2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İyi akşamlar kızlar dün muayenede doktor dediki bu arkadaş sol tarfatan gelmiş sol ile sağ arasında fark varmı ayyy çok saçma ama ne bilim merak ettim

Akşam 8den sonra yemeyince sabah çok aç olunuyor mideniz bulanmıyor mu? Bende normalde sizin gibi besleniyordum ama şimdi uzun süre açlıkta midem hemen bulanıyor.
Sabah 8 gibi kahvaltı ediyorum ama zaten bulantılarım başlamadı henüz. İki hamileliğim de çok bulantılı geçmişti benim. Ayran ve leblebi yemiştim bir öncekinde. Ya da tuzlu peynirler, muz, ceviz gibi sağlıklı alternatifler yemiştim. Bunda nasıl olur bilmiyorum. Sen de araları çok açmadan sağlıklı şeyler atmıştır istersen. Allah kolaylık versin. Bulantı işi çok zor.
İyi akşamlar kızlar dün muayenede doktor dediki bu arkadaş sol tarfatan gelmiş sol ile sağ arasında fark varmı ayyy çok saçma ama ne bilim merak ettim
Ahaha sola yerleşti heralde

Merhaba kizlar girmeyeli baya ilerlemis mesajlar ,malum küçük cocuk olunca hepsini okuyamadim,bebeklerini kayneden arkadaslarim cok geçmiş olsun iki tane 12 haftalik kalp durmasi aonucu kurtajim var benim de , ama uzulmeyin insallah rabbim tez zamanda nasip eder sağlıkla.geven hafta ben de lekelenmeyle acile gittim bebek düşmüş yatisbyapalim kurtaj dediler. Saatlerce doktoru bekledim gelmeyince özele gottim megerse her sey yolundaymış, kalp atışları yeni olusmaya baslamis.orda kalsaydim mazallah beebgimi alacaklardi. Su an 7+4 oldum ama midem inanilmaz kötü nerdeyse her seyden tiksinir oldum. Kizimda boyle olmamistim hicbir sey yapasim yok yerimden kalkamiyorum.

Çok üzücü ne diyeceğimi bilemedim, Allah'm hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Evet soldaymış

Hiç beklemeden doktora git sen iyimisin onada baksınlar geç gördüm ama inşallah öyle yapmışsındır.

Kızlar randevum vardı demiştim bugün. Çok şükür kese görüldü ama dediğim gibi gerçekten miniminicikmiş daha. 9 mayısta sat tarihim ama son haftaları döllenme olduğu için 5+4 olduğunu öğrendim. Bu sebeple doktor haftasına göre sat tarihimi kendi ayarladı 16 mayıs sat 20 şubat doğum olacağını söyledi Allahın izniyle inşallah benide ekleyebilirsiniz bu arada şükür sürecimiz netleşti. Bayramdan sonra kalp atışı için tekrar gideceğim.

Çok geçmiş olsun. Herhangi birşey yapılmıyor diye biliyorum. Ama içiniz rahat edecekse uygun bir yere toprağa verebilirsiniz.

İlk hamileliğimde de şimdikinde olduğu gibi canım çok tatlı isterdi. Ama sonra tatlıdan tiksinmiştim. Gebelik şekeri de çıkmıştı , 2-3 ay dikkat etmiştim. Buna rağmen doktor 9 kg demişti , ben 15 kg almıştım.
Bu yazdıkların bana rehber oldu, teşekkür ederim Ben de artık daha sağlıklı beslenmeliyim, ekmeği, tatlıyı minimuma indirmeliyim. Çünkü bebeğe de bana da hiçbir faydası yok

Öyle aynen paketli gıdalar filan bebeğe hiç bir şekilde faydası yok aksine zararı var.

Geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi ?

Canimm o kadar uzuldum ki anlatamam, kim bilir sen nasil uzgunsun simdi Rabbim aratmadan bekletmeden saglikli bir sekilde tekrar nasip etsin insaAllah kuzum

Allah'ım sana sabır versin. Yüreğine ferahlık versin. En kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu acıyı biliyorum. Sabret geçecek ve vakti gelince Allah sana tekrar nasip edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…