2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar günaydın. Progestan kullanıp kanaması devam eden var mı? Ben varım mesela. Ama bebek ve kese iyiydi en son. Doktor cuma gel demişti.

Merhaba, ben bugün 6+2 (SAT 14 mayıs) ilk randevuma gittim. Kese göründü; haftasıyla uyumlu, bebek net görünmüyor ama bu haftada görünmemesi normal, dedi doktor. İstersen alttan bakalım veya haftaya gel dedi. Ben de okulu asmış öğrenci sevinciyle haftaya geleyim o zaman dedim.
Acaba hata mı ettiim?
Bebeği karından muayenede görünmeyen var mı bu haftada?

Aynı şeyleri yaşamışız bana da böyle söyledi doktorlar. Çarşamba günü 7+2 de randevum var bakalım orada güzel sonuçlar olur insallah

Benim bu sabah inanılmaz bir bulantım oldu, asla kusamam kusarsam ağlarım hatta öyle nefret ederim kusmaktan. Baya zorladı kussam rahatlayacağım ama kusamadım öldüm öldüm dirildim. Biraz tuzlu beyaz peynir ve esmer ekmek midemi bastırdı iyi geldi.Sabahta kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Özel bir hastaneye gidiyorum ancak tahliller çok pahalı geldi. Ben de devletten aile hekimliği randevusu aldım. Vitamin D3 hariç tüm testlerimi yaptırdım. Aklınızda olsun bu şekilde yaptırabilirsiniz.

Kızlar kontrollere özelde mi devlette mi gideceksiniz?

Ben ilkinde devletteydim, ikinci özelde. Bu sefer yine devlete gideceğim sanırım. Özelden memnun kalmadım. Yaşadığım şehirde tek özel hastane var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…