Ben yapıyordum ama hazımsızlık yaşadığım için yaptığım için şuan yapamıyorum fazlaAgdjahhsjd bunu ilk üç ay yapan varsa alnından öperim vallahi. Günde bi avuç fındık yersem kar sayıyorum kendime
Ata sağlık özel benimde 190 kızlar sigortalıyım sadece sağlık sigortam başlamadı daha ama şirket indirimi var %25Özel deniz tıp merkezi sigorta özelde geçerlimi
Gittiğim hastanede sigorta karşılıyor mu bilmiyorumAta sağlık özel benimde 190 kızlar sigortalıyım sadece sağlık sigortam başlamadı daha ama şirket indirimi var %25
Canım yiyecek anlamında hiç bişey istemiyor sırf yemek için yiyorum. Akşam deneyim salatayıYeşil elma yiyebiliyorsanız, belki bol limonlu salata da deneyebilirsiniz. (Ama yumuşak olanlar değil de, kütür kütür diye tabir ettiğimiz marul, atom vb cinsi veya çoban tarzı)
İçecek anca su içiyorum. Bazen gaz sancısı gibi kramplar giriyor korkutuyor beni. Maden sularından uzak duruyorum o yüzden. Şu kalp atışını bı duysam içim rahat edecek. Bu hafta kontrol var sıkıntısız geçer bu günler inşallahBu bana da iyi geliyor ama acıktırıyor dasade soda içine yarım limon tavsiye ederim. Bu da iyi gelşyor bana
neden izgara olmasini soyledi? farkli geldi :) dr um cinko iceren baliklar disinda diger baliklari tuketebilirsin dedi (ton baligi vb), islenmis etleri tuketme dedi (fume hindi, sosis vb), mide bulantina mineral su, soda icebilirsin ve paketli hazir gidalar mumkun oldugunca tuketme dedi. klasik sebze meyve iyi yikanmis sekilde tuketilecek falan. ilk aylarda bunlarin hicbirini tuketmesende olur bunu sorun yapmayin vucudunuzdaki vitaminler bebegi besler diyor drlar bulantin gectikten sonra zaten hepsini yersin. simdiden yemek sorunu yapmak icin cok erkenKızlar doktorum bana haftanın 3günü ızgara balık ve kırmızı et tüketmememi ve günde 4porsiyon kadar süt ürünü kullanmamı söyledi fakat ben onları aklıma dahi getirince kötü oluyorum şuan. Siz neler yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?
Çok üzülüyorum böyle, her gün düzenli süt içerdim ben gebelikten önce onu bile içemiyorum şuan. Sadece biraz peynir ve süzme yoğurt yiyebiliyorum
9. Haftadasınız daha duymadınız mı kalp atışını?İçecek anca su içiyorum. Bazen gaz sancısı gibi kramplar giriyor korkutuyor beni. Maden sularından uzak duruyorum o yüzden. Şu kalp atışını bı duysam içim rahat edecek. Bu hafta kontrol var sıkıntısız geçer bu günler inşallah
Kendi yağı ile piştiği için ızgara demiş olabilir. En sağlıklısı öyle çünkü geneldedeneden izgara olmasini soyledi? farkli geldi :) dr um cinko iceren baliklar disinda diger baliklari tuketebilirsin dedi (ton baligi vb), islenmis etleri tuketme dedi (fume hindi, sosis vb), mide bulantina mineral su, soda icebilirsin ve paketli hazir gidalar mumkun oldugunca tuketme dedi. klasik sebze meyve iyi yikanmis sekilde tuketilecek falan. ilk aylarda bunlarin hicbirini tuketmesende olur bunu sorun yapmayin vucudunuzdaki vitaminler bebegi besler diyor drlar bulantin gectikten sonra zaten hepsini yersin. simdiden yemek sorunu yapmak icin cok erken
Doktora 2 hafta önce kese için gittiğimde kaç haftalık olduğunu söylemedi. Kese küçüktü. Bu hafta için tekrar çağırdı kalp atışını duymaya. Muhtemelen geç döllenmeden dolayı 9 haftalık değil 7 haftalık henüz. Pcos var bende son adet tarihine göre baktığımda 9 haftalık olmam gerekiyor lakin ovulasyon testinin pozitif olduğu güne göre gidersem 7 haftalik oluyor9. Haftadasınız daha duymadınız mı kalp atışını?
Tavuk konusunda çok ön yargılıyımBen diyetisyene gidiyorum hamile kalmadan önce de gidiyordum, değişti tabi listeler. Bir öğün mutlaka et tavuk ya da balık. Bir öğün sebze yemeği yoğurt. Aralarda meyve vs. Henüz uygulayamadım. Hem yapacak gücüm yok yorgun hissetmekten hem de midem almıyordoktorum sorun yok beslenmene dikkat et tabi ama ilk üç ay senin depolarından kullanacaktır kendini zorlama strese sokma stres herşeyden daha önemli dedi. ben de takmıyorum sağlıklı beslenmeyi açıkçası. Üç aydan sonra düzene oturacaktır.
Deme öyle dur şimdiİnşallah cnm benim kendimi nazarlıyacam diye korkuyorum
ya benim doktorum tamamen anne odaklı , anne mutluysa çocuk mutlu. Ben normalde tavuk yemiyorum ama canınız çekiyorsa yiyin bence. Doktorum haftada bir bir bardak kola bile içebilşrsin dedi. Çok da şey yapmamak lazım yaTavuk konusunda çok ön yargılıyım
Çok severim hatta canım şuan tavuklu pilav istiyor ama günümüzdeki tavuklar hızlı büyütülmüş ve bol antibiyotikli diye çekiniyorum. Çok takıntılı düşünüyorum sanırımNolucak böyle…
Şanslısınızya benim doktorum tamamen anne odaklı , anne mutluysa çocuk mutlu. Ben normalde tavuk yemiyorum ama canınız çekiyorsa yiyin bence. Doktorum haftada bir bir bardak kola bile içebilşrsin dedi. Çok da şey yapmamak lazım ya
Farkinda degildim derken hamileligi cok kolay geçti , hic günlük hayattim aksamadiÖyle bi teori işte canım kesinliği yokdoğuran kadar nasıl farkında değildin orasını anlamadım
Öyle ben de tüketmiyorum organik tavuklara bile güvenmiyorum diyebilirim belki hindi tüketilebilir. Et sevmem balık sevmem gebelikte çeşitli beslenmekte önemli gerçi valla biraz rahat olmak lazım sanırımTavuk konusunda çok ön yargılıyım
Çok severim hatta canım şuan tavuklu pilav istiyor ama günümüzdeki tavuklar hızlı büyütülmüş ve bol antibiyotikli diye çekiniyorum. Çok takıntılı düşünüyorum sanırımNolucak böyle…
SanırımÖyle ben de tüketmiyorum organik tavuklara bile güvenmiyorum diyebilirim belki hindi tüketilebilir. Et sevmem balık sevmem gebelikte çeşitli beslenmekte önemli gerçi valla biraz rahat olmak lazım sanırım
Sigorta anlaşmalı hastaneler var. Onlarda geçerli daha uyguna geliyor. Bir kısmını sigorta karşılıyor.Özel deniz tıp merkezi sigorta özelde geçerlimi
Canim bende de oyle olmustu ,kan uyuşmazlığı vardi bize onun için igne yapildi ,prulokton igne bi de progestan baslandi ,sonra lekeler kahveye döndü simdilik bir sey yok şükür, korkmaArkadaşlar 6 haftalık hamileyim bugün peçete de çok az kan vardı kanama normal mi droktorumu Aradım proluton iğne verdi daha önce kalbi durduğu İçin kürtaj olmak zorunda kaldım çok korkuyorum bu şekilde kanaması olan var mı ağrı yok
Bu hamileliğimde henüz tiksindirin bi sey olmadı neyse ki. Ama öncekilerde tiksindiklerimi hala yiyemem meselaYaa olumsuz örnek olmak istemem ama doğumdan 5-6 ay sonra anca içebilmiştim. Fena tiksinmiştim
Çay ve türk kahvesi 2 haftadır hiç içmedimher gün 4 fincan içerdim. Tiskinmedim ama asla canım istemiyor. Bir de tahin ve fıstık ezmesi . Normalde çok severdim ama görüntüsü beni rahatsız ediyo soğudum bi anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?