2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Oyy maşallah 😍 biz de dün yan yana koydum 6+5deki ultrasonla 8+5deki o kadar çok fark ki nasıl da büyümüş resmen kol bacak tomurcukları oluşmaya başlamıştı. Benim ki de bi gün önden gidiyor 8+6 gözüktü ama bana da doktor bi kaç gün ileri geri oynamalar normal dedi. Benim ilaçları şimdi azalttılar 10+5de tamamen bırakmış olucam inşallah. Sonunda tüp bebek merkezinden mezun olmak hayal gibi resmen 3 yıldır git gelim bitmiyordu 😅
Sagol canm , 🥰 evet benimde doktorum oynamalar normal dedi bakalım kadın doğum doktorum ne der artık 🤷 ay senin ki çokmuş kuzum sag salim kucağına al inşallah ben şubatan beri gidiyorum doktorumdan ayrılacağım için çok üzgünüm 😑 ama sonu güzel olsunda yapacak bir şey yok şaka gibi geliyor insana bizimkininde bacaklar kolar nasıl belliydi elhamdülillah 💕🥰

Kızlar merhaba aranızda karnı belirgin olmaya baslayanlar var mı yada dışardan cok belli olmasada biraz karnı cıkanlar
Benim minicik cikti canim bir de ben hissetmiyorum ama bazen yorulunca ya da eksi bir seyler yiyince kasiklarim asiri sekilde sertlesiyor tek bi tarafta toplaniyor gibi oluyor

Kizlar bebisleri goren mutlu haberleri alan herkesi tebrik ediyorum sizin yazdiklarinizi okuyunca bende mutlu oluyorum kendim gitmis gibi😂 Ben dahil bu hafta randevusu olanlarda insallah guzel haberlerle geliriz 🙏 Bu arada öncelikle rabbim hayirlisini versin kiz erkek fark etmeksizin bir kac gündür kafayi ramzi teorisiyle hasir nesirim cinsiyeti merak eden varsa bebegi ilk gordugu ultrasyon fotosunu atsinda az cinsiyet tahmini yapalim😂😂

Kizlar bebisleri goren mutlu haberleri alan herkesi tebrik ediyorum sizin yazdiklarinizi okuyunca bende mutlu oluyorum kendim gitmis gibi😂 Ben dahil bu hafta randevusu olanlarda insallah guzel haberlerle geliriz 🙏 Bu arada öncelikle rabbim hayirlisini versin kiz erkek fark etmeksizin bir kac gündür kafayi ramzi teorisiyle hasir nesirim cinsiyeti merak eden varsa bebegi ilk gordugu ultrasyon fotosunu atsinda az cinsiyet tahmini yapalim😂😂
Gellllddiiiim bu olur mu😅😅😅

Eklentiler

• IMG_20220809_164202.jpg
    IMG_20220809_164202.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 61
Allahim ilk prensesimiz belli olmuş 🤩🤩🤩 ve herseyin yolunda olmqsina coook sevindim🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿🧿🤩🤩🤩🌸🌸🌸❤️❤️❤️ masallah diyelim rubbyT rubbyT
inşallah canım darısı sizlere hadi haberlerle geliiiiiin 🤩🤩
Arkasındayım canım hala :-) tabi erkek sperminin faktörü de var biliyorsunuz 🤗
bakalım tabloda görelim canım ama bizim grup çürütmede baya iyi biliyosun sonuca göre konuşuruz yine 🤗🤗

İlk kese görüntüm

Eklentiler

• IMG_20220810_181637.jpg
    IMG_20220810_181637.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 46
X