Zamanla göreceğiz bakalım.Oooo senin teori ancak subat mart 2023 de ya gercek olur ya çürür hayırlısı be gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla göreceğiz bakalım.Oooo senin teori ancak subat mart 2023 de ya gercek olur ya çürür hayırlısı be gülüm
Bence tıp onlarla ilgilenmiyorÇin maya takvimi ve yüzük testine göre kız benim
Tam net degil gostermedi 12. Haftada gelişimden dolayi erkek dedi tahminde bulunmuş doktorcugumSenln cinsiyet belli değil mi canım
Mama kaşığı mı dicem de bu gülünecek bişi değil vakum mu yoksa popo vakumu kabızlık içinEki Görüntüle 3110514
Kızlar ben bu ürüne çoook güldüm bir bebek eşyası. Bakalım gruptan ne olduğunu bilen bordo bereli çıkacak mı ? (Kopya cekeb olmasin diye marka ismini sansurledim)
Ben de 1 ay sonra öğrenicem o zaman gel dedi çünkü arada başka doktora gidip öğrenmezsem eğer beklemeyi planlıyorum benimkine de erkek dedi ama sırf sorduğum icin söyledi tam karnımdan çekecekken başlığı hocam cinsiyet belli mi dedim yok yani tahmin et dedin diye söylüyorum ama kesin değil küçük henüz dedi. Bana kız gibi geldi ama bilemiyorum naif narin duruyordu yavrumTam net degil gostermedi 12. Haftada gelişimden dolayi erkek dedi tahminde bulunmuş doktorcugum
Ajsjajshsh popo vakumu cok guzel tahmindi ama ikisi de degilMama kaşığı mı dicem de bu gülünecek bişi değil vakum mu yoksa popo vakumu kabızlık için
Ben de aldım çatlak yağı 4-5 ayda başlarım diyordum ama dediğin mantıklı arada da olsa süreyim benKizlar gerideki mesajlari okudum ama cevap yazamadim. Oncelikle bol tebriks ve masallah yolluyorum bugun bebis gorenlere bir de ne dicem 12.haftayi bitirenler artik 4. Ay'a dogru ilerliyor. 4. Aydan itibaren catlak kremi kullanmaya baslamak lazimmis aklinizda olsun. Hele vucudunuzda bacaklarda falan catlaklariniz varsa daha erken bile baslanabilir. Benim zaten gobek vardi daha da belirginlesmeye basladi o yuzden simdilik 4. Aya kadar hergun olmasa da haftada bi iki gun duş sonrası başlamayı düşünüyorum.
Oyyy bence bekle kendi doktorundan baskasina guvenme bi ay cok uzun sanki bana bi yil bekliyomusum gibi geliyo aslinda bu annelerimiz falan gercekten biliyo eski topraklar kayinvalidem sormustu neren agriyo diye sol kasık agriyo demistim erkek o zaman demişti internetten biraz arastirdim sol göğüs sizliyorsa sol kasık agriyorsa sağ bacak agriyosa erkek diye görmüştüm artik cinsiyet ogrenme haftasina bi an once gelelim yoksa eski ogrenme seyleri ne varsa onlari uyguliycaz gibi geliyo banaBen de 1 ay sonra öğrenicem o zaman gel dedi çünkü arada başka doktora gidip öğrenmezsem eğer beklemeyi planlıyorum benimkine de erkek dedi ama sırf sorduğum icin söyledi tam karnımdan çekecekken başlığı hocam cinsiyet belli mi dedim yok yani tahmin et dedin diye söylüyorum ama kesin değil küçük henüz dedi. Bana kız gibi geldi ama bilemiyorum naif narin duruyordu yavrum
Dişlerle ilgili biseye benziyor gibiAjsjajshsh popo vakumu cok guzel tahmindi ama ikisi de degil
Bebek kaşığı degil miEki Görüntüle 3110514
Kızlar ben bu ürüne çoook güldüm bir bebek eşyası. Bakalım gruptan ne olduğunu bilen bordo bereli çıkacak mı ? (Kopya cekeb olmasin diye marka ismini sansurledim)
Ben diş fırçasına benzettimEki Görüntüle 3110514
Ama komik dediğin için başka bir fikir yürüteceğim pişik kremi uygulama aparatı diyorum buradayimfiruzeBen diş fırçasına benzettim
Canım maalesef bilgim yok bununla ilgili, ama şehrindeki kadın doğum uzmanına sorarsa onlar yönlendirir sanırımKızlar bilgilerinize dayanarak size sormak istedim bi ablam tüp bebek sürecinde bizim gibi pazartesi transferi var ve gebelik olursa aminosentez yaptıracakmış(bebeğin suyundan alıp inceleme yapılıyormuş genetik rahatsızlıklar için ) bunu şehir hastanesi yapar mı sizce evet tüp bebek bölümleri var ama bunu yaparlar mı yada üniversite araştırma hastaneleri yapar mı bilgiis olan var mı
Dişlerle ilgili biseye benziyor gibi
Ben diş fırçasına benzettim
Bebek kaşığı degil mi
moonandstar şapka çıkarıyorum bacım sen bu işi biliyorsum evet pişik kremi sürme aparatıymış hem elin mikrobu değmesin hem ellerimiz yapış yapış olmasın hem de krem güzel yayılsın diyeymişAma komik dediğin için başka bir fikir yürüteceğim pişik kremi uygulama aparatı diyorum buradayimfiruze
Adamlar neleri üretmiş valla helal olsunmoonandstar şapka çıkarıyorum bacım sen bu işi biliyorsum evet pişik kremi sürme aparatıymış hem elin mikrobu değmesin hem ellerimiz yapış yapış olmasın hem de krem güzel yayılsın diyeymiş
Sagol canm teşekkür ederimCanım maalesef bilgim yok bununla ilgili, ama şehrindeki kadın doğum uzmanına sorarsa onlar yönlendirir sanırım
Erken başlamak iyiymiş ki işte göbek derisi şimdiden hazır olsun büyürken çatlama falan olmasın.Ben de aldım çatlak yağı 4-5 ayda başlarım diyordum ama dediğin mantıklı arada da olsa süreyim ben
Ve kadınlar bunu nasıl anlıyor ben de bebek listesi oluştururken karşılaştımAdamlar neleri üretmiş valla helal olsun
Dis fırçası hahah ne degisik demiEki Görüntüle 3110514