2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar herkese hayırlı olsun diliyorum ben şoktayım çünkü 8 aylık bebeğim var
Benim kardeşimle aramda 1 yaştan az var resmen ve o olmasa ne halde olurdum diyorum,babamı daha yeni kaybettim o mezarın başında onunla göz göze gelince iyi ki dedim kardeşim var, erkek bide küçük 1 yaş ama dağ gibi.. dünyanın en güzel mirası kardeş, para pul hikaye çok sevin çok, öyle şanslısın ki

Bişe sorcam girintili kese düşük riski var dedi doktor bana Bi bilginiz varmı
Askoo herkese söylüyolar odaklama kendini olursada üzülme vücut kendini sağlıklı bebeğe hazırlarmış düşükten sonra,iyi düşün iyi olsun sıkma güzel canını,hiçbişey olmaz Allahın izniyle

Başınız sağolsun Canım benim çok sağol öyle tabi kardeş güzel şey benim birde 9 yaşında büyük var şuanki 3 numara

Başınız sağolsun Canım benim çok sağol öyle tabi kardeş güzel şey benim birde 9 yaşında büyük var şuanki 3 numara
Canımsın
Ablam 91 doğumlu kardeşimle ben 99,98 ablam küçükken üzülüyodu beni dışlayıp oyun oynuyosunuz diye gshshshshhdd hep beraber büyürler 1 numarada sana yardımcı olur işte olsun bu yönden düşün

Bilmiyorum ama kendimce toprakla üstü örtülmeli gibi geldi canım. Yavrum ya
Duamdasın fıstığım. Allahım acını hafifletsin. Hayırlı evlatlar versin. Aynı açıyla sınamasın tekrar
Amin inşallah kimsenin başına vermesin Rabbim ve isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın zor bir süreç ama çabuk toparladim

Allah'ım sana sabır versin. Yüreğine ferahlık versin. En kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu acıyı biliyorum. Sabret geçecek ve vakti gelince Allah sana tekrar nasip edecek.
İnşallah canım sizde mi düşük yaptiniz bebeğiniz var mı varsa ne kadar süre sonra yapabiliyoruz bu işi acaba

Saol cnm hayırlısı olsun tabi Allah korusun inş düşük olmadan atlatırımda

Nasıl girintili benim kesemde baya damla gibi hatta bebek çok köşedeydi ama dr her şey yolunda dedi
Bilmem girintili dedi yuvarlak olması gerek normalde dedi öyle Bi konştuki zatn hmn düşckmiş gibi düşerse hemen gel feln dedi ama nette Bi uzman doktoru dinledim ultrason cihazını çok bastrdıkları içinde öyle görülebiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…