. Kayınvalidemin rüyaları çıkar kesin yani dedikya sağlıklı olsun benim olsun kendi doktorumdan da emin olunca tam oturur ama bu hoca baya eski bi perinatolog yanılma payı olur ama kız yani dedi
Çok şükür canımcım çok şükür darısı sizlerin güzel haberlerine inşallah
Evet evet bende öyle düşünüyorum bebişim eminim diyemem ama hani biata pozisyonu bize dönüktü hiç bişe yoktu. Cinsiyet videosu izlemiştim erkekte baya belirgin oluyor ama daha küçük bilemiyorum hayırlısı inşallah16. Haftada daha net konuşuyorlar kuzum bana şimdi söyleseler bile detaylı ultrasonda belli olana kadar kesin diye düşünmem herhalde
Gozunaydin cnm maşallah rabbim sağlıkla ilerletsinTeyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedikocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa
Sıcaklarda lierac kullanıp havalar soğuyunca pehlivan gibi yağlansam mı acaba, doktorada sorucam belki onunda başka önerisi olur, ama bu sıcaklarda yağ kesin süremem. Denerim bakalım çatlarsam da çatlarım yapacak bişey yok ama memelerim çatlamaz umarım :)Ben de ilk gebelikte lierac kullandım fakat yine de çatladım. Ama belki de kullanmasam daha fazla çatlayacaktım o yüzden ben de yine çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum ama marka değiştirebilirim
Amin canım sağlıklı olsun da oğlan bizim kız bizimEvet evet bende öyle düşünüyorum bebişim eminim diyemem ama hani biata pozisyonu bize dönüktü hiç bişe yoktu. Cinsiyet videosu izlemiştim erkekte baya belirgin oluyor ama daha küçük bilemiyorum hayırlısı inşallah
Maşallah Tuğçecim, çok sevindim her şeyin sağlıklı olmasına, kızçenin kucağına alacağın günlerde gelsin hemen inşallahKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
Amiiiiin inşallah canım hepimiz o günleri sağlıkla görelim inşallahMaşallah Tuğçecim, çok sevindim her şeyin sağlıklı olmasına, kızçenin kucağına alacağın günlerde gelsin hemen inşallah