2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
M Mymoomm 6 Mayıs 10 Şubat

Kızlar kontrollere özelde mi devlette mi gideceksiniz?

Ben ilkinde devletteydim, ikinci özelde. Bu sefer yine devlete gideceğim sanırım. Özelden memnun kalmadım. Yaşadığım şehirde tek özel hastane var zaten.
Ben ikisi karışık devam edicem herhalde ama bilmiyorum aklım karışık çok. 9250 tl doğum paketi dedi. Yaşadığım şehir şartlarına göre uygun denilebilir ama yine de Çıkar ver dersen öyle bi paramız yok yani
Şehir hastanesi bana yakın, oraya gidicem dış gebelik ameliyatımı da orda olmuştum. Odaları ferah güzel. Ama dediğim gibi aklım karışık. Doktora birebir ulaşmak da istiyorum. Açıkçası o özel ilgi de hoşuma gidiyor.

benimde 14 mayıs saT aynıyız bende geçtiğimiz perşembe gittim keseyi ve içindeki yolk keseyi gördü bu hafta için herşey normal dedi cumartesi kontrolüm var.

Özele gidiyorum doğum paketlerinin sormaya çekiniyorum duyacağım fiyattan dolayı

Kızlar kontrollere özelde mi devlette mi gideceksiniz?

Ben ilkinde devletteydim, ikinci özelde. Bu sefer yine devlete gideceğim sanırım. Özelden memnun kalmadım. Yaşadığım şehirde tek özel hastane var zaten.
Devlette randevu bulabilmek ne mumkun sabahtan gidip aksama kadar beklemekte istemiyorum ozelde basladim ozelde devam edicem galiba ben Sivas ta yasiyorum burda da bi tane ozel hastane var
Ayyyy fistik ezmesini bende cok severdim muzla yerdim simdi kokusu burnuma geljnce kusasim geliyo yuzune bile bakmiyorum
Özele gidiyorum doğum paketlerinin sormaya çekiniyorum duyacağım fiyattan dolayı
Valla biz gebeligi ogrenince sordum dogum icin 7200 dedi eşim esnaf odasinda diye indirim varmis 5000 kusure geliyomus falan ama sadece dogum tabi bu kontroller falan yok onlara devamli para yagdiriyoruz

Hangi şehirde yaşıyorsunuz şehirler arasıda fiyat değişiyor ya ondan sordum doktorum her hafta muayneye çağrıyo ben her hafta gidemem zaten ayda bir gidicem yoksa para dayanmaz

Hangi şehirde yaşıyorsunuz şehirler arasıda fiyat değişiyor ya ondan sordum doktorum her hafta muayneye çağrıyo ben her hafta gidemem zaten ayda bir gidicem yoksa para dayanmaz
Sivas kuzum yazmistim msjda. Yok her hafta cagirmiyo benimki 20 gune falan cagirdi zaten 1 temmuzda bi gidecem sonra aydan aya giderim

Ben daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim ondan heralde yada özel para kopartmak için
Bende kimyasal ve 16. Haftada kayıp yaşadım şimdidlik her hafta çağırıyor doktor hiçbir riski göze almıyor para için sanmaö canım geçmişimizde kayıplar olduğu için dikkat ediyorlar

Ben bu sefer kontroller için devlete gideceğim. Doğumu da özelde yapacağım . Yoksa özeller çok pahalı. O muayene ücretleri ile bir sürü bez alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…