2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı. 🥹 anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen 🥲

Eklentiler

• 5376FEBD-51B8-4074-B7AA-3481DED639F6.jpeg
    5376FEBD-51B8-4074-B7AA-3481DED639F6.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 104
Ah şubat anneleri merhaba 🥰 2022 şubat annesiyim ben, kızım 4 aylık oldu bile. Seneye sizlerde yavaştan normal hayatınıza dönmeye başlamış olacaksınız.
Hepinize çok güzel, sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik ve tabi ki doğum diliyorum.
ben de takipteyim geçen sene şubat annesiyim burası beni de heyecanlandırıyo bebeklerimizin kardeşleri geliyo sanki geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları yaşadık. hepiniz sağlıkla kavuşun. sıkılmayın üzülmeyin herşey geçiyo gidiyo bi bakıyosunuz ekgıda muhabbetleri başlamış 😊

Merhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı. 🥹 anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen 🥲
Çok güzel 🙂 hayırlı olsun küçük değil gayet normal darısı kalp atışına insallah

Harika demekki 5+2 ultrason için uygun bende haftaya randevu oldum 5+3 olacak kalp atışını duydunuz mu ?

Aynıyız :)) Benim de 5+2 bugün. Geçtiğimiz salı gördüm ben keseyi. Pazartesi değerim 972 idi. Salı rahatsızlanınca acile gittim. Orada baktı kadın doğumcu. 0.43 cm yazıyor ultrason kağıdında. Büyüklük değil de süreçteki gelişimi önemli bildiğim kadarıyla

Aynıyız :)) Benim de 5+2 bugün. Geçtiğimiz salı gördüm ben keseyi. Pazartesi değerim 972 idi. Salı rahatsızlanınca acile gittim. Orada baktı kadın doğumcu. 0.43 cm yazıyor ultrason kağıdında. Büyüklük değil de süreçteki gelişimi önemli bildiğim kadarıyla
Merhabalar bende programa göre 5+3üm keseyi dün gördüm beta değerim de 2088di :) inşallah sağlıkla kavusuruz bebislerimize

Hanımlar liste yaptım adı olmayan sat ve beklenen doğum tarihini yazanilirse listeye eklerim :)
Selammm 🙋 benim bat 1 Haziran'di ama adet olmadım henüz dun sabah test yaptim evde negatif çıktı bu zamana kadar hic gecikme yaşamamıştım 😔 Pazartesiye kadar gelmezse doktora gidip kan vereceğim. İnsallah bende 2023 Şubat ayi annesi olarak araniza katilabilirim 🙏

Sen keseyi görmüşsün deneyimlisin bende ayın 13 de kese görcem ama bugün çok açık kahverengi lekem var ama ağrım yok normal mi ilk gebeliğim korkuyorum 🥺 takvime göre 5 hafta 1 günlük

Sen keseyi görmüşsün deneyimlisin bende ayın 13 de kese görcem ama bugün çok açık kahverengi lekem var ama ağrım yok normal mi ilk gebeliğim korkuyorum 🥺 takvime göre 5 hafta 1 günlük
Beta artışına bakılmış mıydı? Korkma cnm inşallah yerleşme kanamasıdır. Kırmızı kanama olmadığı sürece bi şey olmaz allahın izniyle 🤲🏻

Kuzum su an embriyo rahme yerlestiginden kahverengi pembemsi akintilar normalmis kirmiziya donmedigi surece sorun yok ama doktora git yine de istersen progesteron verebilir

Bende Perşembe 5+3 olacak o zaman kese görünür galiba ben yine ne olur ne olmaz p tesi bir kan tahlili daha yaptıracağım HCG ne oldu bakalım
Ben daha vermeyecem damarlarimi patlattilar zaten morluklarim gecmedi daha en son carsamba baktirmistim duzenli artis olmustu o yuzden direkt keseye gidecem

X