Bende anlamadım ki ama cinsiyetin erkekten gelen sperm belirlemiyormu yumurtalıkla ne alakası varkiBeni
Benim sol tüpüm yok hep sağda oluşacak ve hep erkek mi doğuracağım
Allah allah şaşırtıco erkeğim kromozomu belirlemiyormuydu cinsiyetiSolda oluşan kız, sağda oluşan erkek diye duymuştum bir yerden
Cok gecmis olsunTeşekkürler canım arada girip sizlere sağlıklı doğumlar dileklerimi ileteceğim mucizenize kocaman sarılın sağlıkla kucağıniza alın insallah
Bilmiyorum ama kendimce toprakla üstü örtülmeli gibi geldi canım. Yavrum yaBen size şunu soracağım afedersiniz ama az önce bebeğimin düştüğünü hissettim içinden birşey kaydı ve ped e baktığımda 2 parmak bogumu kadar gördüm bir süre çok kötü oldum . Ama şimdi onu ne yapacağım bilmiyorum . Bunun hükmü nedir dinen bilen var mı 6 haftalikti kalbi atmaya başlamıştı
Ne güzel ya maşallah ana gibi ana işteMaşallah ilki senin aşırı değilmiş. Hiç almamak mümkün mü bilmiyorum ama 3-4 minimum sanırım.
Ben hamilelik başından beri 3 kg verdim dikkat ederek. Ekmek, hamur işi, tatlı gibi şeyler yemiyorum. Sabahları Karatay tabağı yiyorum ekmeksiz ve kefir içiyorum. Öğlenleri hafif Salata tarzı yiyorum genelde. Ara olarak meyve filan. Akşam da yine normal yemek yiyorum 1 porsiyon ve yanına Salata karpuz cacık gibi şeyler. 8den sonra da yemiyorum bir şey.
İkincide de böyle yaptım ama hamur işine çok dikkat etmedim. Ayrıca biraz ilerleyen aylarda malum sen de bilirsin işte ceviz muz gibi bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye dikkat ettim.
Dikkat ettikten sonra olmayacak şey değil aslında ya gözümüzde büyütmeye gerek yok.
Aynı durumdayım karpuzla yaşıyorum kaç gündür 50 kg ile hamile kaldım şuan kesin 45 olmuşumdur kendimi gün geçtikçe soluyomuş gibi hissediyorumHiçbir şey yiyemiyorum. Ne tatlı ne tuzlu ne acı ne ekşi. Kg veriyorum her geçen gün.
Çözümü olan var mı? Ekşi elma da ise yaramadı maalesef...
Herşey kokuyor bir de. Olmayan şeylerin bile kokusunu alıyorum.Aynı durumdayım karpuzla yaşıyorum kaç gündür 50 kg ile hamile kaldım şuan kesin 45 olmuşumdur kendimi gün geçtikçe soluyomuş gibi hissediyorum
Doktorum vitamin vermedi bir tek folik asit kullanıyorum ama çok halsizim dediğiniz gibiHerşey kokuyor bir de. Olmayan şeylerin bile kokusunu alıyorum.
Ben size göre daha iyiymisim fazla kilolarimi veriyorum 50.kgdan düşmek daha zor. İnsanın mecali de kalmiyor
Vitaminlerinizi eksik etmeyin sakın.
Dengelersin canım inşallah merak etme. Olmazsa da bebeğin canı sağ olsun. Sağ salim gelsinler de kuzular.Ne güzel ya maşallah ana gibi ana işteiştahım açıldı benim de, Abur cubur tatlı yedim birkaç kez inş kesebilirim yakında
Leblebi ve ayran dene canım bir deHiçbir şey yiyemiyorum. Ne tatlı ne tuzlu ne acı ne ekşi. Kg veriyorum her geçen gün.
Çözümü olan var mı? Ekşi elma da ise yaramadı maalesef...
Canım sana vitamin şart bir de arada gidip serum iste acilde.Doktorum vitamin vermedi bir tek folik asit kullanıyorum ama çok halsizim dediğiniz gibi
Ayran evet çok iyi gelir. Leblebi yarın alacağım ama yazarken bile midem kalktıLeblebi ve ayran dene canım bir de
Aslında normal, ödem oluşuyordu ve göğüsler vs büyüyor ya sizin bünye tartıya yansıtmıştır. Gerçek kilo olmayabilir onlar.Bende durum tam tersi bulantı var kusma bugün oldu bi tek,yemek konusunda sorun hiç yaşamıyorum hatta çok güzel diyette gibi ara öğün ana öğün hepsini yiyorum suyumu içiyorum 2 lt tek sorun şu,ekmek abur cubur vs yemiyor olmama rağmen 52 kg ile hamile kaldım şak diye 54 oldum tok karna tabi ama bu kadar hızlı olması zararlı bildiğim kadarıyla,bide benim göğüslerim normalde 75 kücücük shdhhd şuan resmen 85 ve dolu dolu kolum bile değse yandan canım acıyo,ödemmi bu şişlikmi kilomu anlamadım böyle olursa 9 ay sonra yuvarlanırım heralde ben boyumda kısacık zaten
Peki bu ödem vs bunları en sağlıklı nasıl göndericeez 3 ay sporda yasakAslında normal, ödem oluşuyordu ve göğüsler vs büyüyor ya sizin bünye tartıya yansıtmıştır. Gerçek kilo olmayabilir onlar.
Doğumdan sonra geçerPeki bu ödem vs bunları en sağlıklı nasıl göndericeez 3 ay sporda yasak
Benide eklermisiniz listeye 10 mayıs adet tarihi doğum 14 şubatMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası @the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat R Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat @She-Raa 17 mayıs 21 şubat S sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs siremat 14 mayıs 14 şubat G gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat elion Şubat @bebisibeklerkeen 15 şubat @bebisim92 @Sine_01 18 mayıs 21 şubat @serabeyaz 5 mayıs 10 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?