Evet . Ben de soracağımUltrasoundları alınca uğrarız
Aynen oyle kuzumGeçen gün oğlumu doktora götürdük. Kapıda anneler , kucaklarında yeni doğmuş bebekleri var. Bir tanesine eşim de ben de o kadar şaşırdık ki. Minicikti. İlk bakışta oyuncak bebek sandım. 30 cm ya var ya yoktu . Prematüre doğmuştu muhtemelen. Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte, yaşatıyor
Rabbim sağlık versin tüm yavrularımıza. Bu benim ikinci bebeğim ilkinde hamile olduğumu bilmeden sırtımda soba taşıdım çatıya çuvalla odun taşıdım. Karadenizliyim fındığa da gittim dallara asıla asıla fındık toplayıp 50 kg lık çuvalları taşıdım ablamlaGeçen gün oğlumu doktora götürdük. Kapıda anneler , kucaklarında yeni doğmuş bebekleri var. Bir tanesine eşim de ben de o kadar şaşırdık ki. Minicikti. İlk bakışta oyuncak bebek sandım. 30 cm ya var ya yoktu . Prematüre doğmuştu muhtemelen. Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte, yaşatıyor
Tabiki ekliyorum
Öyle tabiki canımm hemen ekliyorum3 May sat 6 Şubat 2023 bdt hiç önemli değil maksat beraber süreci tatlı tatlı gecirelim
Ekliyorum tabikiBenide eklermisiniz listeye 10 mayıs adet tarihi doğum 14 şubat
Tamamdır ekliyorum :)Sat tarihimi yazmayı unutmuşum 11 mayıs :)
Rabbim sağlık sıhhat versin canım. Her şey olacağına varıyor. Ama sen yine de bu hamileliğinde dikkat et olur muRabbim sağlık versin tüm yavrularımıza. Bu benim ikinci bebeğim ilkinde hamile olduğumu bilmeden sırtımda soba taşıdım çatıya çuvalla odun taşıdım. Karadenizliyim fındığa da gittim dallara asıla asıla fındık toplayıp 50 kg lık çuvalları taşıdım ablamla
Ekliyorum :)merhabalar beni de listeye ekleyebilr misiniz son adet tarihim 9 mayıs muhtemel doğum tarihi de 13 şubat
Mide bulantın kaçıncı haftada başladı canımGirmeyeli grupta mesajlar ilerlemiş. Bugün ilk defa mide bulantısı yaşıyorum. Geceden sabaha iflahım kesildi. Allahtan sürekli yaşamıyorum. Herkese sağlıklı bir süreç diliyorum.
bugün ilk kez yaşadım. bilmiyorum yediğim bir şey mi dokundu ama devam ediyor hala. ben bende değilim.Mide bulantın kaçıncı haftada başladı canım
Bebeklerin kalp atışları çok hızlı olur canımkızlaaarrrdün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı. doktorcum hemen kapattı sesi. bilimsel bir açıklaması var mı bunun
Bebeğe bi ısı veriliyomus zararlıymıs o da normalde keseyi gördükten sonra cokta gerek yokmuş hatta bebislere zarar gelmesin diyekızlaaarrrdün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı. doktorcum hemen kapattı sesi. bilimsel bir açıklaması var mı bunun
Benimde hiç belirtim yok. Bende tedirginim. Ama belirti olmaması da gayet normalmiş. Doktor kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Merhaba,Kizlar ben 6+1im bugun ve hicbir belirtim yok. Sadece hassas gogus ve arada (bence piskolojik) mide hassasiyetiinsallah hersey iyi ilerliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?