2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bugün gitti . 6+4 üm ve minik minik duyduk kalp atışını. Doktor daha kücük haftaya fln daha da atıs hızı artar dedi:)

Ay valla aynısı bende de var bende haftaya gitsem mi diyorum şuan 5+5im

Benim bir kimyasal iki tane de 9. Hafta gelisim durmasi sonucu kurtajim var, bi tane kizim var 19 aylik, düşük tekrarlayinca kadin dogum doktoru hematoloji ye yönlendirdi, orda test yaotilar, bir ay sonra sonucu cikacak. Eger tekrarlayan dusuk varsa gitmeni oneririm. Ben ikinci dusugumde kan sulandirici igne kullanmama ragmen gitti.

Benim bunda asiri bulantim var nerdeyse bir sey yiyemiyorum ama kizimda hamile oldugumun farkimda bile degildim, dogurana kadar

Benim bunda asiri bulantim var nerdeyse bir sey yiyemiyorum ama kizimda hamile oldugumun farkimda bile degildim, dogurana kadar
Benim de oğlumda mide bulantısı çok hafif sabahları olmuştu. Onun dışında şimdikinde olduğu gibi aşırı bel ağrısı ve uyku hali vardı. Bunda da aynı belirtiler var

Ben de mhrsden randevu aldım biraz önce. 7 temmuz cuma gününe ilk kontrolüm olacak. Epey büyümüş olur o zamana direkt kalp atışını duyarız diye düşünüyorum
7 temmuz perşembe günü. Arifeden bir gün önce yani. Aynı gün randevum var benimde 7 haftalık falan olacak ultrasona göre. İnşallah bebeği görebiliriz şuan sadece keseyi gördüm

7 temmuz perşembe günü. Arifeden bir gün önce yani. Aynı gün randevum var benimde 7 haftalık falan olacak ultrasona göre. İnşallah bebeği görebiliriz şuan sadece keseyi gördüm
İnşallah benimki de o kadar filan olur heralde. Beklenen doğum tarihi neydi senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…