2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

İkili tarama normal ultrasondan bakiliyo ense kalinligina bakiyo genelde doktor kandada beyaz kan mi ne ona baktilar bende iki tane hormona baktilar haftaya 3 lu taramaya gircem herkese haber ederim nasil bisey oldugunu
Haberleşelim canısı

Ben de bir kampanya buldum 2 tane lierac aldım. 2 tane yet umarım ne kadar pahalanmış o krem öyle. Ama 3. Aydan önce başlanmamalı da diyorlar. Belki öncesinde doğal bir yağ olabilir

Perinatologlar yapıyor sadece bunu canım. Belki devlet şehir hastanelerindekiler kendileri gerek görmezse yapmaz o zaman özel bir perşnatoloğa gitmesi lazım ve en erken 15 haftalık yapılıyor. Ben epey araştırdım. 500de 1 düşük riski var amniyosentezin çok güvenilir bir perinatoloğa yaptırmak lazım bence, iyi araştırsın

Evet perinatologların yaptığını biliyoruz canım sagol özelde maddi olarak biraz fazla yükleniyorlar malesf bu mesajını ekran alıp arkadaşıma atayım teşekkür ederim

Evet perinatologların yaptığını biliyoruz canım sagol özelde maddi olarak biraz fazla yükleniyorlar malesf bu mesajını ekran alıp arkadaşıma atayım teşekkür ederim
Bir yandan devlet şehir hastanesinin de şöyle güzel tarafı var aslında, onlarda çok fazla hastaya bakıyorlar, çok daha tecrübeli oluyorlar. Mesela İstanbulda zeynep kamil doğum hastanesi var orda o kadar çok yapılıyormuş ki adamlar da müthiş tecrübe var. inşallah o da sağlıkla kavuşur yavrusuna

İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin bilgiler içinde çok teşekkür ederim canım

Ben de bir kampanya buldum 2 tane lierac aldım. 2 tane yet umarım ne kadar pahalanmış o krem öyle. Ama 3. Aydan önce başlanmamalı da diyorlar. Belki öncesinde doğal bir yağ olabilir
İyi yapmışsın Türkiyede herşey ateş pahası. Ben de badger marka düşünüyorum doğal bir marka olduğu için. Ama tüm yorumlarda Mustela çok iyi diyorlar bilemiyorum.

Çatlak kremi almak gerekebilir ama bunun vücut yapısıyla çok alakası var bence. Benim annem o zamanda kullanabileceği her şeyi kullanmış ama yine de çatlamış biraz bende adayım sanırım. O yüzden hep şey der hiç bir şeye para verme Halis zeytinyağı ve vazelin candır

Günaydın canım kesinlikle dahil o heyecan bile insana güzel geliyor
Öyle valla çok değişik bir şey ya gerçekten anneler hep diyor ya anne olunca anlarsın diye daha kucağıma almadan yeniden doğmuş gibiyim bambaşka bi bakış açısı oluyor hayata ama bitmek bilmeyende bir endişe değişik duyguları bir arada yaşıyoruz. Hormonlarım tavan bu sabah yaaa

Ay kıyamam Rabbim sağlıkla görmeni nasip etsin inşallah bi aksilik olmadan dönersin

O endişe hep olacak ama sonu güzel olacak inşallah

Ahhh canım güzel haberlerini ver inşallah benimde saat 10 da kontrolüm var sabaha kadar doktorda muayene oluyordum rüyamda neler gördüm neler gerçekten başka birisi oluryor insan herşeyi düşünür sorumluluğunu daha çok alır hale geliyor Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım benim senden de güzel haberler bekliyoruz

Amiiiiin kuzum hayırlı haberler alalım inşallah çıkınca yaz hemen bizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…