2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bilmiyorum ama kendimce toprakla üstü örtülmeli gibi geldi canım. Yavrum ya
Duamdasın fıstığım. Allahım acını hafifletsin. Hayırlı evlatlar versin. Aynı açıyla sınamasın tekrar

Ne güzel ya maşallah ana gibi ana işte iştahım açıldı benim de, Abur cubur tatlı yedim birkaç kez inş kesebilirim yakında

Hiçbir şey yiyemiyorum. Ne tatlı ne tuzlu ne acı ne ekşi. Kg veriyorum her geçen gün.
Çözümü olan var mı? Ekşi elma da ise yaramadı maalesef...
Aynı durumdayım karpuzla yaşıyorum kaç gündür 50 kg ile hamile kaldım şuan kesin 45 olmuşumdur kendimi gün geçtikçe soluyomuş gibi hissediyorum

Aynı durumdayım karpuzla yaşıyorum kaç gündür 50 kg ile hamile kaldım şuan kesin 45 olmuşumdur kendimi gün geçtikçe soluyomuş gibi hissediyorum
Herşey kokuyor bir de. Olmayan şeylerin bile kokusunu alıyorum.

Ben size göre daha iyiymisim fazla kilolarimi veriyorum 50.kgdan düşmek daha zor. İnsanın mecali de kalmiyor
Vitaminlerinizi eksik etmeyin sakın.

Herşey kokuyor bir de. Olmayan şeylerin bile kokusunu alıyorum.

Ben size göre daha iyiymisim fazla kilolarimi veriyorum 50.kgdan düşmek daha zor. İnsanın mecali de kalmiyor
Vitaminlerinizi eksik etmeyin sakın.
Doktorum vitamin vermedi bir tek folik asit kullanıyorum ama çok halsizim dediğiniz gibi

Merhaba herkese, mesajlarınızın tamamını okumak için fırsatım olmadı ama bundan sonra sıkı takipçisiyim bu grubun
Dün bebişimin kalp atışını duydum ikinci kez, keyfi yerindeymiş
Atış hızı 140ın üzerinde çıktı. Bu konudaki görüşünüz nedir? cinsiyet tahmini böyle tutan var mı aranızda

Ne güzel ya maşallah ana gibi ana işte iştahım açıldı benim de, Abur cubur tatlı yedim birkaç kez inş kesebilirim yakında
Dengelersin canım inşallah merak etme. Olmazsa da bebeğin canı sağ olsun. Sağ salim gelsinler de kuzular.

Bende durum tam tersi bulantı var kusma bugün oldu bi tek,yemek konusunda sorun hiç yaşamıyorum hatta çok güzel diyette gibi ara öğün ana öğün hepsini yiyorum suyumu içiyorum 2 lt tek sorun şu,ekmek abur cubur vs yemiyor olmama rağmen 52 kg ile hamile kaldım şak diye 54 oldum tok karna tabi ama bu kadar hızlı olması zararlı bildiğim kadarıyla,bide benim göğüslerim normalde 75 kücücük shdhhd şuan resmen 85 ve dolu dolu kolum bile değse yandan canım acıyo,ödemmi bu şişlikmi kilomu anlamadım böyle olursa 9 ay sonra yuvarlanırım heralde ben boyumda kısacık zaten

Aslında normal, ödem oluşuyordu ve göğüsler vs büyüyor ya sizin bünye tartıya yansıtmıştır. Gerçek kilo olmayabilir onlar.

Benide eklermisiniz listeye 10 mayıs adet tarihi doğum 14 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…