Teşekkür ederim canm amin hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallahÇok sevindim Mervecim, sağlıkla kucağına alacağın günler de gelsin
Amin inşallah canm var olGozunaydin cnm maşallah rabbim sağlıkla ilerletsin
Maşallah canm gözün aydınKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
Hamdolsun canımın içiKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
Gözünüz aydın ne güzel haberler Kız bebişte çok tatlı olurKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
sağol canım bakalım hayırlısı ön görü bu şekilde oldu zamanla netleşir inşallahMaşallah canm gözün aydınama cinsiyet için erken bence gönlünce olsun inşallah
çok şükür kuzum darısı sana inşallahHamdolsun canımın içi
çok teşekkür ederim sağlıklı olsunda hepsi bizimGözünüz aydın ne güzel haberler Kız bebişte çok tatlı olur
Canim sen de 3. Gun taze embriyoydun yanlis hatirlamiyorsam o yuzden adet tarihimizden bi kac gun ileri atiyor sanirim. Cok sevindim her seyin yolunda olmasina saglikla ilerlesin insallahSgaol canım 9+0 bu gün ama ulturasonda 8+5 ti doktor normal olur bazen bi kaç günlük farklar dedi
Evet canm 3. Gün embriyosu ama dondurulmuş doktorumda normal dedi o yüzden amin hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallahCanim sen de 3. Gun taze embriyoydun yanlis hatirlamiyorsam o yuzden adet tarihimizden bi kac gun ileri atiyor sanirim. Cok sevindim her seyin yolunda olmasina saglikla ilerlesin insallah
Yaa tebrikler canim ay kizcemiz geliyor cok heyecanli olmali cinsiyet ogrenmek saglicakla gelsin insallahKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
evet hem de nasıl çok değişik bir duygu rabbim isteyen herkese tattırsın inşallahYaa tebrikler canim ay kizcemiz geliyor cok heyecanli olmali cinsiyet ogrenmek saglicakla gelsin insallah
Benim karnım belli oluyor biraz zayıf olduğum için galibaKızlar merhaba aranızda karnı belirgin olmaya baslayanlar var mı yada dışardan cok belli olmasada biraz karnı cıkanlar
Ben ben varım Kilom aynı olmasına rağmen karnım kocaman Tüp bebek ve sonra progestan mı yaptı bilmiyorum Hatta bu yüzden diyetisyene gittimKızlar merhaba aranızda karnı belirgin olmaya baslayanlar var mı yada dışardan cok belli olmasada biraz karnı cıkanlar
Sağlıkla gelsin kızımızKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
evet hem de nasıl çok değişik bir duygu rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah
Benim karnım belli oluyor biraz zayıf olduğum için galiba
Ben ben varım Kilom aynı olmasına rağmen karnım kocaman Tüp bebek ve sonra progestan mı yaptı bilmiyorum Hatta bu yüzden diyetisyene gittim
Beeeen epey şişti karnım ikiz diye mi ilaçlar yüzünden mi bilmiyorum ama 3 ayda baya karnım olduKızlar merhaba aranızda karnı belirgin olmaya baslayanlar var mı yada dışardan cok belli olmasada biraz karnı cıkanlar
Kanaman var mı canısıay inşallah geçer sadece yatıyorum sırtım delinecek artık, tek bebeklerime bişey olmasın ben yatarım ama korku fena bişey
Ayy ilk cinsiyeti öğrendik Allahım şükürler olsun daha trasnfer sonrası kırk kez belirti arıyorduk kendimizdeKızlaaaar geldimçok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi
Canısı benim böyle alttan alttan belli oluyordu senin haftalardayken ama 10.haftadan sonra dışardan belli oluyor ama elbise etek giyindiğimdeKızlar merhaba aranızda karnı belirgin olmaya baslayanlar var mı yada dışardan cok belli olmasada biraz karnı cıkanlar
Canısı tam olarak kaçıncı haftadasınevet hem de nasıl çok değişik bir duygu rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah
Benim karnım belli oluyor biraz zayıf olduğum için galiba
bakalım inşallah netleşince tam emin olucaz sağlıkla gelsin bebişlerimizzzSağlıkla gelsin kızımızilk cinsiyet açılışımızı yaptınız çok heyecanlandım
çok şükür canımm darısı sizlereAyy ilk cinsiyeti öğrendik Allahım şükürler olsun daha trasnfer sonrası kırk kez belirti arıyorduk kendimizdesenin erkek olursa Yahya dediğini hatırlıyorum şimdi kız ismi neydi?
12+2 olduk kuzumCanısı tam olarak kaçıncı haftadasın