ara ara kanamalar yaşıyorum bende bi 12. haftayı görseydim hayırlısı ileDoktorun önemli değil dediyse stres olma kuzum lütfen
gözün aydın canımTeyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedikocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa
gözün aydın canımkaç haftalıksın şuan
Amin Kuzum amin bol bol dinlenara ara kanamalar yaşıyorum bende bi 12. haftayı görseydim hayırlısı ile
O 2 gün transfer tarihleriyle falan oynuyo bnm son adete göre 1 gün geri idi transfer günü ile tam uygun takvim 16 mart diyordu doktorum ilk gittiğinden beri 30 haziran transfer 17 mart doğum yazdı oluyo yani takvim uygulamalarını 8+5 olacak şekilde ayarla kuzum buradaki imza alanınıda doğru takip yaparsın günlükSgaol canım 9+0 bu gün ama ulturasonda 8+5 ti doktor normal olur bazen bi kaç günlük farklar dedi
Çok şükür canim benim yaTeyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedikocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa
Evet benimde tüp bebek doktorum da görünen den 2 gun geri çıkmıştı bunu kabullenmem 3 hafta mi aldi artik dun kabullendim 2 gün ne farketcekse sankiSgaol canım 9+0 bu gün ama ulturasonda 8+5 ti doktor normal olur bazen bi kaç günlük farklar dedi
Evet doktorum o normal dedi tahmini doğum tarihini sormayı unutum kadın doğumcuyla görüşüp netleştireyim öyle ayarlayacağım inşallahO 2 gün transfer tarihleriyle falan oynuyo bnm son adete göre 1 gün geri idi transfer günü ile tam uygun takvim 16 mart diyordu doktorum ilk gittiğinden beri 30 haziran transfer 17 mart doğum yazdı oluyo yani takvim uygulamalarını 8+5 olacak şekilde ayarla kuzum buradaki imza alanınıda doğru takip yaparsın günlük
Canım benimde kanamam olmuştu arada bir kahverengi de oluyordu iyi dinlenmen ve ağır iş kesinlikle yapmaman lazım bol su iç inşallah bir şey olmayacak doktorun da çok önemli değil demiş ama dikkatli olmanı tavsiye ederimselam kızlar benim keselerin altında bir kanama alanı gördü doktor ama çok önemli değil hamilelerde sık olur dedi, böyle bişey yaşayan oldumu zaten panik bir insanım endişelendirdi bu durum beni
Maşallah bebişimize sağlıkla ilerlesin inşallahTeyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedikocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa
Evet canm nasıl mutlu oldum son iki hafta sonrası normal gebelik Allah'ın izniyleÇok şükür canim benim yahadi gecmis olsun artık tüp bebek sureci bitti demektir sizin icinde
Benimde öyle çıktı doktor çok normal dedi çok takılmadım açıkçasıEvet benimde tüp bebek doktorum da görünen den 2 gun geri çıkmıştı bunu kabullenmem 3 hafta mi aldi artik dun kabullendim 2 gün ne farketcekse sankisuan 11+2 yiz yani
Amin inşallah canm hepimiizinki inşallahCanım benimde kanamam olmuştu arada bir kahverengi de oluyordu iyi dinlenmen ve ağır iş kesinlikle yapmaman lazım bol su iç inşallah bir şey olmayacak doktorun da çok önemli değil demiş ama dikkatli olmanı tavsiye ederim
Maşallah bebişimize sağlıkla ilerlesin inşallah
Canısı bende de görmüştü 6.haftada ama önemli değil demişti çok şükür 9.haftada gittiğimde kaybolmuş dedi önemli değil dediyse önemli değildir inşallahselam kızlar benim keselerin altında bir kanama alanı gördü doktor ama çok önemli değil hamilelerde sık olur dedi, böyle bişey yaşayan oldumu zaten panik bir insanım endişelendirdi bu durum beni
Ben de ilk gebelikte lierac kullandım fakat yine de çatladım. Ama belki de kullanmasam daha fazla çatlayacaktım o yüzden ben de yine çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum ama marka değiştirebilirimBadger ı ben de cok severim, onun ve trukid in güneş kremini kullanıyorum kendim içinde. Bu arada kızlar kimyasal filtreli güneş kremi, salisilik asitli ve retinollü ürün kullanmamaya özen gösterin.3ü de beneğe kadar gidiyormuş defect ya da hormonal bozukluğa neden olabiliyormuş Allah korusun. Lierac‘ın doğal olduğunu okudum yoksa ben de doğal yağ alacaktım ama jel kıvamındaymış bu, benim vucüdum yağı emmez kolay kolay ondan jeli duyunca en azından bunu rahat emer dedim
Maşallah canısı çok şükürTeyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedikocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa
Sagol canm Allah razı olsunMaşallah canısı çok şükürÇok sevindim hadi gözün Aydın olsun senin de
Oy maşallah yaTeyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedikocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa
Amin inşallah Allah razı olsun canm hepimiz daha güzel sağlıklı günler görelim inşallahOy maşallah yaçok şükür canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Kapanışı seninle yapacağızBen doğum sırasında sonuncuyum şu an, daha kalp atışını bile dinlemedik, sizler cinsiyete doğru koşuyorsunuz
Hadi bakalım, ikiz doğurursam sizleri sollarım amaKapanışı seninle yapacağız