- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
Bu haftalarda normal olduğunu söylüyor herkes. Çok büyük olmadığı için pek fazla önemsemedi doktorum. İçini ferah tut. Ben vajinal ultrasona muayene oldum. Doktorum prof ,kendisine güveniyorum açıkçası. Ekstra dikkat edicek bi durum olmadığını bile söyledi.Güzel şeyler düşünüp kafamıza takmamak en iyisi herşey olacağına variyor bi şekildeSağlıkla gelsin bebişin canım. Ben de bugün ilk ultrasona gittim. 6+5 aslında ama 6+6 çıktı kalp atışlarını da duyduk ama kanama alanı var dedi bana da kese arkasında. Ve karından muayene olmasına rağmen muayeneden beri bel ve bacak ağrısı okadar şiddetli kizaten tüp bebekti umarım tutunur
İlk hamileliğimde eşimin üstüne kusmustumBenim de mide bulantım var sürekli ama kusma yok, sizde kusma oluyor mu?
Bayram öncesi misafirim var yayabancı değil ama inşallah üzerlerine felan kusmam
Merhaba kizlar bugun dr kontrolum vardı, bebegim oluşmuş fakat kalbi durmuş dedi drum kalp atisini duyamadık, beklersem değişir mi dedim kesin ve net değişmez dedi. Ultrasona göre 6+1de kalbi durmuş, 8+2 olmasi gerekiyordu zaten, cok üzgünüm
Yaa ne güzelArkadaşlar galiba ilk kez aşerdim ; makarna salatasınamakarnanın pişmesini bekleyemiyoruum
Çok katılıyorumBu haftalarda normal olduğunu söylüyor herkes. Çok büyük olmadığı için pek fazla önemsemedi doktorum. İçini ferah tut. Ben vajinal ultrasona muayene oldum. Doktorum prof ,kendisine güveniyorum açıkçası. Ekstra dikkat edicek bi durum olmadığını bile söyledi.Güzel şeyler düşünüp kafamıza takmamak en iyisi herşey olacağına variyor bi şekilde
Çok geçmiş olsun insallh bebeğin iyidir Rabbim sağlıkli bir bebek nasip etsinİlk olarak çok geçmiş olsun, 5+4 teyim ve pazartesi akşamı kanama başladı, hemen acile gittim, hiçbirşey yok deyip gönderdiler, ertesi gün doktora gitmek istedim, endişelenmene gerek yok normal dediler, çrş günü zorla kan verdim, betahcg seviyem 2281 ve 2282, yani artma olmamı, yarın yine kan vereceğim. Pazartesi belli olacak, yarın belki muayne ederim dedi.
Bu iyi birşey alttan çok acıdı zaten belkide ondan ama birşey de diyemiyorum Rabbim en iyisini bilir . Bakmasın bence kendi düşüncem bir daha gebe kalırsam baktirmayi düşünmüyorum . Baktı ve ardından 1-2 saat içinde düşük oldu.Kanama bnmde oluyor prosgeran verdi bana alttan bakmadı hep karından bakti
Çok geçmiş olsun insallh bebeğin iyidir Rabbim sağlıkli bir bebek nasip etsin
Ben bebeğimi kaybetmisim bunca kanama sancı meğer düşük yapiyormusum kötüyüm ama toparlayacagim
Canım merhaba. İkincide gayet az kilo almışsın. Ben birincide 15 kg aldım. Bunda hedefim minimum kiloyu almak , hatta hiç almamakBu arada ben hamileliği öğrenmeden önce diyete başlamıştım. 2 kgdan fazla kilo verdim. Biraz daha devam etmeyi düşünüyorum dengeli beslenerek. İlk hamilelikte 30 kg aldım, ikincide 8 kg. Bunda inşallah çok az kg alarak bitirmek hedefim. Çünkü zaten halihazırda kilolu biriyim.
Biliyorum hepinizin bulantısı var ama ilk hamileliği olanlar için diyorum kilo konusunda salmazsanız daha rahat edersiniz.
Çok geçmiş olsun , allah gönlünüze ferahlık versin.Bu iyi birşey alttan çok acıdı zaten belkide ondan ama birşey de diyemiyorum Rabbim en iyisini bilir . Bakmasın bence kendi düşüncem bir daha gebe kalırsam baktirmayi düşünmüyorum . Baktı ve ardından 1-2 saat içinde düşük oldu.
Geçmiş olsun canım, çok üzüldümMerhaba kizlar bugun dr kontrolum vardı, bebegim oluşmuş fakat kalbi durmuş dedi drum kalp atisini duyamadık, beklersem değişir mi dedim kesin ve net değişmez dedi. Ultrasona göre 6+1de kalbi durmuş, 8+2 olmasi gerekiyordu zaten, cok üzgünüm
Yaa çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun insallh bebeğin iyidir Rabbim sağlıkli bir bebek nasip etsin
Ben bebeğimi kaybetmisim bunca kanama sancı meğer düşük yapiyormusum kötüyüm ama toparlayacagim
Maşallah ilki senin aşırı değilmiş. Hiç almamak mümkün mü bilmiyorum ama 3-4 minimum sanırım.Canım merhaba. İkincide gayet az kilo almışsın. Ben birincide 15 kg aldım. Bunda hedefim minimum kiloyu almak , hatta hiç almamak
Günde kaç öğün yiyorsun, nelere dikkat ediyorsun ?
Akşam 8den sonra yemeyince sabah çok aç olunuyor mideniz bulanmıyor mu? Bende normalde sizin gibi besleniyordum ama şimdi uzun süre açlıkta midem hemen bulanıyor.Maşallah ilki senin aşırı değilmiş. Hiç almamak mümkün mü bilmiyorum ama 3-4 minimum sanırım.
Ben hamilelik başından beri 3 kg verdim dikkat ederek. Ekmek, hamur işi, tatlı gibi şeyler yemiyorum. Sabahları Karatay tabağı yiyorum ekmeksiz ve kefir içiyorum. Öğlenleri hafif Salata tarzı yiyorum genelde. Ara olarak meyve filan. Akşam da yine normal yemek yiyorum 1 porsiyon ve yanına Salata karpuz cacık gibi şeyler. 8den sonra da yemiyorum bir şey.
İkincide de böyle yaptım ama hamur işine çok dikkat etmedim. Ayrıca biraz ilerleyen aylarda malum sen de bilirsin işte ceviz muz gibi bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye dikkat ettim.
Dikkat ettikten sonra olmayacak şey değil aslında ya gözümüzde büyütmeye gerek yok.
Çok geçmiş olsun. Allah sabır versinMerhaba kizlar bugun dr kontrolum vardı, bebegim oluşmuş fakat kalbi durmuş dedi drum kalp atisini duyamadık, beklersem değişir mi dedim kesin ve net değişmez dedi. Ultrasona göre 6+1de kalbi durmuş, 8+2 olmasi gerekiyordu zaten, cok üzgünüm
Teşekkürler canım arada girip sizlere sağlıklı doğumlar dileklerimi ileteceğim mucizenize kocaman sarılın sağlıkla kucağıniza alın insallahYaa çok geçmiş olsun
Amin teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun , allah gönlünüze ferahlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?