- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Çok geçmiş olsun canımBugün benim de burnun kanadi . Hayatımda ilk defa burnun kanadi şaşırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canımBugün benim de burnun kanadi . Hayatımda ilk defa burnun kanadi şaşırdım
Ay ay ne güzel hikayeler valla. Evet canım benim de sürpriz bebekAblamında ayni şekildeydi spraille kaldı 3 bebeğine şimdi öyle seviliyorki bal gibi tam olarak geçmişi bilmiyorum ama seninkinde suprizmi oldu
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm tek olmana. Benim de öyle doktor normal dedi. B12 biraz düşüktü takviye ettik.Kızlar merhaba . Daha öncede belirmiştim enfeksiyon değerim çok arttığı için sürekli hastahanedeydim.Şimdi sorum şu ben çok halsizim eşim günlerdir yanımda bugün dışarı çıkmak zorunda kaldı yemek yapmaya çalıştım ama resmen düşmemek için tutunuyorum bu kadar halsizlik normal mi enfeksiyon için 3 gün antbytk içtim bitti ama halsizliğim devam ediyor .Gebeliktenmi hastalıktanmı anlamış değilim
38de doktor başlar sıkıştırmayaCanım sence bizi hangi haftada keserler
Benim annem 3 üncü çocuğuna hamile kalıyor sürpriz olarak ve ben lise 2 deyım bi gün mutfağa giriyordum tam, aldırcam bebeği dedi şok oldum. Tabiki aldırmadı babamın ısrarıyla. Annem beni 20 sünde, kız kardeşimi 26 sında ve erkek kardeşime 36 sında hamile kaldı geç bi yaş değil ama stres yaptı. Erkek kardeşim işin ne zmn konu açılsa iyi kı doğurmuşsun anne bunu deriz. Erkek kardeşimin bendeki yeri de cok farklıdır , yarı anneliktir ona karşı hislerim. Ve su an annem kardeşimin hastası ben eminim senin de böyle olcak. Güneşim hayırlısı sağlıklısı olsun ama inş bi tane de oğlun olsun isterim kalbimden değişiklik olsun sana daAy ay ne güzel hikayeler valla. Evet canım benim de sürpriz bebek
Maşallah annene baya aralıklarla sürekli sürekli başa dönmüş ama olsun işte bak şimdi çok kıymetli. Hepiniz kıymetlisisinizdir gerçi yaa ama Allah razı olsun canım yaa çok tatlısın Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahBenim annem 3 üncü çocuğuna hamile kalıyor sürpriz olarak ve ben lise 2 deyım bi gün mutfağa giriyordum tam, aldırcam bebeği dedi şok oldum. Tabiki aldırmadı babamın ısrarıyla. Annem beni 20 sünde, kız kardeşimi 26 sında ve erkek kardeşime 36 sında hamile kaldı geç bi yaş değil ama stres yaptı. Erkek kardeşim işin ne zmn konu açılsa iyi kı doğurmuşsun anne bunu deriz. Erkek kardeşimin bendeki yeri de cok farklıdır , yarı anneliktir ona karşı hislerim. Ve su an annem kardeşimin hastası ben eminim senin de böyle olcak. Güneşim hayırlısı sağlıklısı olsun ama inş bi tane de oğlun olsun isterim kalbimden değişiklik olsun sana da
Valla kişilik ve karakterin 30larda oturduğunu düşünen biri olarak, 36 yaşında anne olan annem, olgun anneliği yaşadı dibine kadar, daha sağ duyulu ve sakin davrandı. Bize cok öle değildi sanki hem bu sebepten hem de erkek çocuğun anneye karşı olan pozitif ayrımından kaynaklı ana oğul ilişkieri de bambaşka gelişti. Biz daha babacı davrandık kız kardeşimle. Durumlar böle canımcımMaşallah annene baya aralıklarla sürekli sürekli başa dönmüş ama olsun işte bak şimdi çok kıymetli. Hepiniz kıymetlisisinizdir gerçi yaa ama Allah razı olsun canım yaa çok tatlısın Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ben de onu merak ediyorum. İlk bebeğimi 38+6 da spinal sezaryen ile doğurdum. İkinci hangi haftada olur ?Öle demeyin ya herkesin doğum hikayesi bambaşkadır elbette. Ama normal doğumu da yaşamış bi kadınım. Normal doğumun sonrası cok güzel ama sezeryanın da doğum anı cok güzel. Ben seve isteye epidural sezeryan oldum valla ben 38+4 te doğurdum ama ikincisezeryanda daha mı erken alınıyor acaba bebik bilen var mı
Ay evet bir de o durum var kızlar genelde babacı erkekler anneci olurlar ya 36 yaş şimdi günümüz şartlarına göre genelde ilk çocuk yaşı çoğu kişi için bir de. Annen için son çocuk olmuş. Nirvana yapmış Darısı güzel hikayelerle başımıza diyelim ne diyelim hani.Valla kişilik ve karakterin 30larda oturduğunu düşünen biri olarak, 36 yaşında anne olan annem, olgun anneliği yaşadı dibine kadar, daha sağ duyulu ve sakin davrandı. Bize cok öle değildi sanki hem bu sebepten hem de erkek çocuğun anneye karşı olan pozitif ayrımından kaynaklı ana oğul ilişkieri de bambaşka gelişti. Biz daha babacı davrandık kız kardeşimle. Durumlar böle canımcım
Bizim de haftaya 12. Haftada doktor randevumuz var ve fetal dnaya karar verdik. Çok merak ediyoruz her şeyi sizin de her şey böyle güzel devam etsinnnFetal DNA 11. Haftada verdim ben ama 10. Haftadan itibaren verilebilir. DNA sonunda kromozomdan öğrendik cinsiyeti ama bir gün önce doktorum da kız olabilir demişti genital çıkıntısına göre
Harikasın doğum günü hediyesi vermişsin işte sen de süper bi güzellik de kendine yap tabi hakkınOğlumu babasının doğumgününde doğurdum. Bu bebeğimi de kendi doğumgünümde doğurmak istiyorum
Canım bulantım şok şiddetliydi bulantı ilacından sonra biraz daha azaldı ama beni bitiren halsizlik çok düşürdü beni çok ta üzülüyorum yarın tekrar enfeksiyon hastalıklarına randevu aldık bakalım.çok geçmiş olsun canım, yürüyemeyecek kadarsan bence bi kan değerlerine tansiyon şeker vs baktır. yanlış hatırlamıyorsam şiddetli bulantın da vardı belki vücudun güçsüz düşmüş olabilir.
Yani biz ne desek olmayacak en güzeli sen bi doktora git için de rahat etsin, bi eksiklik varsa da çözülür.
Canım doktorum genel hamilelik belirtilerinin dışında bir durum dedi 3 gün antbyotik kullandım ama sanırım yeterli gelmedi kullanmamda bebeğe zarar valla şaşırdım .Enfeksiyonla halsizlik çok alakalı değil gibi güzelim ya. Genel hamilelik belirtilerinden aslında. Ama düşecek kadar olur mu bilemedim. Doktoruna mesaj atıp sorma şansın varsa bi sor
Sadece muz yiyebiliyorum canım tüm vücudum kırılıyor resmen diğer meyvelerede zorluyayım yeterki halim yerine gelsinGecmis olsun canim bu haftalarda burun kanaması olabilir yaziyordu bir uygulamada.
Enfeksiyon insani cok halsiz birakiyor. Sanki kemilerinin ici gecmis gibi oluyor canim. Bol bol taze meyve suyu çıkarıp ic. Ozellikle c vitamini bu süreçte iyi gelir.
Ayy sana da kiz bebek yazıyorum o zaman. Şimdilik bir kiz bir erkegimiz var
Öyleymiş canım kan fazlalasiyormusGecmis olsun canim bu haftalarda burun kanaması olabilir yaziyordu bir uygulamada.
Enfeksiyon insani cok halsiz birakiyor. Sanki kemilerinin ici gecmis gibi oluyor canim. Bol bol taze meyve suyu çıkarıp ic. Ozellikle c vitamini bu süreçte iyi gelir.
Ayy sana da kiz bebek yazıyorum o zaman. Şimdilik bir kiz bir erkegimiz var
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım