2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu arada ben hamileliği öğrenmeden önce diyete başlamıştım. 2 kgdan fazla kilo verdim. Biraz daha devam etmeyi düşünüyorum dengeli beslenerek. İlk hamilelikte 30 kg aldım, ikincide 8 kg. Bunda inşallah çok az kg alarak bitirmek hedefim. Çünkü zaten halihazırda kilolu biriyim.

Biliyorum hepinizin bulantısı var ama ilk hamileliği olanlar için diyorum kilo konusunda salmazsanız daha rahat edersiniz.

Merhaba kızlar nasılsınız? 8+1 olduk bugün dün gece ve bugün çok kasık ağrım oldu hala kasık ağrısı yaşayan var mı normal mi
Normal canım ben dün de yazmıştım. Benim üç hamilelikte de yoğun kasık ağrım oldu. Şu an da var. Çok normal.

Ben de dikkat ediyorum, yürüyüş yapıyorum kilolu hamile kaldım

Çok üzüldüm, allah gönlünüze ferahlık versin

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Allahım aratmasın tez vakitte sağlıklı evlatlarınız olsun

Sağlıkla gelsin bebişin canım. Ben de bugün ilk ultrasona gittim. 6+5 aslında ama 6+6 çıktı kalp atışlarını da duyduk ama kanama alanı var dedi bana da kese arkasında. Ve karından muayene olmasına rağmen muayeneden beri bel ve bacak ağrısı okadar şiddetli ki zaten tüp bebekti umarım tutunur

Kızlar 2 gündür mide bulantım yok birden bire kesildi kasık ağrım da yok bu kötü bir şey mi acaba kontrolüme daha 4 gün var Bana göre 6+1 Doktora göre 7+1 im
Ya benimde kasık ağrım oldu çok fena şimdi sanki mide bulantım geçmiş gibi hissediyorum inş iyidir beybilerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…