2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ahhh canım güzel haberlerini ver inşallah benimde saat 10 da kontrolüm var sabaha kadar doktorda muayene oluyordum rüyamda neler gördüm neler 🤣🤣 gerçekten başka birisi oluryor insan herşeyi düşünür sorumluluğunu daha çok alır hale geliyor Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😌
Ah iyi bakalım seninki erkenmiş ilk seni öğrenicez bu ikinci gidişin mi senin 🥰

Evet canım ikinci kontrol arada bi acile gittim ama o sayılmaz çok heyecanlıyım yaaa inşallah herşey yolundadır🤲🏻😌
Kız heyecanlı olunmaz mı hele ki senin 9.hafta ve ikinci kez göreceksin ay yazık kız kıyamam git gör yavrunu vicdansız doktor 😂

Kız heyecanlı olunmaz mı hele ki senin 9.hafta ve ikinci kez göreceksin ay yazık kız kıyamam git gör yavrunu vicdansız doktor 😂
Bende eşime diyorum vicdansız bu adam insan iki üç güne bir çağrır yok artık diyor 🤣🤣 büyümüştür şimdi ne bilim çok farklı ya elhamdülillah hayallerimizi bize yaşatan Rabbime 😌🤲🏻

İyi yapmışsın Türkiyede herşey ateş pahası. Ben de badger marka düşünüyorum doğal bir marka olduğu için. Ama tüm yorumlarda Mustela çok iyi diyorlar bilemiyorum.
Badger ı ben de cok severim, onun ve trukid in güneş kremini kullanıyorum kendim içinde. Bu arada kızlar kimyasal filtreli güneş kremi, salisilik asitli ve retinollü ürün kullanmamaya özen gösterin.3ü de beneğe kadar gidiyormuş defect ya da hormonal bozukluğa neden olabiliyormuş Allah korusun. Lierac‘ın doğal olduğunu okudum yoksa ben de doğal yağ alacaktım ama jel kıvamındaymış bu, benim vucüdum yağı emmez kolay kolay ondan jeli duyunca en azından bunu rahat emer dedim

Ahhh canım güzel haberlerini ver inşallah benimde saat 10 da kontrolüm var sabaha kadar doktorda muayene oluyordum rüyamda neler gördüm neler 🤣🤣 gerçekten başka birisi oluryor insan herşeyi düşünür sorumluluğunu daha çok alır hale geliyor Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😌
Hayırlı haberlerle gel sizinkisi ne çok çağırdı bnm ki 6 . hafta çapırdı 8. Hafta çağırfı 12. Hafta gel dedi

selam kızlar benim keselerin altında bir kanama alanı gördü doktor ama çok önemli değil hamilelerde sık olur dedi, böyle bişey yaşayan oldumu zaten panik bir insanım endişelendirdi bu durum beni

Teyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedi 🥰 kocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh 💕💕 iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa ☺️☺️🌸

Teyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedi 🥰 kocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh 💕💕 iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa ☺️☺️🌸
Maşallah sübhanAllah barekallah fıstıgım a elhamdülillah çok çok şükür

X