Sordum normal dedi ikiz de olabilir dedi 2 hafta bekleyelim dediyani 900 desek iki günde iki kat desek bile 3600 olması lazımdı ama endişelenmeyin bence. sordunuz mu doktora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum normal dedi ikiz de olabilir dedi 2 hafta bekleyelim dediyani 900 desek iki günde iki kat desek bile 3600 olması lazımdı ama endişelenmeyin bence. sordunuz mu doktora?
e tamam kese görünmüş zaten sorun yok, ikiz de olabilir demiş hem :)Sordum normal dedi ikiz de olabilir dedi 2 hafta bekleyelim dedi
Senin benden de erken daha umarım yükselir ben 248 ile öğrendim bakalım bugün kan verdim progestan ile beta hcg de yükseliş var mı bakacaklar umarım her şey yolundadırbugün kaset ve kan testi verdim değerim 20 çıktı inşallah yükselir ve şubat ayı annesi olurum
Doktor normal dediyse takma kuzumSordum normal dedi ikiz de olabilir dedi 2 hafta bekleyelim dedi
Evet çok şükür darısı sizee tamam kese görünmüş zaten sorun yok, ikiz de olabilir demiş hem :)
Merhaba iğnenin etkisi geçmiştir 12 günde geçiyor. Kaç tane yumurtanız vardı belki bir tanesi daha geç çatlamıştır ya da geç döllenme olmuştur. 48 saatte bir artış önemli hemen moralinizi bozmayınArkadaşlar dün beklenen adet günümde kan testi vermiştim değerim 11.3 çıktı. Çok düşük değil mi çatlatma iğnesinden 16 gün sonra testi yaptım onun etkisi var mıdır sizce, bilgisi olan var mı
İnşallah değerlerimiz yükselir bende yarın tekrar kan vereceğim sabırsızlanıyorum ama tansiyonum 8e düştü şimdiden zorluyor beni miniğimSenin benden de erken daha umarım yükselir ben 248 ile öğrendim bakalım bugün kan verdim progestan ile beta hcg de yükseliş var mı bakacaklar umarım her şey yolundadır
16. Gün 3haftalık ancaktır bnce o yüzden çok düşük değildir diye düşünüyorum bence iki gün sonra tekrar verinArkadaşlar dün beklenen adet günümde kan testi vermiştim değerim 11.3 çıktı. Çok düşük değil mi çatlatma iğnesinden 16 gün sonra testi yaptım onun etkisi var mıdır sizce, bilgisi olan var mı
3 yumurtam vardı canım o dediğin olabilir bak sonradan ilişki oldu çünkü belki geç döllenmiştir yarına kadar olmulu düşüneyim bence deMerhaba iğnenin etkisi geçmiştir 12 günde geçiyor. Kaç tane yumurtanız vardı belki bir tanesi daha geç çatlamıştır ya da geç döllenme olmuştur. 48 saatte bir artış önemli hemen moralinizi bozmayın
Evet yarın vericem hayırlısıyla bakalım ne olucak16. Gün 3haftalık ancaktır bnce o yüzden çok düşük değildir diye düşünüyorum bence iki gün sonra tekrar verin
Benim çok uykum geliyor allahtan sabah 8 akşam 5 işim bitince de 4 de salıyorlar iş yerinde kaşık ağrılarım başladı bide göğsüm şiş ve ağrı yapıyo bazenİnşallah değerlerimiz yükselir bende yarın tekrar kan vereceğim sabırsızlanıyorum ama tansiyonum 8e düştü şimdiden zorluyor beni miniğim
Bende 24 mayista ogrendim gebeligi pazartesi keseyi gormeye gidecegiz Allahin izniyle kasil bel agrisi şiş ve agriyan gogusler ogrenmeden oncesinden beri devam ediyor 2 gundur de mide kazinmasi hafif bulantilar başladi. İnşaAllah saglikla ilerler surecimiz 16 ay sonunda kavustuk, saglikla da kucagimiza aliriz insaAllahBenim çok uykum geliyor allahtan sabah 8 akşam 5 işim bitince de 4 de salıyorlar iş yerinde kaşık ağrılarım başladı bide göğsüm şiş ve ağrı yapıyo bazen
Düzenli artış önemli güzel düşünün güzel olacak inşaAllahMerhaba kizlar hayirli olsun topik, adetim iki gün gecimti kan testi 121 cikti cok mu düşük acaba umut var mi ki
Ben 1 haziranda öğrendim 2 haftalık mış bugün tekrar verdim 674.2 ye ulaşmışızBende 24 mayista ogrendim gebeligi pazartesi keseyi gormeye gidecegiz Allahin izniyle kasil bel agrisi şiş ve agriyan gogusler ogrenmeden oncesinden beri devam ediyor 2 gundur de mide kazinmasi hafif bulantilar başladi. İnşaAllah saglikla ilerler surecimiz 16 ay sonunda kavustuk, saglikla da kucagimiza aliriz insaAllah
Bende en son carsamba kan verdim 1259 du pazartesi keseyi goruruz diye umut ediyorum yarin 5 haftalik oluyo regl e gore ama doktor ultrasondan daha net bilgi verir heraldeBen 1 haziranda öğrendim 2 haftalık mış bugün tekrar verdim 674.2 ye ulaşmışız
Keseyi görürsün hatta kalbini bile duyabilirsin 1000 lerde kalp duyulabiliyor diye biliyorumBende en son carsamba kan verdim 1259 du pazartesi keseyi goruruz diye umut ediyorum yarin 5 haftalik oluyo regl e gore ama doktor ultrasondan daha net bilgi verir heralde