2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlaaaar geldim😊 çok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun🤲🏻😍 vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi🌸🌸🌸
Maşallah canm gözün aydın 🧿 ama cinsiyet için erken bence gönlünce olsun inşallah 🥰

Kızlaaaar geldim😊 çok şükür burun kemiği ense kalınlığı olması gerektiği gibi dedi. Çok hareketli durmuyor dedi elli kere öksürttü hoca pozisyon için maşallah haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi hamdolsun🤲🏻😍 vee %99 kızçe dedi yanılma payı olabilir ama sanmam dedi🌸🌸🌸
Gözünüz aydın ne güzel haberler Kız bebişte çok tatlı olur

Maşallah canm gözün aydın 🧿 ama cinsiyet için erken bence gönlünce olsun inşallah 🥰
sağol canım bakalım hayırlısı ön görü bu şekilde oldu zamanla netleşir inşallah😊
Hamdolsun canımın içi
çok şükür kuzum darısı sana inşallah❤️🤲🏻
Gözünüz aydın ne güzel haberler Kız bebişte çok tatlı olur
çok teşekkür ederim sağlıklı olsunda hepsi bizim ❤️❤️

Canim sen de 3. Gun taze embriyoydun yanlis hatirlamiyorsam o yuzden adet tarihimizden bi kac gun ileri atiyor sanirim. Cok sevindim her seyin yolunda olmasina saglikla ilerlesin insallah 🙏🏻🧿
Evet canm 3. Gün embriyosu ama dondurulmuş doktorumda normal dedi o yüzden amin hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah 😌😌

Yaa tebrikler canim ay kizcemiz geliyor cok heyecanli olmali cinsiyet ogrenmek saglicakla gelsin insallah 🙏🏻🤗

Yaa tebrikler canim ay kizcemiz geliyor cok heyecanli olmali cinsiyet ogrenmek saglicakla gelsin insallah 🙏🏻🤗
evet hem de nasıl çok değişik bir duygu rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah❤️🤲🏻
Kızlar merhaba aranızda karnı belirgin olmaya baslayanlar var mı yada dışardan cok belli olmasada biraz karnı cıkanlar
Benim karnım belli oluyor biraz zayıf olduğum için galiba ☺️

Sağlıkla gelsin kızımız 🥰🥰ilk cinsiyet açılışımızı yaptınız çok heyecanlandım 😊❤️

Kaçıncı
evet hem de nasıl çok değişik bir duygu rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah❤️🤲🏻

Benim karnım belli oluyor biraz zayıf olduğum için galiba ☺️

Ben ben varım Kilom aynı olmasına rağmen karnım kocaman Tüp bebek ve sonra progestan mı yaptı bilmiyorum Hatta bu yüzden diyetisyene gittim

Peki kaçıncı hafta belli olmaya basladı

Ayy ilk cinsiyeti öğrendik Allahım şükürler olsun daha trasnfer sonrası kırk kez belirti arıyorduk kendimizde 😂😂😂 senin erkek olursa Yahya dediğini hatırlıyorum şimdi kız ismi neydi?

Kızlar merhaba aranızda karnı belirgin olmaya baslayanlar var mı yada dışardan cok belli olmasada biraz karnı cıkanlar
Canısı benim böyle alttan alttan belli oluyordu senin haftalardayken ama 10.haftadan sonra dışardan belli oluyor ama elbise etek giyindiğimde 😂 pantolon giyinince sıktığı için sanırım belli olmuyor hiç
Kilom da 51
49 a düşmüştüm de belirteyim dedim😂
Bi de yaptığım araştırmalara göre erkek karnı küçük kız karnı daha büyük oluyor 😂😂😂😂
Bu kadar 😜

Sağlıkla gelsin kızımız 🥰🥰ilk cinsiyet açılışımızı yaptınız çok heyecanlandım 😊❤️
bakalım inşallah netleşince tam emin olucaz sağlıkla gelsin bebişlerimizzz🥰🥰🥰
Ayy ilk cinsiyeti öğrendik Allahım şükürler olsun daha trasnfer sonrası kırk kez belirti arıyorduk kendimizde 😂😂😂 senin erkek olursa Yahya dediğini hatırlıyorum şimdi kız ismi neydi?
çok şükür canımm darısı sizlere 🥰🥰 yok Yahya Emir'i eşim istiyor ama ben iki isim istemediğim için erkek olsa Kerem olacaktı🥰 kız için Sare ismini çok isterim ben küçüklüğümden beri inşallah Sare olur muhtemelen 🤗🤗
Canısı tam olarak kaçıncı haftadasın 🥰
12+2 olduk kuzum🤗

X