- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
M Mymoomm 6 Mayıs 10 ŞubatMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 @Sine_01 18 mayıs 21 şubat @serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat @Meltemavc 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs @ozlmbysl 18 şubat @birazeze 7 mayıs 11 şubat
Ben ikisi karışık devam edicem herhalde ama bilmiyorum aklım karışık çok. 9250 tl doğum paketi dedi. Yaşadığım şehir şartlarına göre uygun denilebilir ama yine de Çıkar ver dersen öyle bi paramız yok yaniKızlar kontrollere özelde mi devlette mi gideceksiniz?
Ben ilkinde devletteydim, ikinci özelde. Bu sefer yine devlete gideceğim sanırım. Özelden memnun kalmadım. Yaşadığım şehirde tek özel hastane var zaten.
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 @Sine_01 18 mayıs 21 şubat @serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat @Meltemavc 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs @ozlmbysl 18 şubat @Mymoomm 6mayıs 10 şubat
Merhaba kızla nasılsınız
benimde 14 mayıs saT aynıyız bende geçtiğimiz perşembe gittim keseyi ve içindeki yolk keseyi gördü bu hafta için herşey normal dedi cumartesi kontrolüm var.Merhaba, ben bugün 6+2 (SAT 14 mayıs) ilk randevuma gittim. Kese göründü; haftasıyla uyumlu, bebek net görünmüyor ama bu haftada görünmemesi normal, dedi doktor. İstersen alttan bakalım veya haftaya gel dedi. Ben de okulu asmış öğrenci sevinciyle haftaya geleyim o zaman dedim.
Acaba hata mı ettiim?
Bebeği karından muayenede görünmeyen var mı bu haftada?
Özele gidiyorum doğum paketlerinin sormaya çekiniyorum duyacağım fiyattan dolayıBen ikisi karışık devam edicem herhalde ama bilmiyorum aklım karışık çok. 9250 tl doğum paketi dedi. Yaşadığım şehir şartlarına göre uygun denilebilir ama yine de Çıkar ver dersen öyle bi paramız yok yani
Şehir hastanesi bana yakın, oraya gidicem dış gebelik ameliyatımı da orda olmuştum. Odaları ferah güzel. Ama dediğim gibi aklım karışık. Doktora birebir ulaşmak da istiyorum. Açıkçası o özel ilgi de hoşuma gidiyor.
Sonuç ne olduBat bugün yada yarın :) ben ovulasyon ile takip ettim bu ay. Henüz kan vermedim yarından sonra vericem. Buda testimin yeni hali durdukça oturdu rengi ama yapar yapmaz çizgiyi gördüm :)
Devlette randevu bulabilmek ne mumkun sabahtan gidip aksama kadar beklemekte istemiyorum ozelde basladim ozelde devam edicem galiba ben Sivas ta yasiyorum burda da bi tane ozel hastane varKızlar kontrollere özelde mi devlette mi gideceksiniz?
Ben ilkinde devletteydim, ikinci özelde. Bu sefer yine devlete gideceğim sanırım. Özelden memnun kalmadım. Yaşadığım şehirde tek özel hastane var zaten.
Ayyyy fistik ezmesini bende cok severdim muzla yerdim simdi kokusu burnuma geljnce kusasim geliyo yuzune bile bakmiyorumÇay ve türk kahvesi 2 haftadır hiç içmedimher gün 4 fincan içerdim. Tiskinmedim ama asla canım istemiyor. Bir de tahin ve fıstık ezmesi . Normalde çok severdim ama görüntüsü beni rahatsız ediyo soğudum bi anda
Valla biz gebeligi ogrenince sordum dogum icin 7200 dedi eşim esnaf odasinda diye indirim varmis 5000 kusure geliyomus falan ama sadece dogum tabi bu kontroller falan yok onlara devamli para yagdiriyoruzÖzele gidiyorum doğum paketlerinin sormaya çekiniyorum duyacağım fiyattan dolayı
Özele gidiyorum doğum paketlerinin sormaya çekiniyorum duyacağım fiyattan dolayı
Hangi şehirde yaşıyorsunuz şehirler arasıda fiyat değişiyor ya ondan sordum doktorum her hafta muayneye çağrıyo ben her hafta gidemem zaten ayda bir gidicem yoksa para dayanmazDevlette randevu bulabilmek ne mumkun sabahtan gidip aksama kadar beklemekte istemiyorum ozelde basladim ozelde devam edicem galiba ben Sivas ta yasiyorum burda da bi tane ozel hastane var
Ayyyy fistik ezmesini bende cok severdim muzla yerdim simdi kokusu burnuma geljnce kusasim geliyo yuzune bile bakmiyorum
Valla biz gebeligi ogrenince sordum dogum icin 7200 dedi eşim esnaf odasinda diye indirim varmis 5000 kusure geliyomus falan ama sadece dogum tabi bu kontroller falan yok onlara devamli para yagdiriyoruz
MerhabaMerhaba kızla nasılsınız
Sivas kuzum yazmistim msjda. Yok her hafta cagirmiyo benimki 20 gune falan cagirdi zaten 1 temmuzda bi gidecem sonra aydan aya giderimHangi şehirde yaşıyorsunuz şehirler arasıda fiyat değişiyor ya ondan sordum doktorum her hafta muayneye çağrıyo ben her hafta gidemem zaten ayda bir gidicem yoksa para dayanmaz
Ben daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim ondan heralde yada özel para kopartmak içinSivas kuzum yazmistim msjda. Yok her hafta cagirmiyo benimki 20 gune falan cagirdi zaten 1 temmuzda bi gidecem sonra aydan aya giderim
İyiyim çok şükür siz nasılsınız sağolunMerhaba
Hoşgeldiniz hayırlı olsun
Siz nasılsınız
Bilgisi varsa doktorun ondan olabilir kuzum sureci daha titiz takip ediyodurBen daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim ondan heralde yada özel para kopartmak için
Bende kimyasal ve 16. Haftada kayıp yaşadım şimdidlik her hafta çağırıyor doktor hiçbir riski göze almıyor para için sanmaö canım geçmişimizde kayıplar olduğu için dikkat ediyorlarBen daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim ondan heralde yada özel para kopartmak için
Evet öyledir muayne ücreti ne ödüyorsunuz muyane ücreti ödedikten sonra 10 gün boyunca ödemeden bakınabiliyormuşuzBilgisi varsa doktorun ondan olabilir kuzum sureci daha titiz takip ediyodur
340 lira oduyorum evet 10 gun icinde kontrol ucretsizEvet öyledir muayne ücreti ne ödüyorsunuz muyane ücreti ödedikten sonra 10 gün boyunca ödemeden bakınabiliyormuşuz
Ben bu sefer kontroller için devlete gideceğim. Doğumu da özelde yapacağım . Yoksa özeller çok pahalı. O muayene ücretleri ile bir sürü bez alırımBenim bu sabah inanılmaz bir bulantım oldu, asla kusamam kusarsam ağlarım hatta öyle nefret ederim kusmaktan. Baya zorladı kussam rahatlayacağım ama kusamadım öldüm öldüm dirildim. Biraz tuzlu beyaz peynir ve esmer ekmek midemi bastırdı iyi geldi.Sabahta kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Özel bir hastaneye gidiyorum ancak tahliller çok pahalı geldi. Ben de devletten aile hekimliği randevusu aldım. Vitamin D3 hariç tüm testlerimi yaptırdım. Aklınızda olsun bu şekilde yaptırabilirsiniz.
NegatifSonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?