- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
Yok canım diş fırçası değil popoya krem sürme aparatıymışDis fırçasıhahah ne degisik demi
Yok canım diş fırçası değil popoya krem sürme aparatıymış
Haberleşelim canısıİkili tarama normal ultrasondan bakiliyo ense kalinligina bakiyo genelde doktor kandada beyaz kan mi ne ona baktilar bende iki tane hormona baktilar haftaya 3 lu taramaya gircem herkese haber ederim nasil bisey oldugunu
Bence yaklaşmışım sonuç olarak popoyla ilgiliymiş hahhaaYok canım diş fırçası değil popoya krem sürme aparatıymış
Ben de bir kampanya buldum 2 tane lierac aldım. 2 tane yet umarım ne kadar pahalanmış o krem öyle. Ama 3. Aydan önce başlanmamalı da diyorlar. Belki öncesinde doğal bir yağ olabilirKizlar gerideki mesajlari okudum ama cevap yazamadim. Oncelikle bol tebriks ve masallah yolluyorum bugun bebis gorenlerebir de ne dicem 12.haftayi bitirenler artik 4. Ay'a dogru ilerliyor. 4. Aydan itibaren catlak kremi kullanmaya baslamak lazimmis aklinizda olsun. Hele vucudunuzda bacaklarda falan catlaklariniz varsa daha erken bile baslanabilir. Benim zaten gobek vardi daha da belirginlesmeye basladi o yuzden simdilik 4. Aya kadar hergun olmasa da haftada bi iki gun duş sonrası başlamayı düşünüyorum.
Perinatologlar yapıyor sadece bunu canım. Belki devlet şehir hastanelerindekiler kendileri gerek görmezse yapmaz o zaman özel bir perşnatoloğa gitmesi lazım ve en erken 15 haftalık yapılıyor. Ben epey araştırdım. 500de 1 düşük riski var amniyosentezin çok güvenilir bir perinatoloğa yaptırmak lazım bence, iyi araştırsınKızlar bilgilerinize dayanarak size sormak istedim bi ablam tüp bebek sürecinde bizim gibi pazartesi transferi var ve gebelik olursa aminosentez yaptıracakmış(bebeğin suyundan alıp inceleme yapılıyormuş genetik rahatsızlıklar için ) bunu şehir hastanesi yapar mı sizce evet tüp bebek bölümleri var ama bunu yaparlar mı yada üniversite araştırma hastaneleri yapar mı bilgiis olan var mı
Evet perinatologların yaptığını biliyoruz canım sagol özelde maddi olarak biraz fazla yükleniyorlar malesf bu mesajını ekran alıp arkadaşıma atayım teşekkür ederimPerinatologlar yapıyor sadece bunu canım. Belki devlet şehir hastanelerindekiler kendileri gerek görmezse yapmaz o zaman özel bir perşnatoloğa gitmesi lazım ve en erken 15 haftalık yapılıyor. Ben epey araştırdım. 500de 1 düşük riski var amniyosentezin çok güvenilir bir perinatoloğa yaptırmak lazım bence, iyi araştırsın
Bir yandan devlet şehir hastanesinin de şöyle güzel tarafı var aslında, onlarda çok fazla hastaya bakıyorlar, çok daha tecrübeli oluyorlar. Mesela İstanbulda zeynep kamil doğum hastanesi var orda o kadar çok yapılıyormuş ki adamlar da müthiş tecrübe var. inşallah o da sağlıkla kavuşur yavrusunaEvet perinatologların yaptığını biliyoruz canım sagol özelde maddi olarak biraz fazla yükleniyorlar malesf bu mesajını ekran alıp arkadaşıma atayım teşekkür ederim
İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin bilgiler içinde çok teşekkür ederim canımBir yandan devlet şehir hastanesinin de şöyle güzel tarafı var aslında, onlarda çok fazla hastaya bakıyorlar, çok daha tecrübeli oluyorlar. Mesela İstanbulda zeynep kamil doğum hastanesi var orda o kadar çok yapılıyormuş ki adamlar da müthiş tecrübe var. inşallah o da sağlıkla kavuşur yavrusuna
İyi yapmışsın Türkiyede herşey ateş pahası. Ben de badger marka düşünüyorum doğal bir marka olduğu için. Ama tüm yorumlarda Mustela çok iyi diyorlar bilemiyorum.Ben de bir kampanya buldum 2 tane lierac aldım. 2 tane yet umarım ne kadar pahalanmış o krem öyle. Ama 3. Aydan önce başlanmamalı da diyorlar. Belki öncesinde doğal bir yağ olabilir
Çatlak kremi almak gerekebilir ama bunun vücut yapısıyla çok alakası var bence. Benim annem o zamanda kullanabileceği her şeyi kullanmış ama yine de çatlamış biraz bende adayım sanırım. O yüzden hep şey der hiç bir şeye para verme Halis zeytinyağı ve vazelin candırBen de bir kampanya buldum 2 tane lierac aldım. 2 tane yet umarım ne kadar pahalanmış o krem öyle. Ama 3. Aydan önce başlanmamalı da diyorlar. Belki öncesinde doğal bir yağ olabilir
Günaydın canım kesinlikle dahilGünaydın kızlaaarsabahı zor ettim randevu da öğleden sonra bu beklemekte sevdaya dahil heralde biz tüpçülerde
Öyle valla çok değişik bir şey ya gerçekten anneler hep diyor ya anne olunca anlarsın diyeGünaydın canım kesinlikle dahilo heyecan bile insana güzel geliyor
Ay kıyamamÖyle valla çok değişik bir şey ya gerçekten anneler hep diyor ya anne olunca anlarsın diyedaha kucağıma almadan yeniden doğmuş gibiyim bambaşka bi bakış açısı oluyor hayata ama bitmek bilmeyende bir endişe değişik duyguları bir arada yaşıyoruz. Hormonlarım tavan bu sabah yaaa
O endişe hep olacak ama sonu güzel olacak inşallahÖyle valla çok değişik bir şey ya gerçekten anneler hep diyor ya anne olunca anlarsın diyedaha kucağıma almadan yeniden doğmuş gibiyim bambaşka bi bakış açısı oluyor hayata ama bitmek bilmeyende bir endişe değişik duyguları bir arada yaşıyoruz. Hormonlarım tavan bu sabah yaaa
İnşallah kuzucumO endişe hep olacak ama sonu güzel olacak inşallah
Ahhh canım güzel haberlerini ver inşallah benimde saat 10 da kontrolüm var sabaha kadar doktorda muayene oluyordum rüyamda neler gördüm nelerÖyle valla çok değişik bir şey ya gerçekten anneler hep diyor ya anne olunca anlarsın diyedaha kucağıma almadan yeniden doğmuş gibiyim bambaşka bi bakış açısı oluyor hayata ama bitmek bilmeyende bir endişe değişik duyguları bir arada yaşıyoruz. Hormonlarım tavan bu sabah yaaa
Canım benim senden de güzel haberler bekliyoruzAhhh canım güzel haberlerini ver inşallah benimde saat 10 da kontrolüm var sabaha kadar doktorda muayene oluyordum rüyamda neler gördüm nelergerçekten başka birisi oluryor insan herşeyi düşünür sorumluluğunu daha çok alır hale geliyor Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amiiiiin kuzum hayırlı haberler alalım inşallah çıkınca yaz hemen bizeeAhhh canım güzel haberlerini ver inşallah benimde saat 10 da kontrolüm var sabaha kadar doktorda muayene oluyordum rüyamda neler gördüm nelergerçekten başka birisi oluryor insan herşeyi düşünür sorumluluğunu daha çok alır hale geliyor Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah